Casti wireless over-ear pentru anul 2021

Publicat de: Admin, Data: 2021-02-27 13:20:00, Categorie: Articole

Daca vrei o pereche de casti wireless de tipul peste urechi, trebuie sa te asiguri ca bugetul tau este mai mare, pentru ca sunt mai scumpe decat cele in ureche, dar si calitatea sunetului, functia de anulare a zgomotului sunt mai eficiente, mai bune. Se gasesc multe modele de astfel de casti pe piata, iar daca iti este greu sa te decizi ce model este maib un si mai potrivit pentru tine, ramai cu ochii pe descrierile de mai jos pentru a vedea care sunt cele mai bune casti wireless peste urechi pentru 2021.

Sony WH-1000XM4 se pot gasi la un pret de 278 de dolari, sunt cele mai bune casti ce au functia de anulare a zgomotului. Calitatea sunetului este si ea foarte buna, are o serie de functii noi precum asocierea multipunct, redare sau pauza bazata pe senzor, sunt foarte confortabile, au suport codec de ultima generatie, accepta si formatul audio spatial de la Sony, dar si codecul LDAC ce ofera un bitrate de 990 kbps, dar nu accepta aptX sau aptX HD. Durata de viata a bateriei este foarte buna, de 30 de ore.

AvantajeDezavantaje
Anularea zgomotului imbunatatitaNu sunt rezistente la apa
DSEE Extreme upscaling audio
Asocierea multipunct

Bose Noise Cancelling Headphones 700 se gasesc la un pret de 379 de dolari, au o functia de anulare a zgomotului foarte sofisticata, dar eficienta, ce se aplica si in timpul apelurilor. Calitatea sunetului este, de asemenea, foarte buna, sunetul este bine echilibrat, detaliat si foarte clar. Durata de viata a bateriei este mai mica decat cea a modelului anterior, castile de la Bose rezista doar pana la 20 de ore, dar cu toate acestea, sunt cele mai bune casti pentru apeluri.

AvantajeDezavantaje
Functia de anulare a zgomotului excelentaDurata de viata a bateriei este mai mica
Sunet plin de viata si bine echilibratSunt mai scumpe decat cele de la Sony

Castile Bowers & Wilkins PX7 se pot gasi la un pret de 330 de dolari si sunt potrivite daca vrei o pereche de casti care sa aiba o functie foarte buna de anulare a zgomotului, dar si o calitate a sunetului exceptionala si iti permiti aceasta pereche, bineinteles. Nici designul nu este lasat deoparte, astfel ca au o constructie robusta si eleganta si sunt confortabile. In plus, accepta aptX Adaptive pentru un sunet mai stabil, dar si aptX HD pentru streaming de inalta calitate. Durata de viata a bateriei este foarte buna, rezista pana la 30 de ore.

AvantajeDezavantaje
Cea mai buna calitate a sunetuluiCastile nu se pliaza
Durata de viata a bateriei foarte lunga
Conexiune Bluetooth robusta

Jabra Elite 85H se pot gasi la un pret de 199 de dolari si concureaza cu modelele de la Bose si Sony, avand o calitate a sunetului foarte buna, anularea zgomotului este eficienta, au o durata de viata a bateriei ce rezista pana la 36 de ore, sunt elegante si confortabile si nu in ultimul rand, sunt mai ieftine. Sunt primele casti wireles cu functia de anulare a zgomotului ale companiei, iar rezultatul este unul foarte bun. Din pacate, nu au suport pentru fisiere audio de inalta calitate.

AvantajeDezavantaje
Durata de viata a bateriei exceptionalaNu au suport pentru codecuri de inalta calitate
Performanta anularii zgomotului foarte buna
Sunt elegante si confortabile

Bose QuietComfort 35 II costa 299 de dolari si sunt dotate cu Google Assistant, pe langa functia de anulare a zgomotului care este foarte eficienta si calitatea sunetului impresionanta. Castile sunt elegante si confortabile, dar durata de viata a bateriei nu este atat de lunga, rezista doar pana la 20 de ore. Compania nu s-a axat atat de mult pe design si nici pe functia de personalizare a profilului audio.

AvantajeDezavantaje
Scena sonora larga si claraEQ activ nu este imbunatatit
Functia de anulare a zgomotului este excelentaDesignul este obisnuit

Philips PH805 costa 99 de dolari si ofera destul de multe pentru un pret mic. Au Bluetooth 5, durata de viata a bateriei este de pana la 30 de pre, functia de anulare activa a zgomotului este decenta, iar fiecare casca are cate 4 microfoane. Dar se mandreste cu o calitate buna a sunetului si cu o constructie compacta.

AvantajeDezavantaje
Constructie calitativaAnularea zgomotului putea sa fie mai buna
Durata lunga de viata a bateriei
Sunet bogat, controlat si detaliat

Apple AirPods Max costa 549 de dolari si sunt potrivite pentru utilizatorii IOS cu un buget mai mare. Au o calitate a sunetului foarte buna, functia de anulare a zgomotului este eficienta, dar nu au suport pentru codecuri inalta si husa de transport nu arata prea bine. Nu are port audio de 3,5 mm. Au un design unic si sunt confortabile.

AvantajeDezavantaje
Performanta audio excelentaSunt foarte scumpe
Experienta buna pentru utilizatorNu au port audio de 3,5 mm
Functii suplimentare excelente pentru IOSFunctii limitate pentru Android
Anularea zgomotului incredibilaHusa de transport ineficienta

JBL Tune 750BTNC costa 130 de dolari si se mandreste cu o buna calitate a sunetului si anularea zgomotului foarte puternica. Din pacate, durata de viata a bateriei nu este atat de buna, rezista intre 15 si 22 de ore, iar daca ai nevoie de o pereche de casti rezistente la apa, acest model nu este potrivit pentru tine.

AvantajeDezavantaje
Calitatea foarte buna a sunetuluiNu au rezistanta la apa
Anularea zgomotului excelentaDurata slaba de viata a  bateriei

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de o pereche de casti wireless de tipul peste urechi, acestea sunt cateva dintre cele mai bune casti ce se gasesc pe piata, unele mai scumpe, altele mai ieftine, dar prima oara trebuie sa stabilesti functiile principale pe care le vrei si bugetul.

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro