Top 4 iPhone-uri in 2018

Publicat de: Admin, Data: 2019-06-13 20:09:30, Categorie: Articole
Sa-ti alegi un iPhone este un lucru mai complicat in ultimul timp, mai ales dupa ce Apple a lansat ultimele sale dispozitive flagship: iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR. Sa vedem o lista cu patru din cele mai bune iPhone-uri pe care le poti achizitiona in momentul actual.  
  1. iPhone XS Max
Cel mai bun dispozitiv al Apple pe care il poti achizitiona in momentul de fata este, fara indoiala, iPhone XS Max. Prezinta de un ecran OLED cu diagonala de 6.5 inch, cu suport HDR10, disponibil intr-o gama mai larga de culori, este alimentat de un procesor A12 Bionic si ruleaza iOS 12, cel mai nou sistem de operare dezvoltat de catre tehnicienii companiei din Copertino. Daca iti doresti un ecran foarte mare, cu o rezolutie de 1242 x 2688 pixeli, acesta este telefonul potrivit pentru tine. De asemenea, iPhone XS Max prezinta si o camera imbunatatita, de 12 megapixeli, echipata cu Smart HDR si cu noi capacitati de detectare a adancimii pentru fotografii mai bune. Este disponibil in variante de memorie interna intre 64 si 512 GB spatiu de stocare si o memorie RAM de 4GB. Un usor dezavantaj in fata celorlalte modele este, fara indoiala, pretul, iPhone XS Max fiind cu mult mai scump fata de iPhone X si iPhone XS.  
  1. iPhone XS
iPhone XS este cel mai bun telefon de dimensiuni mici al celor de la Apple. Prezinta un ecran cu diagonala de 5.8 inch, si rezolutie de 1125 x 2436 de pixeli, dimensiune care acum cativa ani ar fi fost considerata uriasa (chiar asemanatoare cu cea a unei tablete, insa care acum este dimensiunea minima in industria de dezvoltare a smartphone-urilor), insa pentru unii utilizatori prezinta o imbunatatire considerabila in comparatie cu iPhone-ul de anul trecut, in ciuda faptului ca nu difera atat de mult din punct de vedere al aspectului. Dispune de o camera de 12MP cu capacitate HDR, o camera TrueDepth si este alimentat de un procesor A12 Bionic. Are o baterie de 2659 mAH si,  un ecran de mai mic in comparatie cu Max, prin urmare durata bateriei nu este atat de mare precum cea a altor telefoane, insa este acelasi model cu care vei face in continuare aceleasi fotografii minunate si vei putea juca aceleasi jocuri.  
  1. iPhone XR
Daca nu doresti sa platesti cel mai mare pret de pe piata pentru a detine unul dintre dispozitivele Apple, atunci iPhone XR este o alegere minunata pentru tine. In teorie, acesta  este modelul mai "ieftin" al Apple, cel putin in comparatie cu celelalte modele lansate recent de catre compania din Copertino. De asemenea, este cel mai bun iPhone cand vine vorba de durata de viata a bateriei, in ciuda faptului ca aceasta are o capacitate de doar 2942 de mAH. Prezinta un ecran cu diagonala de 6.1 inch, cu o rezolutie de 1792 x 828 de pixeli, este alimentat de un procesor A12 Bionic si ruleaza ultimul sistem de operare iOS 12, la fel ca si celelalte modele, si se remarca cu o varietate de culori: albastru, alb, negru, galben, coral, rosu. De asemenea, dispune de o camera foto cu lentile de 12MP si un singur obiectiv pe spate. Este un telefon suficient de bun pentru majoritatea utilizatorilor care cauta sa detina un iPhone la cel mai mic pret cu putinta.  
  1. iPhone X
Lansat in toamna anului trecut, iPhone X inca ramane unul dintre cele mai impresionante modele disponibie pe piata in momentul de fata. Insa, este la fel de impresionant pe cat este scump. A fost pentru prima data cand Apple a dezvoltat un smartphone cu un display intins pe aproape tot ecranul, cel cu diagonala de 5.8 inch, cu exceptia notch-ului, care gazduieste o camera frontala TrueDepth. Display-ul respectiv este frumos, disponibil intr-o gama eleganta de culori, si cu o rezolutie de 1125 x 2436 pixeli. Sistem de operare iOS 11, cu posibilitatea de a trece la iOS 12 cu riscul de a avea o performanta putin mai scazuta. Este alimentat de un procesor A11 Bionic, disponibil intr-un model de 64 sau 256 GB spatiu de stocare si 3 GB memorie RAM. iPhone X este smartphone-ul lansat de Apple la 10-a aniversare a brandului iPhone si are aproape tot ceea ce au cerut utilizatorii iPhone, de la un design mai inovativ la functii mai rapide si mai noi.

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro