Alternative pentru AirPods Pro

Publicat de: Admin, Data: 2020-12-13 10:14:21, Categorie: Articole

Daca vrei niste casti wireless, iar preferatele tale sunt AirPods Pro de la Apple, dar bugetul tau nu este atat de mare pentru aceste casti, exista totusi unele casti care sunt fie mai bune, fie la fel de bune ca acestea, doar ca sunt mai ieftine. Doar ca prima oara trebuie sa te decizi ce casti vrei sa ai, de sport, cu functia de anulare a zgomotului, care sa aiba calitatea foarte buna a sunetului. Acestea au perfomante foarte bune, sunt compatibile atat cu Android, cat si cu IOS si o durata buna de viata a bateriei. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune casti ieftine, care chiar pot sa fie o alternativa pentru AirPods Pro, te invit sa urmaresti randurile de mai jos.

Mpow X3 se gasesc la un pret de 65 de dolari pe Amazon, dar se poate folosi un cupon de 20%, care aduce pretul la 52 de dolari. Ele au o calitate buna a sunetului, este clar, basul este puternic, iar anularea zgomotului functioneaza foarte bine. Ele sunt confortabile, sunt complet rezistente la apa, adica au IPX7, iar durata de viata a bateriei este de pana la 7 ore cu volumul moderat. Sunt foarte bune cand vine vorba de apeluri. Exista si o functie care iti permite sa iti auzi vocea in timpul apelurilor, pentru a nu vorbi prea tare. Are si controale tactile, doar ca sunt putin mai ciudate. Are cateva dezavantaje, dar lansadu-le la o parte, sunt casti foarte bune, mai ales pentru acest pret.

Edifier TWS NB2 costa 100 de dolari si au un sunet foarte bun. Au un design in forma de un unghi. Ele sunt confortabile, sunetul este echilibrat, este clar, iar basul este bine definit. Si in ceea ce priveste apeluri telefonice castile se descurca bine, reduc zgomotul exterior, astfel incat persoana de la celalalt capat al firului sa te auda foarte bine si are o functie care iti permite sa iti auzi vocea. Durata de viata a bateriei este de pana la 7 ore, dar cu functia de anulare a zgomotului activata. Ele sunt rezistente la stropire, au IP54, ceea ce inseamna ca sunt potrivite si pentru antrenamente.

Tranya T10 se gaseste la un pret de 36 de dolari, au o durata de viata a bateriei foarte buna, de pana la 8 ore, sunt complet rezistente la apa, avand rata de impermeabilitate de IPX7, au drivere de 12 mm, iar carcasa se poate incarca prin USB-C, dar si wireless. Este posibil sa nu se potriveasca la toate urechile, iar pentru a beneficia de un sunet bun, bas puternic si detalii, este nevoie de un sigiliu destul de strans. Castile se descurca bine si in ceea ce privesc apelurile telefonice, pentru ca au functia de a reduce zgomotul exterior, pentru ca persoanele sa va auda mai bine.

Earfun Air sunt niste casti wireless recente si se gasesc la un pret de 48 de dolari. Dar, poti sa mai adaogi un cod promotional, CNETCSK5 la Amazon si ar aduce pretul la 39,59 de dolari. Ele sunt foarte confortabile, vine la pachet cu o carcasa robusta, iar printre functiile pe care la au se numara intreruperea melodiei in momentul in care vei scoate o casca din ureche. Calitatea apelurilor este destul de buna, durata de viata a bateriei rezista pana la 7 ore si sunt complet rezistente la apa, au IPX7. Din pacate, sunetul nu este punctul forte al acestor casti, sunetul este neutru. Dar, au aparut modele noi care sunt imbunatatite si ar fi mai bine sa le cumperi pe acelea. 

Enacfire E60 are cateva aspecte asemanatoare cu Earfun Free si costa 30 de dolari. Se pot incarca atat prin USB-C, cat si wireless si sunt rezistente la apa, au IPX8. Pentru pretul sau, ofera un sunet foarte bun, clar, iar basul este puternic, nu este cel mai bun sunet, dar este unul bun. Castile sunt potrivite si in timpul apelurilor, pentru ca au functia care reduce zgomotul exterior, astfel incat persoanele sa te auda foarte bine, chiar daca te afli intr-un loc zgomotos si aglomerat. Castile sunt disponibile in mai multe versiuni de culori, doar ca acelea vor fi putin mai scumpe.

Fiil T1X TWS se gasesc la un pret de 45 de dolari, iar calitatea sunetului este foarte buna. Se potriveste urechilor, sunt confortabile si se asociaza foarte repede cu telefonul. Sunt rezistente la transpiratie si la stropi, au IP65. Durata de viata a bateriei este in jur de 5 ore, dar la un volum mare si functia de incarcare rapida va oferi 2 ore de durata de viata a bateriei in doar 10 minute. Castile au controale tactile si exista o aplicatia ce se poate instala pe telefon de unde se poate regla sunetul cu setarile EQ, doar ca este de preferat sa fie lasat pe setarile implicite. 

EarFun Free costa 45 de dolari, au conectivitate Bluetooth 5.0, USB-C si incarcare wireless. Sunt complet impermeabile, avand IPX7. Sunetul nu este chiar atat de bun, este doar decent. Castile sunt potrivite pentru apeluri, iar durata de viata a bateriei este de aproximativ 6 ore la volum moderat. Carcasa ofera 4 incarcari. 

Anker Soundcore Life P2 costa 50 de dolari, calitatea sunetului este buna, doar ca basul nu este atat de bine definit. Nu au comenzi tactile, ci butoane fizice. Au 4 microfoane pentru anularea zgomotului, iar in timpul apelurilor persoanele te vor auzi foarte bine. Nu au incarcare wireless, ci prin USB-C, durata de viata a bateriei este de 7 ore si au IPX7.

Acestea fiind spuse, daca esti in cautarea unor casti wireless, doar ca nu iti permiti AirPods Pro, modelele prezentate anterior sunt alternative foarte bune pentru acestea si au un pret accesibil.

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro