Cele mai bune casti over-ear

Publicat de: Admin, Data: 2021-03-13 11:49:00, Categorie: Articole

Daca ai nevoie de o pereche de casti si vrei sa ele sa aiba o buna calitatea a sunetului, sa aiba si functia de anulare a zgomotului si sa fie confortabile pentru a le purta pentru o perioada mai lunga de timp fara sa te deranjeze, inseamna ca cea mai buna alegere sunt cele de tipul peste urechi. Exista o serie de astfel de modele de casti, iar daca nu sti care este cea mai buna, ramai cu ochii pe randurile de mai jos pentru a afla care sunt unele dintre cele mai bune modele.

Beyerdynamic DT 1990 Pro costa 595 de dolari, este modelul de top al companiei, ele sunt destinate pentru a asculta muzica acasa sau in studio, fiind dedicate analizei. Sunetul este larg si chiar si cel mai nepriceput ascultator isi va da seama de acest aspect si va putea sa diferentieze instrumentele. Calitatea constructiei este foarte buna, sunt compacte si confortabile.

SpecificatiiBeyerdynamic DT 1990 Pro
Design acusticDeschis
Greutate370 grame
Sensibilitate102 dB
Tipul driveruluiNu se cunoaste
Durata de viata a baterieiNu se cunoaste

Sony WH-1000XM4 costa 348 de dolari si sunt cele mai bune casti ale companiei, dar se inspira din modelul anterior Sony WH-1000XM3. Calitatea sunetului este foarte buna, au si functia de anulare a zgomotului. Are cateva functii foarte interesante si utile, precum asocierea multipunct, detectarea conversatiei, redare sau oprire automata, avand un senzor special pentru acest lucru.

SpecificatiiSony WH-1000XM4
Design acusticInchis
Tipul driveruluiDome
Sensibilitate104,5 dB
Durata de viata a bateriei30 de ore
Gama wireless30 metri
NFCDa

Sennheiser HD 800 costa 1.394 de dolari, este o pereche foarte scumpa de casti, dar au cel mai bun hardware, calitatea sunetului este incredibila, sunetul este foarte bun indiferent de context sau de gen, este bine echilibrat, sunetul este foarte detaliat. Pe langa faptul ca sunt foarte scumpe, au nevoie si de alte echipamente audio.

SpecificatiiSennheiser HD 800
Design acusticDeschis
Greutate330 grame
Tipul driveruluiNu se cunoaste
Durata de viata a baterieiNu se cunoaste

Audeze LCD-1 costa 399 de dolari, sunt casti foarte bune, dar din cauza designului vor exista cateva scurgeri de sunet. Chiar daca iti place sa asculti muzica la un volum mare si indiferent de melodia ascultata, sunetul va fi foarte detaliat, bine echilibrat, iar basul este puternic si profund. Calitatea sunetului este incredibila si sunt foarte confortabile, iar constructia este foarte robusta.

SpecificatiiAudeze LCD-1
Design acusticDeschis
Greutate250 grame
Drivere90 mm
Tipul driveruluiPlanar
Durata de viata a baterieiNu se cunoaste

Bowers & Wilkins PX7 costa 330 de dolari, au functia de anulare a zgomotului, calitatea sunetului este de top, durata de viata a bateriei este foarte buna, rezista pana la 30 de ore. In plus, are functia aptX Adaptive, dar si streaming aptX HD. Conexiunea Bluetooth este foarte buna, dar din pacate, castile nu se pliaza.

SpecificatiiBowers & Wilkins PX7
Design acusticInchis
Greutate310 grame
Tipul driveruluiGama completa
Drivere43,6 mm
Durata de viata a bateriei30 de ore

Sennheiser HD 560S costa 99 de dolari si este o pereche de casti potrivita in cazul unei analize a detaliilor unui cantex sau pentru comparatii si se gaseste la un pret accesibil. Calitatea sunetului este excelenta, sunt cuprinse toate detaliile, sunetul este echilibrat. Castile sunt foarte confortabile si usor de folosit.

SpecificatiiSennheiser HD 560S
Design acusticDeschis
Greutate240 grame
Drivere40 mm
Tipul driveruluiNu se cunoaste
Sensibilitate110 dB
Durata de viata a baterieiNu se cunoaste

Philips PH805 costa 99 de dolari, au Bluetooth 5.0, ceea ce inseamna ca se descurca foarte bine cu fiserele audio de inalta calitate. Durata de viata a bateriei este foarte buna, rezista pana la 30 de ore de redare, au functia de anularea a zgomotului care este foarte eficienta, fiecare casca avand microfoane pentru acest aspect. Sunetul este detaliat si intens, iar constructia este robusta si compacta.

SpecificatiiPhilips PH805
Design acusticInchis
Drivere40 mm
Tipul driveruluiDinamic
Sensibilitate90 dB
Gama wireless33 ft
Durata de viata a bateriei30 de ore

Sennheiser Momentum Wireless costa 323 de dolari, calitatea sunetului este fantastica, detaliile sunt cuprinse, basul este cald, iar sunetul este natural. De asemenea, are functia de anulare a zgomotului si este personalizabila. Chiar daca nu are cea mai buna durata de viata a bateriei, este decenta. Castile sunt fabricate din materiale premium, au un design atractiv.

SpecificatiiSennheiser Momentum Wireless
Design acusticInchis
Drivere42 mm
Tipul driveruluiNu se cunoaste
Durata de viata a bateriei17 ore
Gama wirelessNu se cunoaste
NFCDa

Sennheiser PXC 550-II costa 218 dolari, au o constructie foarte buna, sunt fabricate din materiale premium, o lunga durata de viata a bateriei, calitatea sunetului este impresionanta, are cea mai recenta versiune de Bluetooth, iar functiile audio sunt foarte bune.

SpecificatiiSennheiser PXC 550-II
Design acusticInchis
Greutate227 grame
Drivere32 mm
Tipul driveruluiDinamic
Sensibilitate110 dB
Durata de viata a bateriei20 de ore
NFCNu

Beyerdynamic Amiron Wireless costa 499 de dolari, se mandresc cu o calitate foarte buna a sunetului, el este detaliat, larg, astfel ca vei auzi toate instrumentele. Calitatea constructiei este si ea foarte buna, iar castile sunt confortabile. Ele sunt destul de mari si nu au functia de anulare a zgomotului, deci nu este potrivita pentru cei care fac naveta.

SpecificatiiBeyerdynamic Amiron Wireless
Design acusticInchis
Tipul driveruluiDinamic
Durata de viata a bateriei25 de ore
Gama wireless30 ft
NFCDa

Prin urmare, daca ai nevoie de o pereche de casti care sa aiba o calitate foarte buna a sunetului si sa fie foarte confortabile, cele ideale sunt cele de tipul peste urechi, iar cele de mai sus sunt unele dintre cele mai bune.

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro