Escobar Fold 1, telefonul pliabil creat de fratele lui Pablo Escobar

Publicat de: Admin, Data: 2020-01-13 14:55:19, Categorie: Articole

Toata lumea stie cine a fost Pablo Escobar, cel mai mare traficant de droguri din lume. Insa nu la fel de multi stiu si cine este Roberto, fratele mai mare al acestuia, si co-fondator al companiei Escobar Inc. Acesta ar fi fost implicat in afacerile fratelui sau, fiind co-fondator al Medelin Cartel, organzatia criminala care a furnizat, la un moment dat, 80% din cocaina consumata in Statele Unite. Roberto a petrecut 12 ani in inchisoare din cauza acestei afaceri, intre 1993 si 2004. La 10 ani dupa eliberarea sa, Roberto Escobar a re-fondat compania Escobar Inc. la Medellin, Columbia, cu Olof K. Gustafsson in calitatea de CEO, intr-un efort de a dobandi si mentine controlul asupra marcii Pablo Escobar si a marcii familiei Escobar. Compania a inregistrat cu succes drepturile lui Roberto ca succesor al fratelui sau, in urma deciziei unui tribunal din California, Statele Unite. De asemenea, compania a inregistrat cu succes 10 marci comerciale la Oficiul pentru brevete si marci comerciale din Statele Unite. Escobar Inc. este o corporatie multinationala care activeaza in mai multe domenii, ocupandu-se, printre altele, de: restaurante, imbracaminte, jucarii, produse de consum larg, diverse servicii de internet si servicii imobiliare. 

 Acum, compania a lansat noul sau telefon pliabil, Escobar Fold 1, si este mult mai avantajos in comparatie cu orice alt smartphone pliabil disponibil pe piata in acest moment. Avand in vedere faptul ca avem pe aceasta piata modele precum Samsung Galaxy Fold, Huawei Mate X, Motorola Razr sau Royole FlexPai, nu era greu sa dezvolte un model mai ieftin. Insa, raportul intre pret si calitate conteaza in evaluarea unui produs, mai ales atunci cand vine vorba despre recenzii din partea utilizatorilor. Cel mai bun aspect in legatura cu noul model este pretul, unul extrem de scazut, la 350 de dolari pentru versiunea care are 128GB spatiu de stocare. Versiunea cu memorie de 512GB costa 500 de dolari. Cu alte cuvinte, mult mai accesibil fata de celelalte telefoane pliabile. 

De mentionat si faptul ca, in ciuda asteptarilor unui utilizator pentru un telefon disponibil la acest pret, specificatiile smartphone-ului sunt destul de bune. Fold 1 ruleaza Android 9 si este alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 8. Prezinta doua camere de 16 megapixeli si 20 de megapixeli si are ecran AMOLED cu diagonala de 7,8 inci, dar si un senzor de amprenta, amplasat pe spatele telefonului. Telefonul este unul dual SIM si e liber de retea, astfel incat poate fi utilizat in orice tara, indiferent de operator. Desigur, asta nu inseamna si faptul ca este disponibil in orice tara, Columbia si Statele Unite fiind, deocamdata, printre singurele tari de unde poate fi cumparat acest smartphone. In orice caz, telefonul poate fi achizitionat exclusiv de pe site-ul oficial al companiei. Roberto Escobar spune despre telefon ca este unul extrem de greu de distrus. Fostul traficant de droguri mentioneaza faptul ca nu a folosit pentru acesta un ecran de sticla, precum cei de la Samsung, ci un tip special de plastic, foarte dificil de spart.

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro