Top telefoane

Smartphone-urile sunt din ce in ce mai mari, cu toate ca mainile noastre au aceeasi dimensiune. Acest lucru inseamna ca cei care au palme mai mici sau buzunare mai sarace se pot simti putin coplesiti de modele precum iPhone XR si Samsung Galaxy S10. Pentru cei care cauta un iPhone mai usor de gestionat, Apple prezinta dispozitivul perfect – iPhone SE. Un smartphone mai mic, cu un pret pe masura marimii sale. Si in ciuda faptului ca acest model a fost scos de pe piata de catre Apple anul trecut, in septembrie, exista mai multe oferte pentru iPhone SE la preturi suficient de accesibile pentru majoritatea utilizatorilor care isi doresc un smartphone de dimensiuni mai reduse, precum cele oferite de Amazon si eBay.

 

Specificatii

Data lansarii: martie 2016

Pret de lansare: 399 de dolari americani / 1697 de lei (la valoarea de acum a RON-ului)

Sistem de operare: iOS 10

Spatiu de stocare: 16GB / 32GB / 64GB / 128GB

Camere foto: 12MP / 1.2MP

Ecran: DIsplay LCD cu diagonala de 4 inch si rezolutia de 640 x 1136 pixeli

Baterie: 1624 mAh

Culori: Gold, Space Grey, Silver, Rose Gold

 

De ce ai cumpara un iPhone SE?

iPhone SE are o vechime de doar trei ani si inca se mandreste cu faptul ca prezinta caracteristici mai performante ale iPhone-ului, precum Apple Pay si Touch ID, scanerul pentru amprentele digitale. Deci, din punct de vedere al tehnologiei, nu ramai cu mult in urma fata de cei care au modele mai noi daca iti cumperi acest telefon cu ecranul de 4 inch.

Probabil cauti sa economisesti din bani prin a achizitiona un model mai ieftin. In cazul acesta, iPhone SE este un model mai mult decat potrivit pentru tine.

Avem mai jos o lista intreaga cu oferte ale Amazon, de unde ai putea sa-ti cumperi un asemenea telefon.

 

Ofertele