3 dintre cele mai bune camere video de actiune in mai 2019

Publicat de: Admin, Data: 2019-06-15 15:54:55, Categorie: Articole
Esti in cautarea celei mai bune camere foto de actiune? Aceste dispozitive sunt extrem de flexibile, si te pot ajuta sa surprinzi cele mai frumoase peisaje sau cele mai interesante momente. Iar daca nu te poti hotara in privinta camerei pe care sa o cumperi, iti prezentam trei dintre cele mai bune aparate foto de actiune.  
  1. GoPro Hero7 Black
Hero7 Black are multe in comun cu predecesorul sau, Hero6, insa are la fel de multe imbunatatiri majore de oferit fata de modelul precedent. Dintre acestea, cea mai importanta  este, fara indoiala, tehnologia HyperSmooth de stabilizare a imaginii. O tehnologie extrem de impresionanta, ce inregistreaza imagini la cea mai buna calitate cromatica, si videoclipuri 4K la cea mai buna rezolutie. Alta functie este Video TimeWarp, iar aceasta combina ideea de fotografiere cu cadre normale cu HyperSmooth, fiind, in principiu, o camera cu stabilizare. De asemenea, interfata utilizatorului a fost revizuita pentru a fii mai putin complicata, astfel incat sa poata fii folosita mai usor de catre utilizatorii incepatori. Cu o rezistenta la apa de 10m, pana la 60fps viteza de filmare a videoclipurilor 4K, o rezolutie de 12 megapixeli, o baterie ce dureaza maxim 3 ore, camera Hero7 Black este cea mai buna camera de actiune pe care o poti cumpara in momentul de fata.  
  1. Yi 4K + Action Camera
Esti genul de fotograf care trebuie sa stie locatia sau viteza la care poti filma un videoclip? In cazul acesta, GoPro Hero7 Black este modelul potrivit pentru tine. Dar daca esti mai interesat de prospectul de a economisi banii pe caracteristici fara de care poti fotografia in continuare linistit, Yi 4K + Action Camera este una dintre cele mai simple si mai bine concepute camere de actiune disponibile pe piata in acest moment. Pentru utilizatorii care isi doresc sa cumpere o camera de actiune, aceasta, in ciuda faptului ca nu este rezistenta la apa, poate filma videoclipuri 4K de pana la 60fps, la 1080p de pana la 120 fps si 720p pana la 240 fps si are o baterie ce dureaza pana la 2 ore. Toti fanii aparatelor foto de actiune ar  trebui sa ia in considerare achizitionarea Yi 4K + Action Camera, pentru ca este aproape la fel de buna ca un GoPro, iar in anumite aspecte o depaseste.  
  1. GoPro Hero7 Silver
Fara indoiala, Hero7 Black ramane modelul de top al celor de la GoPro anul acesta. Cu toate acestea, nici Hero7 Silver nu se lasa mai prejos. Este disponibila la un pret mult mai accesibil si isi merita banii, avand in vedere functiile pe care le prezinta in comparatie cu costul la care este disponibila. Printre aceste functii, putem numara: inregistrare video stabilizata 4K, rezistenta la apa la o adancime de pana la 10 m, un ecran tactil de 2 inch pe spate si control vocal care iti va permite sa folosesti camera pentru a efectua aproape toate functiile principale fara a ridica degetul. De asemenea, are capacitatea de a filma videoclipuri 4K la pana la 30fps, 1080p la 60 fps, 720p la 60 fps. Hero7 Silver are o interfata accesibila, usor de folosit, motiv pentru care este o alegere excelenta pentru utilizatorii incepatori.

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro