Trackere de somn pentru 2021

Publicat de: Admin, Data: 2021-03-19 16:02:40, Categorie: Articole

Daca esti o persoana care tinde sa aiba probleme cu somnul mai frecvent, daca esti preocupata de calitatea somnului tau, poate ca un tracker pentru somn ti-ar fi de mare folos. Pe langa faptul ca iti va oferi date cu privire la antrenamentele tale care vor fi vizibile din aplicatie, dar va oferi si sfaturi cu privire la cum sa ai un somn mai calitativ si sa te odihnesti mai bine. Daca nu iti place sa dormi cu ceasul pe mana, exista unele benzi, unele trackere de somn care fie se aseaza langa tine pe pat, fie sub saltea, fie chiar pe noptiera. Daca vrei sa afli care sunt unele dintre cele mai bune trackere de fitness pentru acest an, te invit sa urmaresti descrierile de mai jos.

Withings Sleep costa 74 de dolari, este un tracker accesibil de somn si este o buna modalitate de a urmari somnul si nu trebuie purtat la incheietura mainii. Acesta trebuie asezat sub saltea. De obicei durata de viata a bateriei nu este atat de buna si va necesita incarcare mai des. Banda va putea sa ofere date si grafice cu privire la calitatea somnului din aplicatie, rezultatele se vor afisa pe fazele de somn, poate sa masoare ritmul cardiac si calculeaza orele de somn. Banda poate sa urmareasca somnul doar pentru o persoana. 

Monitor de somn Beddit 3.5 costa 149 de dolari si acesta se pozitioneaza deasupra saltelei, sub cearsaf. Acesta nu necesita sa il pornesti din aplicatie. Cand te vei trezi, aplicatia va oferi rezultatele somnului tau, a ritmului cardiac, iti va spune daca ai sforait, ce temperatura era in camera, daca era umiditate si multe altele si iti poate oferi sfaturi la crearea unui mediu mai bun de somn. Informatiile sunt sub forma de grafice, dar sunt usor de citit.

S+ de ResMed costa 59 de dolari si este un monitor de somn care trebuie asezat pe noptiera, deci nu necesita amplasarea sub sau deasupra saltelei. Pe langa datele cu privire la somn pe care le va afisa, va mai afisa si date cu privire la respiratie, la ritm cardiac, miscarile din timpul somnului. Si acest tracker poate sa ofere sfaturi cu privire la crearea unui mediu mai bun pentru somn. Aplicatia poate sa ofere sfaturi si cu privire la imbunatatirea respiratiei si poate oferi sfaturi de relaxare. In functie de varsta, trackerul poate oferi feedback cu ce trebuie sa faci pentru a avea un somn mai calitativ si mai odihnitor. Daca ai probleme cu stomacul poate sa iti spuna sa dormi pe partea stanga si multe altele.

Emfit QS HRV Sleep Monitor este foarte mic, subtire si nu il vei sesiza ca se afla sub saltea. Monitorul ofera date pe baza ritmului cardiac. Este un monitor dedicat in mod special pentru sportivi, pentru cei care obisnuiesc sa faca miscare.El urmareste si etapele de somn, miscarile si ritmul de respiratie, iar toate rezultatele pot fi verificate din aplicatie. Ofera sfaturi cu privire la recuperarea somnului. Cu toate acestea, este un model destul de scump.

Withings Nove costa 69 de dolari si este un ceas potrivit pentru urmarirea somnului, pentru cei care prefera un ceas la incheietura mainii decat un monitor sau o banda. Este un ceas ieftin care se descurca cu urmarirea somnului, doar ca datele oferite nu sunt chiar atat de precise. Dar, nu va trebui sa activezi vreo functie cand te vei pune la somn, pentru ca detecta acest lucru. Poate oferi un scor de maxima 100 a somnului tau, dar nu se va baza pe cat timp ai dormit, ci pe cat de profund a fost somnul, de cate ori te-ai trezit. Din pacate, acest model nu are un senzor pentru a urmari ritmul cardiac. Durata de viata a ceasului este de pana la 18 luni, deci nu vei avea grija ca va trebui sa il incarci inainte de somn.

Polar M430 costa 139 de dolari si este un ceas foarte bun pentru alergare, dar poate sa urmareasca so somnul foarte eficient. Pe langa faptul ca va oferi date cu privire la calitatea somnului, cat timp real ai dormit, nu doar cat timp ai stat in pat, dar ofera si sfaturi cu privire la obtinerea unui somn mai odihnitor. Somnul poate fi masurat si in functie de antrenamentele si efortul realizat pe parcursul acelei zile. Din pacate, nu este chiar atat de confortabil pentru a dormi cu el, dar datele despre ritmul cardiac sunt foarte precise, iar durata de viata a bateriei este indelungata.

Fitbit Versa costa 155 de dolari, are un design mai rotunjit, o serie de specificatii si functii foarte bune si utile, o lunga durata de viata a bateriei, rezista la peste 4 zile. Are un senzor ce poate sa masoare ritmul cardiac, dar este foarte eficient si pentru urmarirea somnului. In aplicatie vor putea fi verificate date cu privire la calitatea somnului, etapele somnului, profunzimea somnului.

Inelul Oura este o modalitatea foarte buna de a urmari somnul fara sa porti un ceas la mana toata noaptea, care poate parea inconfortabil. Pe langa faptul ca urmareste somnul si datele oferite sunt foarte precise, ofera si activitati de wellness. Datele despre somn vor putea fi vizualizate in aplicatie, sunt usor de citit si vor fi o multime de detalii despre somnul tau, ritmul cardiac, toate sub forma de diagrame si grafice. Este un tracker de somn destul de scump si s-ar putea sa nu fie pe placul tuturor.

Acestea fiind spuse, daca esti o persoana preocupata de calitatea somnului, vrei sa primesti sfaturi pentru a imbunatati somnul, exista o serie de trackere de somn care ar putea sa-ti fie pe plac. Daca nu vrei sa porti un ceas toata noaptea la mana, exista benzi sau monitoare ce se aseaza sub, deasupra saltelei sau pe noptiere.

Eticheta: sleep tracker

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro