Seria A 2020, Inlocuire sticla Samsung Galaxy

Oferim servicii profesionale de înlocuire a sticlei pentru telefoanele din seria Samsung A din 2020. Suntem specializați în repararea acestor telefoane și oferim soluții eficiente și rapide pentru clienții noștri.

Gama noastră de telefoane Samsung A din 2020 include modelele A01, A11, A21, A31, A41, A51 și A71. Aceste telefoane sunt echipate cu ecrane de înaltă calitate, care oferă o experiență vizuală de neegalat. Cu toate acestea, aceste ecrane sunt fragile și pot fi ușor deteriorate sau sparte în urma unui impact.

Telefonul Samsung A01 este cel mai accesibil model din gama de telefoane din seria A din 2020, cu un preț foarte atractiv și caracteristici bune pentru utilizarea de zi cu zi. Acest telefon vine cu un ecran TFT de 5,7 inci și o cameră principală de 13 MP.

Samsung A11 vine cu un ecran HD+ de 6,4 inci și o cameră principală de 13 MP, împreună cu o cameră ultra-wide de 5 MP și o cameră de adâncime de 2 MP. Acest model oferă performanțe bune pentru un preț accesibil.

Samsung A21 vine cu un ecran mare de 6,5 inci și o cameră principală de 16 MP, împreună cu o cameră ultra-wide de 8 MP, o cameră de adâncime de 2 MP și o cameră macro de 2 MP. Acest model oferă performanțe bune și este potrivit pentru utilizarea zilnică.

Samsung A31 este echipat cu un ecran Super AMOLED de 6,4 inci și o cameră principală de 48 MP, împreună cu o cameră ultra-wide de 8 MP, o cameră de adâncime de 5 MP și o cameră macro de 5 MP. Acest model oferă performanțe excelente și este potrivit pentru utilizatorii care caută un telefon de calitate la un preț rezonabil.

Samsung A41 este echipat cu un ecran Super AMOLED de 6,1 inci și o cameră principală de 48 MP, împreună cu o cameră ultra-wide de 8 MP și o cameră de adâncime de 5 MP. Acest model este potrivit pentru utilizatorii care caută un telefon cu performanțe bune și un design atractiv.

Samsung A51 vine cu un ecran Super AMOLED de 6,5 inci și o cameră principală de 48 MP, împreună cu o cameră ultra-wide de 12 MP, o cameră de adâncime de 5 MP și o cameră macro de 5 MP. Acest model oferă performanțe excelente și este potrivit pentru utilizatorii care caută un telefon de calitate cu o cameră puternică.SERVICE GSM

Service & Accesorii GSM

Calea Victoriei 91-93
Sector 1, Bucuresti

Program:
L-V: 10:00 - 18:00
Sambata: Inchis

Inlocuire sticla la Seria A 2020

Articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro