Ne-am mutat!

Deoarece dorim tot timpul sa putem oferi servicii mai bune si o gama mai variata de produse am fost nevoiti sa ne mutam intr-o locatie mai incapatoare. Noua locatie se afla pe strada Petre Popovat, la numarul 36. Va asteptam sa ne vizitati la noul nostru sediu, amplasat la 2-3 minute de mers pe jos de la gura de metrou Crangasi.

O lista sumara a serviciilor pe care le oferim:

Daca veniti spre noi cu transportul in comun, de la gura de metrou Crangasi sau din statia de tramvai, trebuie sa va indreptati spre showroom-ul EMag, dar inainte de acesta sa faceti dreapta pe prima strada. Dupa inca doua sute de metri de mers ne gasiti pe partea dreapta a strazii Petre Popovat.

Daca veniti cu masina trebuie sa stiti ca pe strada Petre Popovat se circula in regim sens-unic si ca intrarea nu se face dinspre Crangasi, ci de pe Splaiul Independentei. Singura modalitatea de parcare este cea stradala, de obicei fiind suficiente locuri pe partea din stanga sau din dreapta a strazii. Daca veniti dinspre Splaiul Indenpendentei ne gasiti cladirea pe partea din stanga a strazii. Daca totusi doriti sa intrati cu masina dinspre metroul Crangasi, puteti sa faceti dreapta pe a doua strada, strada Muntii Ghiurghiului, iar dupa aceea inca o data dreapta pe strada Retezatului si inca o data dreapta pentru a ajunge pe strada Petre Popovat.

Harta de mai jos arata rutele prin care puteti ajunge la noi. Linia albastra desemneaza rutele de la statiile de transport in comun, iar liniile rosii desemneaza rutele care pot fi folosite pentru a ajunge la noi cu autoturismul.


Asteptam cu drag sa ne calcati pragul si promitem ca ne vom stradui sa mentinem serviciile noastre la nivelul asteptarilor Dvs.