Inlocuire sticla Samsung Galaxy A54

Servicii de inlocuire sticla Samsung A54:

Inlocuire geam sticla: 300 RON

Se inlocuieste sticla doar in cazul in care display-ul este intact, nu are pete sau linii.SERVICE GSM

Service & Accesorii GSM

Calea Victoriei 91-93
Sector 1, Bucuresti

Program:
L-V: 10:00 - 18:00
Sambata: Inchis

Suntem specializați în schimbarea geamului pentru Samsung Galaxy A54, oferindu-vă servicii de înaltă calitate pentru a remedia ecranul spart al dispozitivului dumneavoastră.

Echipa noastră de tehnicieni profesioniști și experimentați este pregătită să vă ofere soluții rapide și eficiente pentru înlocuirea geamului Samsung Galaxy A54. Indiferent de gradul de deteriorare al ecranului, suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți un afișaj nou și impecabil.

Folosim geamuri de înlocuire de calitate superioară, potrivite perfect pentru modelul Samsung Galaxy A54, asigurându-ne că veți beneficia de un ecran la fel de clar și rezistent ca cel original. Echipa noastră are cunoștințe detaliate despre procesul de înlocuire a geamului pentru acest model și utilizează tehnici profesionale pentru a garanta rezultate excelente.

Ne preocupăm de satisfacția clienților noștri și vă asigurăm că veți beneficia de servicii rapide și de calitate la prețuri competitive. Avem un proces de lucru eficient, astfel încât să vă putem returna dispozitivul în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să puteți reveni la utilizarea normală a telefonului Samsung Galaxy A54.

Dacă aveți nevoie de schimbarea geamului pentru Samsung Galaxy A54, suntem alegerea perfectă. Contactați-ne astăzi pentru a programa o vizită în centrul nostru de service și vă vom ajuta să redați strălucirea și funcționalitatea ecranului dispozitivului dumneavoastră.

Articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro