Seria A 2021, Inlocuire sticla Samsung Galaxy

Suntem specializați în servicii de înlocuire a sticlei pentru telefoanele Samsung din seria A din 2021 și oferim soluții rapide și eficiente pentru clienții noștri. Această gamă de telefoane include modele precum A02, A12, A32, A42, A52 și A72, fiecare dintre acestea având caracteristici unice și performanțe impresionante.

Samsung A02 este un telefon accesibil, cu un ecran TFT de 6,5 inci și o cameră principală de 13 MP. Este perfect pentru utilizatorii care caută un telefon de calitate la un preț accesibil.

Samsung A12 este un model puternic, cu un ecran HD+ de 6,5 inci și o cameră principală de 48 MP, împreună cu o cameră ultra-wide de 5 MP și o cameră de adâncime de 2 MP. Este o opțiune excelentă pentru utilizatorii care caută performanțe bune și o cameră puternică.

Samsung A32 vine cu un ecran mare de 6,4 inci și o cameră principală de 64 MP, împreună cu o cameră ultra-wide de 8 MP, o cameră de adâncime de 5 MP și o cameră macro de 5 MP. Este o alegere excelentă pentru utilizatorii care caută un telefon cu performanțe excelente și o cameră puternică.

Samsung A42 este echipat cu un ecran Super AMOLED de 6,6 inci și o cameră principală de 48 MP, împreună cu o cameră ultra-wide de 8 MP, o cameră de adâncime de 5 MP și o cameră macro de 5 MP. Este potrivit pentru utilizatorii care caută un telefon cu performanțe bune și o cameră puternică.

Samsung A52 vine cu un ecran mare de 6,5 inci și o cameră principală de 64 MP, împreună cu o cameră ultra-wide de 12 MP, o cameră de adâncime de 5 MP și o cameră macro de 5 MP. Este un telefon de înaltă calitate cu performanțe excelente și o cameră puternică.

Samsung A72 este echipat cu un ecran mare de 6,7 inci și o cameră principală de 64 MP, împreună cu o cameră ultra-wide de 12 MP, o cameră de adâncime de 8 MP și o cameră tele de 3x cu 8 MP. Este un telefon de înaltă calitate cu performanțe excelente, o cameră puternică și un ecran mare.

Indiferent de modelul de telefon Samsung A din 2021 pe care îl aveți, suntem aici pentru a vă ajuta cu orice problemă legată de sticla telefoanelor. Fie că aveți nevoie de înlocuirea sticlei telefonului sau de orice altă reparație, suntem specializați în acest domeniu și oferim servicii de înaltă calitate la prețuri competitive.SERVICE GSM

Service & Accesorii GSM

Calea Victoriei 91-93
Sector 1, Bucuresti

Program:
L-V: 10:00 - 18:00
Sambata: Inchis

Inlocuire sticla Seria A 2021

Articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro