Cele mai noi dispozitive Alexa

Publicat de: Admin, Data: 2020-07-31 13:06:02, Categorie: Articole
Asistentul vocal Alexa a avut un mare succes, fiind incorporat intr-o gama larga de dispozitive inteligente. Si inainte de a se crea asistentii vocali, existau dispozitive inteligente, doar ca trebuia sa folosesti aplicatiile. O casa care are dispozitive inteligente ofera un confort mai mare, poti avea incuietoare inteligenta, lumini inteligente, difuzoare si multe altele. Daca ai nevoie sau vrei sa iti cumperi cateva dispozitive inteligente pe care sa le folosesti in casa ta, in randurile de mai jos voi descrie care sunt cele mai bune dispozitive Alexa. Incepem cu Amazon Echo Dot 3 cu ceas. Calitatea sunetului este una foarte buna, are un design placut si se potriveste cu o casa care are un decor mai modern, plus ca are un ceas cu LED-uri. Primele versiuni au fost foarte bune, fiind o modalitate ieftina de a beneficia de ceea ce Alexa iti pune la dispozitie. Se poate lega fizic de alte difuzoare pentru muzica si se poate controla vocal. Pana acum aceste dispozitive nu erau atat de buna pe post de boxe, dar modelul Echo Dot 3 este imbunatit si se poate folosi si pe post de boxa si costa 40 de lire sterline. Se poate pune in bucatarie sau in camera si poti asculta ce melodii vrei. Sunetul este de calitate, basul se aude bine si difuzorul este mai mare de 1,6 inci si emite un sunet de 360 de grade. Echo Dot 3 ofera si controale fizice precum volum si un inel. Microfonul este sensibil, ceea ce ajuta atunci cand vorbesti in soapta su Alexa si ea iti va raspunde tot in soapta. Pentru 10 lire sterline in plus vei primi si ceasul, care este foarte util si se poate aseza pe noptiera. Alarma se poate amana la o singura apasare. Echo Plus si Echo Studio au un hub integrat, doar ca Dot 3 necesita inca unul pentru a controla alte dispozitive inteligente din casa ta fara Wi-Fi sau Bluetooth.  
Specificatii Echo Dot 3
Difuzor 1,6 inci
Bluetooth Da
Dimensiuni 99 x 99 x 43 mm
Greutate 300 g
Wi-Fi Banda duala
Putere 1,3 GHz ARM Cortex- A35/ Quad-core/ 512 MB RAM
Amazon Fire TV Cube costa 110 lire sterline si este foarte avantaj, fiind prietenul televizorului. Alte televizoare Fire TV au nevoie de o telecomanda Alexa pentru controale vocale. Este foarte comod sa spui doar ”Alexa, porneste Stranger Things pe Netflix”, in timp ce mergi pana in bucatarie. Acest dispozitiv are un procesor hexa-core, fiind cel mai rapid Fire TV. Are difuzoare incorporate, un panou si o bara de lumina. Acesta poate sa functioneze si fara televizor. Se pot controla si alte dispozitive inteligente din casa cu acest dispozitiv, se poate consulta Alexa pentru informatii referitoare la vreme, trafic si se pot primi notificari cu ajutorul micilor difuzoare incorporate. Interfata Fire TV este familiara, este usor de controlat, permite imagini 4K, HDR si acces la Dolby Atmos. Are si tehnologia IR care ofera control vocal boxelor Sky, soundbar-urilor, receiver-elor si a televizorului tau. Totusi Cube TV costa mai mult decat un stick Fire TV si un difuzor Echo Dot, dar pretul este pe masura. Prin intermediul lui se pot vedea imaginile de la camera de securitate pe televizor, se poate asculta muzica, se pot reda videoclipuri, naviga pe internet si altele.  
Specificatii Amazon Fire TV Cube
Speaker 1,6 inci
Video 4K/ HDR
Bluetooth 5.0 + LTE
Dimensiuni 86.1 x 86.1 x 76.9
Greutate 465g
Wi-Fi Banda duala
Putere Hexa-core
Philips Hue White and Colour Starter Kit E27 permite un control vocal becurilor din casa ta. Nu necesita o instalare complicata, este suficient daca stii sa schimbi un bec. Kit-ul costa 127 de lire sterline, sunt usor de folosit, are o serie de setari, precum setarea culorilor, caldura luminii prin cateva comenzi vocale. Este foarte util cand te trezesti noapte si ii poti spune Alexei in soapta sa porneasca lumina. Becurile se pot controla de orice dispozitive Alexa. Becurile mai noi sunt compatibile si cu Bluetooth. Doar ca tot va trebui sa le activezi la Wi-Fi.
Specificatii Philips Hue White and Colour Starter Kit E27 
Durata de viata a becului 25,000 de ore
Conexiuni Ethernet/ Bluetooth
Rata de energie A+
Aplicatia IOS/ Android
Asistent vocal Alexa
Sonos Beam costa 369 de lire sterline si poate imbunatati sunetul TV si poate deveni principalul difuzor de streaming de muzica. Se pot adauga controale vocale. Se pot selecta melodii de la toate serviciile de streaming prin comenzi vocale. Daca ai un stick Fire TV, soundbar-ul va adauga comenzile vocale cu Alexa. Basul in timpul unui film poate fi punctul forte si te mentine in suspans. Prin intermediul aplicatiei TruePlay de la Sonos, care este disponibil pentru IOS, se poate personaliza afisajul. Sunetul este foarte bun.  
Specificatii Sonos Beam
Microfoane 5
Dimensiune 7 x 65 x 10 cm
Greutate 2,8 kg
Conexiuni Ethernet/ Wi-Fi/ AirPlay 2/ HDMI ARC
Asistent vocal Alexa
Ring Video Doorbell 3 Plus costa 199 de lire sterline, actioneaza ca o sonerie normala, doar ca ofera un flux video live si inregistrare. Cand cineva suna la usa, poti sa vorbesti cu el, pentru ca are functia audio bidirectionala. Daca ai un Fire TV sau Echo Show poti sa spui ”Alexa, arata-mi usa din fata” si vei vedea fluxul live in 1080 pixeli HD. Are baterie detasabila si este poti putin potrivita pentru a rezista pe perioade mai lungi.  
Specificatii Ring Video Doorbell 3 Plus
Video 1080 pixeli HD
Putere Wi-Fi sau incarcarea bateriei
Wi-Fi Banda duala
Asistent vocal Alexa
Dimensiuni 128 x 62 x 28 mm
Aplicatie IOS/ Android
Prin urmare, daca vrei sa ai o casa cu dispozitive inteligente, acestea sunt unele dintre cele mai bune, iti vor face viata mai usoara, mai comoda si sunt potrivite pentru persoanele care sunt foarte ocupate.

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro