Top casti in 2020

Publicat de: Admin, Data: 2020-12-09 05:50:10, Categorie: Articole

Castile au evoluat si ele in ultima vreme foarte mult, ajungand ca de la o pereche de casti cu fir, sa ajungem la casti wireless, fara fir, astfel incat sa nu te mai incurce acel fir atunci cand alergi sau cand asculti muzica. Castile wireless sunt foarte usor de purtat, sunt comode. Daca vrei o pereche de casti wireless care sa aiba un sunet foarte bun, ar trebui sa fii dispus sa cheltuiesti o suma semnificativa de bani, pentru ca cele mai bune se gasesc la preturi de peste 100 de lire sterline. Mai jos voi prezenta cele mai bune casti wireless din 2020. 

Incepem prin a descrie Apple AirPods Pro care sunt o imbunatatire a Apple AirPods 2, care au fost un esec, nu erau confortabile, nu erau potrivite pentru gimnastica, nu aveau un design placut si nu avea functia de a anula zgomotul. Dar toate aceste probleme au fost apoi remediate de Apple, prin lansarea AirPods Pro care costa 249 de lire sterline. Acestea au un design mai bun, mai placut, iar odata ce le-ai bagat in ureche, ele nu vor cadea in timp ce alergi, ceea ce le face sa fie foarte sigure. Aceste noi casti au functia mult dorita si asteptata, ci anume cea de anulare a zgomotului. AirPods Pro foloseste doua microfoane special concepute pentru a anula zgomotul. Unul este orientat catre exterior, pentru a detecta sunetul extern, iar celalalt este in interior pentru, iar software-ul se ocupa de a anula zgomotul. Aceasta functie este foarte bune, foarte eficienta. Sunetul este unul foarte bun, basul este la fel de bun si de puternic. 

AvantajeDezavantaje
Sunet calitativBateriile nu se pot inlocui
Design placut
Potrivit pentru gimnastica

Anker SoundCore Liberty Air costa 80 de lire sterline, sunt niste casti foarte confortabile, au un sunet foarte bun, se potrivesc bine in urechi. Durata de viata a bateriei este intre patru si cinci ore, dar daca ai carcasa cu o singura incarcare bateria poate tine pana la 20 de ore, asa ca sunt necesare vreo doua incarcari pe saptamana. In comparatie cu alte casti wireless, acestea sunt ieftine, sunt elegante au un sunet puternic, detaliat. Convorbirile telefonice pot fi foarte placute, pentru ca are functia de anulare a zgomotului exterior, astfel a te poti afla chiar si intr-un loc foarte aglomerat si zgomotos, iar convorbirea ta nu va fi afectat in niciun fel. Pentru a reda sau a intrerupe melodia trebuie sa apesi pe butonul principal, iar daca ti apasat vei omite controalele de pe casca dreapta. Sunt niste casti foarte bune daca ai un buget limitat la 100 de lire sterline. Aceste casti sunt impermeabile, au IPX5.

AvantajeDezavantaje
ConfortabilePretul mic
Sunet bun
Destul de stabile

Sennheiser Momentum True Wireless 2 costa 279 de lire sterline. Durata de viata a bateriei este de 7 ore, iar carcasa incarcata poate oferi pana la 21 de ore. Are functia de a anula zgomotul exterior. Sunetul este unul foarte bun, calitativ. Se poate instala aplicatia care iti permite sa iti personalizezi atat sunetul, cat si controalele tactile care se afla pe ambele casti. Calitatea apelurilor este foarte buna, iar anularea zgomotului este eficienta. 

AvantajeDezavantaje
Sunet foarte bunCastile sunt destul de mari
Durata de viata a bateriei destul de lungaPretul este mare
Aplicatie foarte utila

Sony WF-1000XM3 costa 165 de lire sterline. Sunt casti foarte confortabile, sigure, in sensul ca stau foarte bine in ureche, iar durata de viata a bateriei este destul de buna, de acceptabila, dar carcasa este destul de mare. Controalele tactile functioneaza chiar bine (doar ca volumul nu se poate ajusta de la acestea) si are Bluetooth 5.0. Sunetul este foarte bun, basul este foarte puternic. Are functia de anularea a zgomotului, ceea ce face convorbirile telefonice sa se desfasoare asa cum trebuie, iar ascultarea melodiilor nu va fi perturbata de zgomotele externe. 

AvantajeDezavantaje
Design placutO carcasa mare
Functie de anulare a zgomotuluiNu are control tactil pentru volum
Sunet calitativ

Jaybird Vista costa 159 de dolari si este o pereche de casti wireless foarte buna. Sunt foarte confortabile si sunt sigure, nu ies din ureche atunci cand alergi. Durata de viata a bateriei este destul de buna si poti folosi chiar si o singura casca, ceea ce inseamna ca o casca poate fi pusa in carcasa, ceea ce va dubla durata de viata a bateriei lor. La o incarcare de 5 minute, bateria poate rezista pana la o ora. Sunetul este calitativ, detaliat, destul de satisfacator. Poti sa iei in considerare si modele de 139 de lire sterline care au o durata mai mare de viata a bateriei si au si un sunet personalizat. 

AvantajeDezavantaje
Potrivire perfectaIncarcarea bateriei in carcasa nu este speciala
Sunet foarte bun
Rezistenta mare

Shure Aonic 215 costa 259 de lire sterline, are functia de anulare a zgomotului, are conectivitate Bluetooth 5.0, iar durata de viata a bateriei este de pana la 8 ore. Castile au un design mai special, aparte, avand carlige si un buton mare, care poate atarna, dar sunt unele dintre cele mai confortabile casti. Nu exista anularea zgomotului, dar exista izolarea activa a zgomotului, care blocheaza sunetele nedorite, astfel incat sa nu te perturbe acele sunete. Sunetul este unu foarte bun, detaliat, profund, iar basul este foarte puternic. Aceste casti nu se conecteaza automat cand le scoti din carcasa, iar controalele nu includ volumul, pornire/ oprire. 

AvantajeDezavantaje
Mari performanteNu se conecteaza automat
Foarte confortabileAre carlige care pot atarna
Baterie de lunga durata

Prin urmare, daca ai nevoie de o pereche de casti wireless, poti sa iti alegi un model din cele descrise anterior, fiind unele dintre cele mai bune din anul 2020.

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro