Casti

Daca esti in cautarea unei perechi de casti, fie ca ai un buget mai mare si iti doresti una dintre cele mai bune casti wireless, fie ca ai un buget mai mic si nu te deranjeaza nici perechile de casti cu fir, pentru a afla are sunt cele mai bune casti indiferent de bugetul tau, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Sony WH-1000XM4 costa 335 de lire sterline este una dintre cele mai bune casti wireless, au o calitate a sunetului foarte buna, cu multe detalii, au si functia de anulare a zgomotului care este eficienta, iar durata de viata a bateriei este foarte buna, dureaza pana la 30 de ore cu anularea zgomotului activa. Are si o aplicatie de unde se poate controla, are comenzi tactile care sunt foarte bune, se pot controla si prin voce si sunt usoare si confortabile. 

SpecificatiiSony WH-1000XM4
TipPeste urechi
WirelessDa
Bluetooth5.0
Durata de viata a bateriei30 de ore
Culori2
Greutate254 grame
Cablu1,2 m
Anularea zgomotuluiAdaptiva
StilSpate inchis

Bowers & Wilkins PX7 costa 230 de lire sterline si are unele lipsuri, printre care lipsa comenzilor tactile, banda nu se poate regla, din aplicatie se poate controla doar functia de anulare a zgomotului, nu se poate controla profilul audio si nu au niciun asistent vocal. Calitatea contrstructiei este foarte buna, au functia de anulare a zgomotului si calitatea sunetului este foarte buna. Sunt confortabile, pot accepta si fisiere audio mai mare, dar au destul dezavantaje pentru acest pret mare. 

SpecificatiiBowers & Wilkins PX7
TipPeste urechi
WirelessDa
BluetoothaptX HD, aptX adaptiv
Durata de viata a bateriei22 de ore
Culori2
Greutate304 grame
Cablu1,2 m
Anularea zgomotuluiDa
StilInchis la spate

AKG Y50 costa 85 de dolari si au o calitate a sunetului foarte buna, la un pret mic. Au un design robust, potrivite pentru utilizarea in aer liber, sunt confortabile si se potrivesc bine in ureche. Sunetul este peste asteptari si basul este puternic, detaliile sunt cuprinse. Designul nu este pe gustul tuturor, dar daca pui mai mult accent pe sunet, iti vor placea la nebunie aceste casti.

SpecificatiiAKG Y50
TipPeste ureche
WirelessNu
Culori5
TelecomandaDa
Greutate109 grame
Anularea zgomotuluiNu
StilInchis la spate

SoundMAGIC E11 costa 40 de lire sterline, calitatea sunetului nu este cea mai buna, dar pentru acest pret nu ar trebui sa fim dezamagiti, dar sunetul are suficiente detalii. Sunt compatibile cu multe telefoane. Se potrivesc bine in urechile multor persoane si sunt confortabile. 

SpecificatiiSoundMAGIC E11
TipIn ureche
WirelessNu
Cablu1,2 m
TelecomandaSe poate cumpara separat
Culori1
Greutate12 grame
Anularea zgomotuluiNu

Shure SE425 costa 185 de lire sterline, fiecare casca are tweetere pentru a crea un sunet foarte bun si are drivere separate pentru un bas mai puternic. Sunetul este detaliat, poate sa reduca zgomotului, sunt confortabile, iar cablul se poate schimba.

SpecificatiiShure SE425
TipIn ureche
WirelessNu
TelecomandaNu
Culori1
Greutate30 grame
Cablu1,2 m
Anularea zgomotuluiNu
StilInchis la spate

AKG N700 NCM2 costa 260 de lire sterline, au o calitatea a constructiei foarte buna, sunt robuste, avand un design placut. Din pacate, nu au comenzi tactile, dar prin intermediul aplicatiei se pot controla o serie de caracteristici, printre care si anularea zgomotului. Durata de viata a bateriei este de minim 23 de ore. Calitatea sunetului este foarte buna, sunetul este uniform.

SpecificatiiAKG N700 NCM2
TipPeste urechi
WirelessDa
Bluetooth4.2
Durata de viata a bateriei23 de ore
TelecomandaNu
Culori1
Greutate277 grame
Cablu1,2 m
Anularea zgomotuluiDa
StilInchis la spate

SoundMAGIC TWS50 costa 79 de lire sterline si sunt casti wireless, doar ca nici castle si nici carcasa nu se simt foarte premium, fiind fabricate dintr-un plastic dur. Durata totala de viata a bateriei este de 30 de ore. Au comenzi tactile, sunt compatibile cu toti asistentii vocali si sunt rezistente la apa. Sunt confortabile si calitatea sunetului este destul de buna.

SpecificatiiSoundMAGIC TWS50
TipIn ureche
WirelessDa
Bluetooth5.0
Durata de viata a bateriei6 ore (casti), 24 ore (carcasa)
Culori1
Greutate4 g (castile), 45 g (carcasa)
CabluNu
Anularea zgomotuluiNu

Jabra Elite 45h costa 90 de lire sterline, au Bluetooth 5.0, au o durata foarte buna de viata a bateriei, de pana la 50 de ore, sunt compatibile cu Alexa, Siri si Google Assistant, au controale fizice si o aplicatie cu care sunt compatibile. Calitatea sunetului este foarte buna, cuprinde detaliile si sunt confortabile. 

SpecificatiiJabra Elite 45h
TipPeste ureche
WirelessDa
Bluetooth5.0
Durata de viata a bateriei50 de ore
Culori
Greutate160 grame
Cablu1,2 m
Anularea zgomotuluiNu

Audeze LCD-1 costa 399 de lire sterline , este o pereche diferita de casti, au spatele deschis, astfel ca sunetul se scurge mai usor, dar nu au functia de anulare a zgomotului, nu au nicio telecomanda, suficient de multe dezavantaje pentru acest pret. Dar, calitatea sunetului este pe cat se poate de excelenta. Sunt usoare, se pliaza si sunt confortabile

SpecificatiiAudeze LCD-1
TipPeste urechi
WirelessNu
BluetoothNu
TelecomandaNu
Culori1
Greutate250 grame
Cablu2 m
Anularea zgomotuluiNu

Jaybird Tarah Pro costa 106 lire sterline, au o durata de viata a bateriei de 14 ore, au incarcare rapida, calitatea sunetului este foarte buna, doar ca din pacate, nu exista functia de anulare a zgomotului. Se potrivesc in urechi, nu ies si sunt rezistente la apa, au IPX7.

SpecificatiiJaybird Trah Pro
TipIn ureche
WirelessSemi
Bluetooth5.0
Durata de viata a bateriei14 ore
TelecomandaDa
Culori1
Greutate20 g
Anularea zgomotuluiNu