Accesorii pentru telefoane

Atunci cand vine vorba despre telefoanele noastre mobile, sau alte gadget-uri pe care le folosim in viata de zi cu zi, avem nevoie sa le mentinem incarcate pentru cat mai mult timp posibil, insa nu este o sarcina intocmai usoara, avand in vedere faptul ca producatorii de smartphone nu prezinta inca tehnologia necesara pentru a dezvolta baterii de lunga durata. Iar pentru incarcarea unui astfel de dispozitiv, multi dintre noi nu pot sa apeleze oricand la incarcatorul din priza de la perete. Ei bine, aceste baterii portabile sunt solutia potrivita pentru ca tu sa ai laptopul, tableta sau telefonul tau pentru cat mai mult timp posibil in decursul unei zile ocupate. In concluzie, avem doua astfel de dispozitive care te-ar putea ajuta din acest punct de vedere: Anker PowerCore+ 26800 PD vs. RAVPower 26800 PD. Insa care din ele este modelul mai bun?

Anker PowerCore este cunoscut pentru viteza cu care iti poate incarca un gadget, prezentand toate capacitatile corecte in acest sens. De asemenea, vine impreuna cu un incarcator de perete USB-C, care costa in mod normal aproape 30 de dolari, adica undeva pe la 126 de lei in bani romanesti. Cu toate acestea, este o baterie portabila extrem de scumpa, intrucat a fost un model unic la lansarea acestuia, iar in momentul de fata este in concurenta cu alternative disponibile la preturi mai reduse, ce prezinta aceeasi capacitate. Printre avantajele acestui model se numara corpul sau de metal, incarcatorul USB-C de 30W si viteza sa de incarcare, insa metalul este un material sensibil atunci cand scapi dispozitivul, creste greutatea dispozitivuluisi este mai scump in comparatie cu alte modele.

RAVPower 26800mAh, pe de alta parte, este o baterie cu o capacitate de incarcare mult mai mica, insa este disponibila la un pret extrem de atragator in comparatie cu concurenta; este acel gen de baterie portabila care isi face treaba fara a fi extrem de performant, fiind bun in cazul in care nu te intereseaza prea mult viteza de incarcare. De asemenea, calitatea materialelor nu este la fel de buna, insa dispozitivul prezinta probabil o schimbare valoroasa pentru majoritatea oamenilor. Principalele avantaje ale acestui model le reprezinta greutatea sa mica si pretul mult mai accesibil, insa, printre dezavantaje se numara o viteza de incarcare mai mica, un corp de plastic sensibil la orice fel de impact, si faptul ca nu are un incarcator inclus.

In ceea ce priveste functionalitatea, ambele modele sunt pe picior de egalitate. Exista diferente minuscule in ceea ce priveste productia si capacitatile lor, insa majoritatea oamenilor nu ar putea lua o decizie in baza acestor diferente. Astfel, decizia depinde strict de preferinta unui client; cei care vor performanta vor alege Anker PowerCore datorita capacitatii sale mai mari si mai rapide, iar cei care isi doresc un dispozitiv ieftin, care sa-si faca bine treaba vor cumpara RAVPower 26800mAh, intrucat este o baterie portabila buna pentru pretul la care este disponibila. In concluzie, aceasta decizie depinde strict de preferinta unui client in materie de tehnologie.