Top 5 unelte de creat website-uri pentru muzicieni

Publicat de: Admin, Data: 2020-03-06 17:30:42, Categorie: Articole
In cazul in care esti pasionat de muzica sau esti adeseori invitat pe post de DJ la evenimente, te invit sa afli care sunt cele cinci cele mai bune website-uri in care poti incarca melodii sau sa le imparteasesti cu prietenii. Fie ca o faci din pasiune, fie ca este locul tau de munca , sa fii DJ presupune sa cunosti cateva site-uri care te pot ajuta in ceea ce faci. Una dintre caracteristicile site-urilor este existenta unui formular care trebuie completat in cazul in care vei fi DJ la un eveniment. Alta caracteristica permite sa vezi cat de multe persoane au fost la un concert anume. Topul de mai jos sper sa te ajute in crearea unei prezente online cat mai bine vazute. Primul pe lista este Bandzoogle care ofera diverse servicii personalizate in special pentru trupe sau artisti. O caracteristica este permiterea de incarcare a pieselor proprii si  permiterea altor persoane sa transmita si altor persoane piesa ta. Daca ai mai multe piese le poti organiza intr-un album, le poti vinde sau le poti transmite mai departe pentru ca sa faci albumul tau cat mai cunoscut. Prin intermediul acestui site poti sa postezi diferite date despre concerte, actualizari pe blog si multe altele. Chiar daca vrei sa creezi un formular de contact sau un jurnal video, Bandzoogle este un site care se utilizeaza foarte usor, fara sa fie necesara scrierea de cod. Bandzoogle iti pune la dispozitie peste 100 de teme pe care le poti alege in editare sau redare, iar daca vrei sa te conectezi la conturile tale sociale nu dureaza deloc mult. Un bonus este reprezentat de faptul ca poti ca vinzi diferite obiecte sau chiar si bilete la concerte.
Avantaje Dezavantaje
Poti vinde muzica, bilete la concerte, alte marfuri Nu este cel mai flexibil editor
Te poti conecta cu alte conturi sociale
Abonament Lite Standard Pro
Pret 8.29$/ luna 12.46$/ luna 16.63$/ luna
Al doilea pe lista este Wix. Daca vrei sa creezi un site, Wix este unul dintre cele mai recomandate si prin intermediul lui iti poti face o reputatie destul de inalta si site-ul pune la dispozitie si intrumente de editat pentru muzicieni. Si acest site permite incarcarea pieselor proprii, iar cei care vor sa asculte piesele nu este necesar sa aiba vreo extensie de software sau browser. Daca deja utilizezi site-uri precum Bandsintown sau Songkick, te poti conecta la ele direct de pe site-ul Wix. Mai poti beneficia de vanzari de albume, tricouri sau alte obiecte care se pot vinde, tot prin intermediul site-ului Wix. Acesta iti pune la dispozitie peste 500 de sabloane, iar daca vei cauta in sectiunea destinata muzicii vei vedea ca exista difertie optiuni pentru artisti solo, trupe, producatori sau DJ. Inainte de a cumpara un abonament la Wix, poti incerca versiunea gratuita sa vezi daca iti place, astfel nu este necesar sa investesti bani, apoi pe parcurs iti dai seama ca de fapt nu ti se potriveste.
Avantaje Dezavantaje
Incarcarea propriilor melodii si videoclipuri Preturile sunt mai mari
Suporta multe plugin-uri de muzica
Abonament Wix Connect Domain Wix Combo Wix Unlimited
Pret 5$/ luna 13$/ luna 17$/ luna
Cel care se plaseaza pe locul trei in top este Music Glue. Acesta este putin mai diferit fata de celelalte pe care le-am prezentat pana acum. Music Glue se concentreaza mai mult pe aspectul de marfa si de vanzare a biletelor. Ceea ce este neobisnuit este faptul ca exista un comision de 10% pentru ceea ce vei vinde, astfel ca daca nu vei avea suficienti clienti nu vei ramane cu prea multi bani in buzunar. Music Glue nu este atat de bun in creare unui site, dar iti pune si el la dispozitie cateva teme pentru site-ul magazinului tau online. Si acesta permite conectarea mai multor conturi sociale si in plus, mai permite crearea unei liste de e-mail. Daca vrei sa vinzi mai multe produse poti sa accesezi site-ul, dar daca esti in cautarea a ceva care este mai mult legat de design, Music Glue nu este cea mai buna alegere.
Avantaje Dezavantaje
Comert profesional si fara efort Nu este foarte bun in crearea unui site
Este utilizat de cateva persoane cunoscute
Urmatorul pe lista este Difymusic. Acesta este un site francez, nu este atat de cunoscut si nu are la fel de multe functii ca celelalte, dar este foarte bun cand vrei sa faci bani din muzica repede si usor in mediul online. Daca preferi sa alegi pentru aspectul site-ului cateva imagini in loc de teme si sa editezi in HTML, Difymusic este cel mai potrivit. Accepta plugin-uri precum Spotify sau SoundCloud pentru a imbunatati muzica ta. Daca vrei sa vinzi ceva obiecte si bilete la concerte poti adauga aceasta functie si trebuie sa platesti o taxa de 12 dolari si apoi comision de 5% pe baza vanzarilor. Optiunile de editare nu sunt atat de bune, dar design-ul cu care le poti reda sunt decente.
Avantaje Dezavantaje
Are setari simple Editare si sabloane obisnuite
Poti adauga conturi sociale
Ultimul site de pe lista est Tumblr. Acesta din urma nu este foarte bun pentru crearea de site-uri, este mai mult o platforma de blogging sau sau retea sociala. Un lucru bun este acela ca este gratuit. Poti posta fisiere MP3 de 10 MB pe zi, sau link-uri, postari cu text, videoclipuri, fotografii. Cei care se uita la postarile tale le pot transmite mai departe. Tumblr are multe teme pe care le poti alege, unele sunt contra cost, altele nu, iar multe dintre ele se potrivesc unui muzician.
Avantaje Dezavantaje
Simplu si intuitiv Nu este cel mai bun la editarea site-urilor
Este gratuit
Astfel, daca esti in cautarea site-urilor de editare topul acesta sper ca te ajuta sa faci alegerea potrivita pentru tine. De asemenea, daca vrei ceva potrivit pentru tine ca DJ, artist solo sau trupa sunt cateva site-uri care sunt foarte bune pentru asa ceva. In plus, mai poti vinde diferite produse si chiar si bilete la concerte.

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro