Casti wireless in 2020

Publicat de: Admin, Data: 2020-12-12 23:10:58, Categorie: Articole

Daca ai nevoie de o pereche de casti wireless, nu doar cele de la Apple sunt bune, mai exista o serie de modele foarte bune sau chiar mai bune. Exista modele foarte bune care ofera o durata de viata foarte mare, calitate a sunetului, performanta si functii utile. Se pot gasi si modele mai bune ieftine, dar bineinteles ca exista si modele scumpe. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune casti wireless din 2020, te invit sa citesti descrierile urmatoare.

Sennheiser Momentum True Wireless 2 se poate gasi la un pret de 270 de dolari, sunt mici si mai confortabile, ofera o calitate a sunetului foarte buna si au functia de anulare a zgomotului, care poate sa concureze cu cea de la AirPods Pro. Durata de viata a bateriei este de pana la 7 ore de utilizare, dar cu functia de anulare a zgomotului activata. Castile sunt disponibile in alb si negru. Calitatea sunetului este mai buna decat cea a AirPods Pro. Ele au Bluetooth 5.1 cu suport AAc si AptX. Ele sunt rezistente la stropi, au rata de impermeabilitate IPX4.

Google Pixel Buds 2 costa 180 de dolari, sunt niste casti wireless premium, are Google Assistant hands-free, sunt casti confortabile, sigure, iar calitatea sunetului este foarte buna. Cand vine vorba de apeluri, aceste casti se descurca foarte bine, iar comenzile tactile de pe casti functioneaza foarte bine. Durata de viata a bateriei nu este cea mai buna, rezista pana la 5 ore, fiind egala cu cea de la AirPods Pro. Carcasa mai ofera inca 19 ore de functionare si exista si functia de incarcare rapida. Castile sunt disponibile in lab, negru, verde si portocaliu. Castile au Bluetooth 5.0 cu suport AAC si sunt rezistente la stropi, avand IPX4.

AirPods Pro se pot gasi la un pret de 199 de dolari si chiar daca nu au cel mai bun sunet, sunt niste casti foarte bune, avand functia de anulare a zgomotului, iar calitatea in timpul apelurilor este foarte buna. Sunt casti scumpe, dar este posibil sa le folosesti atat de mult incat se va strica bateria, iar ea nu se poate inlocui si va trebui sa cumperi alte casti, daca nu le vei pierde mai intai. Ele sunt rezistente la stropire, au IPX4.

Samsung Galaxy Buds se gasesc la un pret de 170 de dolari, au un design mai ciudat si au forma de fasole. Ele sunt confortabile si se potrivesc in ureche mai bine decat AirPods Pro. Calitatea sunetului este foarte buna, iar in timpul apelurilor se va estompa zgomotul de fundal, astfel incat persoana de la celelalt capat de fir sa va auda perfect. Castile sunt rezistente la transpiratie si la stropi, au IPX2.

Jabra Elite 75t costa 150 de dolari, sunt mult mai mici decat Elite 65t, durata de viata a bateriei este mai mare, iar incarcarea are loc prin USB-C. Exista cateva schimbari si in ceea ce priveste designul carcasei, pentru ca exista niste magneti la sistemul de prindere a castilor, ceea ce face mai usoara deschiderea si inchiderea carcasei. Din pacate, nu sunt atat de confortabile ca AirPods Pro, iar functia de anulare a zgomotului nu exista, sunetul este destul de bun, basul este bine definite si puternic. Castile sunt rezistente la apa, au IP55.

Mpow X3 au un pret de doar 60 de dolari, dar daca ai un cupon de reducere de 10 dolari de la Amazon, le poti cumpara la doar 50 de dolari. Calitatea sunetului este buna, basul este puternic si functia de anulare a zgomotului este foarte utila si functioneaza bine. Ele sunt confortabile si exista mai multe varfuri dintre care poti sa le alegi, sunt complet rezistente la apa, au IPX7, durata de viata a bateriei este de pana la 7 ore cu un nivel moderat de volum. Calitatea din timpul apelurilor este buna si are o functie care iti permite sa iti auzi vocea, fiind utila pentru a nu vorbi prea tare. Controalele tactile sunt putin mai ciudate, dar in rest aceste casti sunt foarte bune si au un pret foarte mic.

Samsung Galaxy Buds se pot gasi la un pret de 130 de dolari, au o durata foarte buna de viata a bateriei, de pana la 11 ore de ascultare a muzicii. Calitatea sunetului este foarte buna, iar fiecare casca are cate un microfon pentru a regla anularea zgomotului in timpul apelurilor. Sunetul este clar, basul este profund si bine definit. Ele au Bluetooth 5.0 si suport AAC si sunt rezistente la stropire, au IPX4.

Sony WF-1000XM3 costa 178 de dolari, ofera o calitate foarte buna a sunetului, iar performantele sale sunt foarte ridicate. Au functia de anulare a zgomotului, doar ca din pacate nu sunt rezistente nici la apa si nici la transpiratie, dar se pot folosi la antrenamentele mai usoare. Are Bluetooth 5.0 cu suport AAC.

Urbanista London costa 150 de dolari, au un design similar cu cel al AirPods-urilor Pro, au functia de anulare a zgomotului, dar au si un mod de transparenta. Daca vei scoate o casca din ureche, melodia se va intrerupe. Sunetul este clar, bine echilibrat, bine definit, iar detaliile sunt cuprinse. Calitatea din timpul apelurilor este foarte buna, pentru ca ei nu vor auzi zgomotul de fundal, nici atunci cand te vei afla in cel mai zgomotos loc. Comenzile tactile sunt limitate. Durata de viata a bateriei este de 5 ore. Carcasa se incarca prin USB-C si ofera 4 incarcari castilor. Castile sunt disponibile in 4 culori si sunt rezistente la transpiratie si la stropire, au IPX4.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de o pereche de casti wireless din 2020, modelele prezentate anterior sunt unele dintre cele mai bune, iar daca bugetul tau nu este atat de mare, urmareste reducerile de Prime Day, pentru a cumpara perechea de casti dorita la un pret accesibil.

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro