Cele mai bune casti cu anulare a zgomotului

Publicat de: Admin, Data: 2021-02-11 15:10:00, Categorie: Articole

Daca faci naveta, daca te afli destul de des in spatii aglomerate in care nu te poti bucura asa cum ar trebui de muzica din castile tale, daca te-ai saturat sa auzi mereu ceea ce vorbesc persoanele din jurul tau, poate ca ai nevoie de una dintre cele mai bune casti de anulare a zgomotului. Nu trebuie sa te ingrijorezi ca va trebui sa cheltuiesti o suma foarte mare de bani pentru o pereche de casti cu anularea zgomotului, pentru ca se gasesc atat modele mai ieftine, cat si modele mai scumpe, iar tu alegi perechea care iti place cel mai mult si pe care ti-o permiti. In randurile de mai jos voi descrie unele dintre cele mai bune casti cu anularea zgomotului. 

Sony WH-1000XM3 costa 259 de lire sterline, sunt casti confortabile si usoare. Durata de viata a bateriei este foarte mare de 30 de ore, are controale tactile, are incarcare rapida printr-un cablu USB-C si sunt wireless. Calitatea sunetului este foarte buna, basul este puternic, iar functia de anulare a zgomotului se descurca foarte bine chiar si in spatiile aglomerate, ceea ce iti permite sa te bucuri de muzica ta. Acestea casti sunt mai bune decat cele de la Bose 700, care costa mult mai mult decat acestea si nu anuleaza zgomotul atat de bine. 

AvantajeDezavantaje
Au functia de anulare a zgomotului foarte bunaPentru unele persoane castile pot fi prea mari

Lindy  BNX-60 costa 72 de lire sterline. Aceste casti sunt wireless, functia de anulare a zgomotului este destul de buna. Durata de viata a bateriei este destul de buna avand in vedere pretul mic, poate rezista pana la 30 de ore la o singura incarcare. Sunt confortabile, calitatea sunetului este buna, functia de anulare a zgomotului este foarte buna si te poti indeparta putin de telefon si muzica sa mearga in continuare, dar daca te vei indeparta prea mult, poate ca se va intrerupe. 

AvantajeDezavantaje
Specificatii bune pentru acesti baniPrea multe controale
Functia de anulare a zgomotului este bunaMaterialele sunt din plastic

Microsoft Surface Headphones 2 costa 239 de lire sterline, functia de anulare a zgomotului este foarte buna, durata de viata a bateriei nu este chiar atat de buna pe cat se astepta, bateria rezista doar 20 de ore, calitatea audio nu este cea mai buna. Castile se gasesc in culori de gri si de negru mat. Anularea zgomotului se poate activa de la casca stanga si are 13 niveluri de anulare, de la anulare completa, pana la amplificarea sunetului din jur. 

AvantajeDezavantaje
Functia de anulare a zgomotului foarte buna, cu niveluriNu este cea mai performanta calitate a sunetului
Sunet destul de bun

JBL Club One se gaseste la un pret de 276 de lire sterline, sunt casti wireless cu functia de anulare a zgomotului, are materiale premium, audio de inalta rezolutie, durata de viata a bateriei este foarte mare, pana la 45 de ore si asistent vocal. Sunetul este detaliat, organizat, plin de energie, rapid. Castile reusesc sa mentina echilibrul sunetului chiar si atunci cand anularea activa a zgomotului este activata. 

AvantajeDezavantaje
Sunet foarte bunSetari EQ prea dificile
Anularea zgomotului foarte eficienta
Design confortabil

Shure AONIC 50 costa 359 de lire sterline sunt primele casti wireless cu functia de anulare a zgomotului activ. Nu au comenzi tactile, au butoane pe casca dreapta. Nu au acel senzor care detecteaza cand sunt scoase castile si muzica este oprita, asa ca daca nu mai folosesti castile si le pliezi si uiti sa opresti muzica, ea va merge in continuare. Calitatea sunetului este foarte buna, toate detaliile sunt surprinse.

AvantajeDezavantaje
Calitatea sunetului foarte buna, de neegalatIi lipseste o functie sau 2
Constructie eleganta
Aplicatia de muzica nu este dificila

Bose QuietControl 30 costa 250 de lire sterline sunt casti de tipul in ureche, iar felul in care ele stau in ureche nu sunt pe placul tuturor, iar la gat se afla un fir mai gros. Anularea zgomotului are niveluri de setari si se pot seta fie din aplicatie, fie de pe casti. Sunetul este foarte bun, detaliat. 

AvantajeDezavantaje
Anularea zgomotului exemplaraCasti ciudate din punct de vedere al designului
Sunet deschis si detaliat

Bose Noise Cancelling Headphones 700 costa 290 de lire sterline si pretul nu justifica performantele sale, pentru ca sunetul nu este atat de bun, durata de viata a bateriei este mai mica, poate rezista pana la 20 de ore. Doar ca, aceste casti sunt confortabile si au o tehnologie destul de buna de anulare a zgomotului. Dar nu inseamna ca ele au un sunet foarte prost si ca nu sunt bune de nimic, au un sunet dinamic si clar. Are controale tactile care functioneaza foarte bine. Ele poate ca sunt mai potrivite pentru naveta, in comparatie cu Sony XM3s, mai compacte si au un design mai modern. Functia de anulare a zgomotului nu prezinta nicio eroare si are 11 niveluri de setare, de la transparenta pana la anulare totala. 

SpecificatiiBose Noise Cancelling Headphones 700
WirelessDa
Durata de viata a baterieiPana la 20 de ore
Bluetooth5.0
Greutate 290 g
Lungimea cablului1,2 m
StilInchis la spate

AKG N60NC costa 170 de lire sterline, sunt destul de compacte, sunetul este unul foarte bun, iar functia de anulare a zgomotului se descurca foarte bine chiar si in cele mai aglomerate locuri. Exista si functia de transparenta care iti permite sa auzi ce se intampla in jurul tau, dar cand vei activa functia de anulare a zgomotului te vei putea bucura doar de muzica ta. Din pacate ele nu sunt wireless.

AvantajeDezavantaje
Anularea zgomotului eficientaPretul este echivalentul celor wireless
Foarte bune si detaliate

Asadar, daca ai nevoie de o pereche de casti cu functia de anulare a zgomotului, poti sa alegi dintre cele descrise anterior.

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro