Top 10 cele mai bune imprimante

Publicat de: Admin, Data: 2020-04-09 12:15:11, Categorie: Articole
Ti s-a intamplat vreodata sa trebuiasca sa imprimi un document cat mai urgent posibil si nu aveai in apropiere nici un centru xerox si nu aveai nici imprimanta acasa? Daca vrei ca asta sa nu se mai intample, in randurile de mai jos iti voi prezenta cele mai bune imprimanta, atat pentru acasa, cat si pentru biroul tau, care au costuri destul de mici. Ei bine, nu trebuie sa te orientezi catre cea mai ieftina imprimanta pentru ca exista posibilitatea sa nu fie atat de buna pe cat te asteaptai si sa nu imprime prea bine. De asemenea, daca ai nevoie de o multifunctionala se va regasi si aceasta in lista de mai jos si la fiecare voi prezenta avantajele, respectiv dezavantajele, astfel incat sa iti fie mai usor sa alegi modelul potrivit pentru tine. Incepem lista cu Xerox WorkCentre 6515 care este o multifunctionala potrivita pentru intreprinderi mici si mijlocii, pentru ca nu are o viteza de imprimare foarte mare, ci este medie. Imprima atat alb-negru, cat si color si calitatea imprimarii este foarte buna. Are un mic ecran tactil care iti face mai usoara munca, poti selecta scanarea pe ambele fete ale paginii si are mai multe caracterisitici de securitate. Viteza de imprimare este de 28 de pagini pe minut, are o tava in care incap 300 de pagini si formatul paginii pe care il accepta este pana la A4.  
Avantaje Dezavantaje
Ecran tactil Nu este foarte rapida
Calitatea imprimarii Capacitatea limitata de foi
  Urmatoarea imprimanta pe lista este Brother MFC-J5330DW, o multifunctionala, care poate imprima pagini cu formatul pana la A3 si are o tava in care incap 300 de hartii. Poate imprima color si alb-negru, are un ecran mic tactil, dar din pacate nu este cea mai rapida imprimanta, imprima 22 de pagini pe minut, dar atinge echilibrul dintre calitate, performanta si functii.  
Avantaje Dezavantaje
Imprimare pana la formatul A3 Este destul de lenta
Calitatea culorilor Nu are Wi-Fi
  A treia imprimanta de pe lista este Epson Expression Photo XP-960, care este o multifunctionala capabila sa printeze hartii de formatul pana la A3. Este perfecta pentru biroul tau de acasa, pentru ca este mica si nu ocupa prea multa spatiu. Are o calitate ridicata a imprimarii, respectiv a scanarii, dar din pacate nu are nicio functie de fax. Viteza de imprimare este destul de mica, de 8-9 pagini pe minut si in tava incap doar 100 de hartii.  
Avantaje Dezavantaje
Calitate buna de imprimare Viteza de imprimare este scazuta
Capacitatea de a imprima pana la formatul A3 Nu are functia de fax
  Urmatoarea pe lista este  Canon Pixma TR8550, o multifunctionala potrivita pentru biroul tau, pentru ca este mica si ii poti gasi un loc in orice colt mic al biroului. Are un sistem de imprimare cu cinci cartusuri de cerneala, ceea ce ii ofera o calitatea foarte ridicata a imprimarii. In plus, are un ecran tactil destul de mare, care o deosebeste de alte imprimante. Din pacate, este destul de lenta, imprima 15 pagini pe minut, dar are functia de bluetooth, Wi-Fi si un slot pentru card SD.  
Avantaje Dezavantaje
Ecran mare tactil Cartusurile sunt costisitoare
Sistem de imprimare cu 5 cartuse Nu are cablu USB
  A cincea imprimanta este HP LaserJet Pro MFP M227fdw, este potrivita pentru o afacere mica, dar trebuie sa dispui de un spatiu mai mare pentru a-i gasi un loc, pentru ca este destul de mare. Are o calitate mare de imprimare, dar doar alb-negru si imprima 28 de pagini pe minut, este destul de parida pentru o imprimanta cu jet de cerneala si dispune de functii performante si poate imprima hartii cu formatul pana la A4.  
Avantaje Dezavantaje
Calitatea buna de imprimare Scumpa
Destul de rapida Grea, mare
  Urmeaza pe lista Kyocera Ecosys P6230cdn, care este o imprimanta alb-negru si color, dar este destul de mare. Datorita dimensiunii foarte mari, are o tava in care incap 500 de coli de hartie si este eficienta si calitativa. Viteza de imprimare este buna, 30 de pagini pe minut si nu este zgomotoasa, dar are un ecran tactil mic si intr-un loc unde se vede mai greu.  
Avantaje Dezavantaje
Capacitate mare de coli de hartie Are un ecran tactil mic si greu de vazut
Este rapida Nu are Wi-Fi
  A saptea pe lista este Oki C542dn, care este o imprimanta laser, care dispune de un ecran tactil de 7 inci. Viteza de imprimare este destul de mare, 30 de pagini pe minut, si poate sa imprime alb-negru si color. Nu are Wi-Fi, dar are un cablu USB.  
Avantaje Dezavantaje
Ecran tactil de 7 inci Nu are Wi-Fi
Viteza mare de imprimare Este scumpa
  Urmatoarea este Epson EcoTank ET-7750, care dispune de un sistem de cerneala MDF care ofera o mare calitate si este capabila sa imprime pe hartie cu formatul de pana la A3. Are un ecran tactil, dar viteza de imprimare este destul de mica, 13 pagini pe minut si are o tava in care incap 100 de coli de hartie. Are doua seturi de cerneala care ajunge pentru a imprima 3.600 de poze.  
Avantaje Dezavantaje
Calitate inalta de imprimare Este scumpa
Capacitate mica de hartii Nu are fax, NFC, ADC
  Continuam cu Lexmark MB2236adw, care este o multifunctionala, care are o viteza destul de mare de imprimare, 23 de pagini pe minut si accepta coli de hartie pana la A4. Imprima atat color, cat si alb-negru si are o calitate foarte buna.  
Avantaje Dezavantaje
Culori calitative Este destul de lenta
Functii de securitate Nu are Wi-Fi
  Incheiem lista cu Kodak Verité 65 Plus, care este o multifunctionala mica, avand un design elegant, dar viteza de imprimare este scazuta, 10 pagini de minut si are o tava in care incap doar 100 de coli de hartie. Cartusele Kodak sunt mai ieftine decat altele.  
Avantaje Dezavantaje
Design elegant Lenta
Este economica Capacitate mica de pagini
  Asadar, lista de mai sus sper sa te ajute sa faci alegerea potrivita pentru afacerea ta si pentru buzunarul tau.  

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro