Casti wireless noi

Publicat de: Admin, Data: 2020-08-18 12:50:47, Categorie: Articole
Daca nu iti mai plac castile cu fir, daca mereu te incurci in ele, daca te-ai saturat sa le descurci mereu dupa ce le scoti din buzunar, daca ai nevoie de o tehnologie mai buna a castilor, cele wireless ti s-ar potrivi de minune. Acum, multe companii scot cat mai multe modele de casti wireless, ele fiind in voga. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune casti wireless, te invit sa urmaresti randurile de mai jos, iar apoi poti sa alegi modelul care iti place cel mai mult. Bowers & Wilkins PX7 costa 318 lire sterline si au functia noua de anulare a zgomotului. Se poate conecta la aplicatia B&W, doar ca nu este atat de dezvoltata. Castile nu au control vocal, nici tactil, iar controlul se realizeaza manual prin ajustarea butoanelor sau cu dispozitivul la care sunt castile conectate. Totusi, castile se bazeaza mai mult pe calitatea sunetului, performanta si pe functia de anulare a zgomotului care este din ce in ce mai cautata de catre foarte multi utilizatori. Conectivitate Bluetooth aptX HD iti permit sa gestionezi fisiere audio de inalta rezolutie. Castile sunt potrivite atat pentru melodii linisitite, cat si pentru cele zgomotoase.
Specificatii Bowers & Wilkins PX7
Tipul Peste ureche
Wireless Da
Bluetooth aptX HD, aptX adaptive
Durata de viata a bateriei 22 de ore
Greutate 304 g
Cablu 1,2 m
Anularea zgomotului Da
Stil Inchis la spate
Apple AirPods Pro costa 219 lire sterline si au imbunatatiri majore ale performantei sunetului si a functiei de anulare a zgomotului. Tulpinile sunt acum mai scurte, anularea zgomotului este potrivita pentru mediile aglomerate, iar sunetul foarte bun fac combinatia potrivita. Anularea zgomotului nu se poate ajusta, dar exista modul de transparenta care iti permite sa auzi atat muzica, dar si ceea ce se vorbeste in jurul tau. Se pot da comenzi vocale, fiind incorporat cu Siri.
Specificatii Apple AirPods Pro
Tipul In ureche
Wireless Da
Bluetooth 5.0
Durata de viata a bateriei 5 ore
Greutate 5,4 g fiecare casca +45,6 carcasa
Rezistenta la apa IPX4
Anularea zgomotului Da
Culori 3
Sennheiser Momentum Wireless costa 299 de lire sterline, sunt destul de grele, sunt acoperite cu piele de oaie si au specificatii foarte bune. Conectivitatea este Bluetooth de 5.0, se poate controla din aplicatie, are control fizic la ureche, dar si optiunea de a adauga controale vocale de la Siri, Google Assistant si mai tarziu, de la Alexa. Din pacate, nu are o calitate a sunetului si o performanta atat de buna pe cate era de asteptat, mai ales pentru pretul acesta mare. Durata de viata a bateriei este buna, poate rezista pana la 17 ore si functia de anulare a zgomotului care are 3 niveluri de ajustare.
Specificatii Sennheiser Momentum Wireless
Tipul Peste ureche
Wireless Da
Bluetooth aptX 5.0
Durata de viata a bateriei 17 ore
Greutate 305 g
Cablu 1,2 m
Anularea zgomotului Da
Stil Inchis la spate
Sony WH-1000MX3 costa 259 lire sterline, are functia de anulare a zgomotului, fiind in topul celor mai bune casti wireless. Conectarea se realizeaza intr-un timp foarte scurt. Au control tactil, control vocal cu ajutorul Alexei, un USB-C pentru incarcare rapida. Ofera un echilibru foarte bun intre performanta, confort, functionalitate si pret.
Specificatii Sony WH-1000MX3
Tipul Peste ureche
Wireless Da
Bluetooth aptX HD 4.2
Durata de viata a bateriei 30 de ore
Greutate 255 g
Cablu 1,2 m
Anularea zgomotului Da
Stil Inchis la spate
SoundMagic E11BT costa 70 de lire sterline si au o banda care se aseaza pe gat. Sunt potrivite si pentru alergari pentru ca nu vor iesi din ureche. Calitatea sunetului este destul de buna, pot cuprinde chiar si detaliile ample. Este o varianta buna daca vrei sa nu mai ai o pereche de casti cu fir si sa cheltui mai putini bani.
Specificatii SoundMagic E11BT
Tipul In ureche
Wireless Semi
Bluetooth aptX 5.0
Durata de viata a bateriei 48-60 de ore
Greutate 25 g
Anularea zgomotului Nu
Culori 2
Urbanista Seattle costa 63 de lire sterline. Nu are cea mai buna calitatea a sunetului sau a materialelor din care sunt realizate si nu are nici cele mai noi functii, nu au Bluetooth aptX, dar sunt confortabile, iar conectivitatea wireless este stabila. Basul este destul de bun. Punctele forte ale castilor sunt performanta si comoditatea.
Specificatii Urbanista Seattle
Tipul Pe ureche
Wireless Da
Bluetooth 4.1
Durata de viata a bateriei 12 ore
Greutate 172 g
Cablu 1,2 m
Anularea zgomotului Nu
Culori 4
SoundMagic TWS50 costa 79 de lire sterline, sunt confectionate din plastic, carcasa de incarcare nu are nimic special. Are Bluetooth 5.0, controale tactile, compatibilitate cu toti asistentii vocali, o rata de impermeabilitate de IPX7, sunt confortabile. Basul este puternic, iar calitatea sunetului face ca aceste casti sa isi merite cu adevarat banii.
Specificatii SoundMagic TWS50
Tipul In ureche
Bluetooth 5.0
Wireless Da
Durata de viata a bateriei 6 ore
Greutate 4g casca + 45 g carcasa
Cablu Nu
Anularea sunetului Nu
Culori 1
AKG N60NC Wireless costa 124 de lire sterline, au o calitatea foarte buna, au functia de anulare a zgomotului. Sunetul este bogat, detaliat si neted, iar anularea zgomotului poate face fata chiar si in cele mai aglomerate zone. Conectivitate Bluetooth aptX le ofera un sunet curat si vine la pachet cu un cablu daca telefonul ti se va descarca.
Specificatii AKG N60NC Wireless
Tipul Pe ureche
Wireless Da
Bluetooth aptX 4.0
Durata de viata a bateriei 15 ore
Greutate 199,4 g
Cablu 1,2 m
Anularea zgomotului Da
Stil Inchis la spate
Acestea fiind spuse, daca te-ai saturat de castile cu fir, este timpul sa faci un upgrade si sa iti cumperi casti wireless si daca ai un buget mai restrans, nu trebuie sa iti faci probleme, pentru ca se gasesc casti wireless bune si la preturi accesibile.

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro