Cele mai bune soundbar-uri in 2020

Publicat de: Admin, Data: 2020-06-04 13:12:41, Categorie: Articole
Televizoarele au devenit din ce in ce mai scumpe, mai performante, mai subtiri si mai mari. Daca ai un televizor performant cu siguranta de bucuri mai tare atunci cand te uiti la un film sau la un serial sau cand vizionezi videoclipurile pe Youtube. Dar imaginile foarte calitative, naturale, mai bune, trebuie insotite de un sunet mult mai bun, de aceea ar trebui ca pe langa televizorul foarte scump si performant pe care il ai, sa iti mai cumperi si un soundbar. Te vei bucura mai mult de filme, avand un sunet mai bun. Un soundbar nu costa foarte mult, nu ocupa prea mult spatiu si trebuie sa fii un specialist in IT ca sa stii ca il instalezi la televizor. Voi prezenta care sunt cele mai bune soundbar-uri, avand preturi diferite, de la 200 de lire sterline, pana la 1.500 de lire sterline, dar si cu dimensiuni diferite, de la 38 cm latime, pana la 50 cm. O sa incep prin a descrie Sonos Beam, care costa 389 lire sterline si are  65 cm latime, iar in plus are si asistentul vocal Amazon, iar incurand il va avea si pe Google Assistant. Acesta se poate combine cu inca alte doua difuzoare wireless Sonos One, iar subwooferul nu este inclus, dar daca il vrei poti sa iti mai adaugi Sonos Sub, care te va ajuta la filme, pentru ca va reda sunetul mult mai spectaculos. Toate aceste boxe, combinat cu Sonos Beam vor oferi un sunet foarte placut. Are un design foarte placut, iar sunetul este mult mai detaliat decat pare, avand in vedere dimensiunea sa. Se descurca si cu filme, dar si cu muzica si reuseste sa echilibreze sunetul in egala masura. Are functia modului nocturn care se poate activa noaptea atunci cand nu vrei sa ii deranjezi pe ceilalti care dorm. Totusi, ii lipsesc cateva functii, printre care si Dolby Atmos sau suportul DTS:X, care se gasesc in soundbar-urile home-cinema, care sunt mai scumpe.
Specificatii Sonos Beam
Dimensiune 7 x 65 x 10cm
Greutate 2.8 kg
Culori Alb si negru
Asistenti vocali Amazon Alexa
Conexiuni Wifi/ Ethernet/ AirPlay 2/ HDMI ARC
Yamaha Yas-207 costa 249 de lire sterline si nu este chiar cel mai luxos sau performant soundbar, dar se descurca destul de bine. Are functia DTS:X, care are rolul de a extrage o putere mai mare, mai convingatoare a sunetului. Are un subwoofer inclus, ofera dinamism si un sunet foarte mult. Dupa cum am spus, nu este cel mai performanta, dar este un soundbar destul de bun si ieftin.
Specificatii Yamaha Yas-207
Dimensiune 6 x 93 x 11cm
Greutate 2.7 kg
Dimensiunea subwooferului 44 x 18 x 40cm
Greutatea subwooferului 7.9 kg
Culori Negru
Functii DTS:X
Conexiuni Bluetooth/ HDMI ARC/ analog audio
Urmatorul soundbar este Sony HT- ZF9 costa 559 lire sterline si este destul de mic ca si dimensiune, dar ofera un sunet foarte bun. Se pot adauga chiar si alte difuzoare pentru un sistem 5.1. Printre functii se incadreaza si Dolby Atmos si DTS:X, fiind un aspect prin care se diferentiaza de concurentii sai. Are un design foarte placut, are suport de inalta rezolutie, HDMI, Spotify si Chromecast incorporat, aplicatia Music Center de la Sony si Google Assistant.
   
Specificatii Sony HT- ZF9
Dimensiune 6 x 100 x 10cm
Greutate 3 kg
Dimensiune subwooferului 38 x 19 x 39cm
Greutatea subwooferului 8 kg
Culori Negru
Asistenti vocali Google Assistant
Functii Dolby Atmos, DTS:X
Conexiuni Bluetooth/ HDMI ARC/ analog audio
Bluesound Pulse Soundbar 2i are un pret destul de mare, costa 749 de lire sterline. Reuseste sa imbine atat designul foarte elegant, cat si sunetul foarte bun, detaliat si foarte convingator. Acest soundbar poate sa se conecteze la orice dispozitiv Bluesound prin aplicatia BluOS, se mai poate conecta si la servicii de streaming, radio si are o capacitatea audio inalta. Sunt incluse si Apple AirPlay 2 si aptX Bluetooth.  
Specificatii Bluesound Pulse Soundbar 2i
Dimensiune 14 x 107 x 7cm
Greutate 7 kg
Culori Negru si alb
Asistenti vocali Google Assistant
Conexiuni Bluetooth/ AirPlay 2/ HDMI ARC
Band and Olufsen Beosound Stage costa 1.250 de lire sterline. Daca vrei sa ai un soundbar care sa iti ofere un sunet excelent atat la filme, cat si la muzica, atunci ai putea sa optezi pentru acest soundbar, care este destul de scump. Are 11 drivere de difuzoare, 550 wati de putere si conectivitatea Chromecast, Bluetooth, Airplay 2, HDMI si Ethernet. Rama din aluminiu cu grila neagra costa 1250 lire sterline, dar daca vrei o rama din stejar cu grila gri, aceasta costa 1900 de lire sterline.  
Specificatii Band and Olufsen Beosound Stage
Dimensiune 17 x 110 x 8cm
Greutate 8 kg
Culori Aluminiu cu grila gri/ aluminiu cu grila de stejar
Functii Dolby Atmos
Conexiuni Bluetooth 4.2/ HDMI ARC/ AirPlay 2/ Ethernet
Sennheiser Ambeo costa 2.199 lire sterline si nu este potrivita pentru oricine, dar daca ai acasa un televizor foarte mare si vrei un sunet mai bun, atunci ai putea sa alegi acest model de soundbar. Dar ocupa un spatiu destul de mare, avand in vedere ca el cantareste 20 kg, dar in momentul in care vei activa Dolby Atmos, vei avea partea de un sunet excelent. Soundbar-ul are 6 subwoofere care ofera un sunet detaliat, dinamic.  
Specificatii Sennheiser Ambeo
Dimensiune 12.5 x 126.5 x 17.1cm
Greutate 20 kg
Culori Negru
Functii Dolby Atmos, DTS:X
Conexiuni Bluetooth 4.2/ HDMI ARC/
DALI Katch One costa 649 de lire sterline si nu este atat de potrivit pentru a oferi un sunet bun filmelor. Acest soundbar ofera un sunet discret, dar totusi imbunatateste sunetul televizorului si are un design placut. Are 10 difuzoare si 20 wati putere si este capabil sa ofere un sunet detaliat si convingator.  
Specificatii DALI Katch One
Dimensiune 16 x 86 x 7cm
Greutate 3,7 kg
Culori Negru si alb
Conexiuni aptX Bluetooth/ HDMI ARC

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro