Top 9 cele mai bune imprimante pentru birou

Publicat de: Admin, Data: 2020-03-04 15:21:49, Categorie: Articole

Daca ai un birou sau esti director al vreunui departament, iar birourile au nevoie de imprimante, iti pun la dispozitie top 9 cele mai bune imprimante, care isi fac treaba repede si bine, astfel incat sa nu iti ocupe prea mult timp printarea diferitelor lucruri. Aceste imprimante sunt capabile de a fi conectate la mai multe calculatoare, astfel incat pot fi utilizate de 10 angajati. Pentru a face fata cererii, imprimanta trebuie sa aiba o memorie mare RAM si procesoare puternice care sa ii permita sa tina pasul cu volumul mare de lucru. Un alt aspect important este sa imprime mai multe documente pe luna, astfel incat sa fie economice si sa aiba calitate buna a imaginii imprimate. Tava pentru hartie trebuie de asemenea sa fie mare pentru a nu pierde timp sa o umpleti cu hartie prea des. Trebuie sa fie suficient de mare incat sa incapa hartie pentru tot parcursul zilei. Imprimantele cele mai bune pentru grupuri trebuie sa fie dotate cu wireless sau sa se poata conecta prin Ethernet sau de preferat sa fie ambele. 

 In fruntea topului se afla Xerox VersaLink B600DN laser printer. Viteza de imprimare este de 55 de pagini pe minut, astfel poate mentine viteza de imprimare a grupului. Are spatiu pentru mai multa hartie. Acest dispozitiv imprima doar alb si negru (calitatea imaginii este superioara) si pretul sau nu este unul foarte mic (772.37$), dar costurile scazute ale functionarii trebuie sa compenseze pretul mare de achizitie.

Avantaje Dezavantaje
Viteza mare de imprimare Pret mare
In tava incape multa hartie Nu are Wi-Fi

Al doilea pe lista este Brother HL-L5100DN laser printer. Este o imprimanta mica, dar puternica si imprima 55 de pagini de minut, iar tava unde se pune hartia este voluminoasa. Dezavantajul imprimantei este lipsa Wi-Fi, de aceea trebuie sa te asiguri ca se poate conecta la reteaua cu fir. Este ideala pentru birourile mici si chiar daca ea este mica poate face treaba repede si multa. Pretul este de 129.90$.

Avantaje Dezavantaje
Viteza mare de imprimare Nu are Wi-Fi
Nu ocupa mult spatiu Display mic

Locul trei in top este ocupat de catre Xerox VersaLink C400DN. Imprimanta are un design aparte, avand o interfata in stil smartphone. Capacitatea pentru hartie este de 550 de foi si poate fi dublata prin adaugarea altei tavi. Ea dispune de o cantitate mare de toner pentru a imprima 2.000 de foi color si 3.000 de foi alb-negru. Nu este dotata cu Wi-Fi, dar se poate adauga aceasta functionalitate pentru 50 de lire sterline. Calitatea imprimarii este una ridicata. Pretul este unul destul de mare, si anume 403.99.

Avantaje Dezavantaje
Capacitate mare de hartie si toner Wi-Fi-ul se plateste
Culori Pantone Este mare si grea

Locul patru este ocupat de Kyocera Ecosys P6230cdn laser printer. Are o capacitate de 500 de foi si un toner mare, ceea ce face imprimanta sa fie potrivita pentru un volum foarte mare de lucru. Nu trebuie sa o reincarcati prea des cu hartie datorita capacitatii mari si nici cartusele nu trebuie reincarcate des.

Avantaje Dezavantaje
Capacitate mare de hartie Nu are Wi-Fi
Printare rapida Display mic

Pe locul cinci se afla HP LaserJet Pro MFP M227fdw. Este o imprimanta multifunctionala si este potrivita pentru un firme mici sau mijlocii. Capacitatea este de 300 de foi, ceea ce inseamna ca nu trebuie reincarcata prea des. Calitatea de imprimare este una superioara si viteza de imprimare este mare. Ea imprima doar monocrom si nu este cea mai rapida imprimanta laser din lume, dar este pe masura pretului sau de 208.90$.

Avantaje Dezavantaje
Viteza de imprimare este rapida Este mare si grea
Calitatea imprimarii este superioara Scumpa

Pe locul sase se alfa Canon i-Sensys MF735Cx, care are o calitatea superioara, design elegant si este potrivita pentru pentru un volum mare de lucru. Este un dispozitiv multifunctional, permite scanare, copierea si fax fara fir. Panoul touchpad face ca imprimanta sa fie usor de folosit, desi face un zgomot destul de mare la imprimare. Viteza de imprimare este mare. Capacitatea toner-ului permite imprimarea a 6.300 de foi alb-negru si 5.000 de foi color, ceea ce inseamna ca nu va fi incarcat prea repede.

Avantaje Dezavantaje
Viteza mare de printare Zgomot la printare
Foarte bun fotocopiator Ecranul nu este touchscreen

Pe locul sapte se situeaza  Lexmark B2236dw. Este o imprimanta mica si i se poate gasi un loc pe birou foarte usor. Capacitatea de hartie este de 250 de coli, iar tonerul permite imprimarea a 6.000 de pagini. Este perfect pentru birourile mai mici unde nu vrei sa investesti prea mult intr-o imprimanta. Tonerul de pornire permite imprimarea a doar 700 de pagini.  Are functia de Wi-Fi, iar imprimanta costa 104.94$.

Avantaje Dezavantaje
Unitate compacta Ecran mic
Imprimare rapida Cartus mic de pornire

Locul opt este ocupat de Ricoh SP C261DNw. Imprimanta aceasta color vine cu Wi-Fi-ul in dotare . Viteza de imprimare din pacate nu este atat de mare si nici capacitatea pentru hartii nu este mare, incap doar 250 de coli. Imprima atat color, cat si alb-negru.

Avantaje Dezavantaje
Pagini avand culori vii Zgomotos si lent
Mod duplex si Wi-Fi Nu este foarte usor de utilizat

Ultimul loc este ocupat de Lexmark MB2236adw. Daca ai nevoie de o imprimanta multifunctionala pentru un volum de lucru mai mic, aceasta este potrivita si vine cu un pret mic de 89.99$. Capacitatea este de 250 de hartii la care se mai poate adauga o tava care mai poate fi umpluta cu inca 50 de foi. Tonerul permite imprimarea a 700 de pagini color si monocrom, dar cartusele inlocuitoare permit pana la 6.000 de imprimari. Este dotata cu Wi-Fi si modul duplex.

Avantaje Dezavantaje
Pret mic Cartus mic de pornire
Dimensiuni mici Fara port USB

Daca ai cumva nevoie de o imprimanta, topul celor 9 cele mai bune imprimante sper ca te va ajuta in luarea unei decizii, in functie de volumul de lucru si in functie de marimea intreprinderii.

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro