Recenzie: OnePlus 7 Pro

Publicat de: Admin, Data: 2021-01-11 16:10:06, Categorie: Articole

OnePlus 7 Pro este un telefon care are destul de multe caracteristici bune pentru a atrage cat mai multe persoane. Are senzor de amprenta in ecran, mai multe camere de spate, iar pretul de pornire este de 669 de dolari pentru 6 GB memorie RAM si 128 GB spatiu de stocare. Exista si o varianta de 8 GB memorie RAM si un spatiu de stocare de 256 GB. OnePlus 7 Pro este un telefon de top dar cu un pret accesibil, fiind mai ieftin decat Iphone XR si Galaxy S10E, fiind telefoane mai accesibile de la Apple si Samsung. Pentru a afla mai multe detalii despre acest telefon de top si ieftin, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Un bonus pe care il are OnePlus este faptul ca primeste o rata de actualizare de 90 Hz. Are o rezolutie de 1.440 pixeli, iar cu aceasta rata de improspatare, paginile se deruleaza mai repede. Se simte diferenta chiar si la jocuri, in comparatie cu telefonul anterior al OnePlus 6T. Totusi, sunt alte modele de telefoane care au rata de improspatare de 120 Hz.

Telefonul are un design foarte atragator, are camera frontala in partea superioara, dar nu este pe ecran, ci este pop-up, ceea ce inseamna ca nu ocupa deloc spatiu pe ecran. Totusi, telefonul este destul de mare si de greu, ceea ce ingreuneaza utilizarea sa cu o singura mana. 

Pe spate, telefonul are o camera cu unghi ultra-larg, o camera standard si un teleobiectiv. Pozele realizate cu aceasta camera sunt clare, culorile sunt luminoase, iar redarea HDR este foarte buna. OnePlus 7 Pro a  realizat poze mai bune decat Google Pixel 3, fiind poze mai luminoase. Dar, OnePlus 7 Pro, a realizat unele poze mai slabe decat Pixel 3, mai ales cu modul de noapte. Are un teleobiectiv de 3x, care este combinat cu un zoom digital de 10x, ceea ce inseamna ca se pot surprinde subiecti de la mare indepartare, dar claritatea, stabilitatea si calitatea sa fie pastrata. Camera cu unghi larg ajuta la cuprinderea unui continut mai mare, doar ca nu toate pozele au fost foarte bune. Telefonul se descurca bine si cu pozele de tip portret, chiar daca fundalul, adancimea a fost mai mica decat la Google Pixel 3, Galaxy S10E sau la Iphone XR. 

Aspectul nou si suprem care ii revine acestui telefon este camera frontala. Ea este incorporata in interior si iese la exterior. Mecanismul functioneaza repede si este usor. Daca din greseala uiti camera in afara, ea va intra in interior. Pozele realizate cu aceasta camera sunt foarte bune, se descurca si cu portretele, fetele subiectilor sunt clare, iar fundalul este neclar, este bine estompat. In iunie s-a adaugat o imbunatatire la camera de la OnePlus 7 Pro, ci anume imbunatatirea claritatii si reducerea zgomotului. Camera mai creste nivelurile de saturatie si are culori mai bogate. Dar nu intensifica foarte mult culori. 

OnePlus 7 Pro ruleaza Android 9.0 Pie cu OnePlus OxigenOS. Are o interfata de Android care este foarte eficienta. Are o functie noua care poate fi foarte eficienta in unele situatii. Aceasta functie permite inregistrarea ecranului si salvarea acelor filmari. Dar aceasta functie nu va functiona la toate aplicatii, de exemplu, la Netflix inregistrarea va fi oprita. Alta functie se numeste Digital Wellbeing, care este un instrument de la Google, care are rolul de a afisa file pe ecran si iti permite sa setezi temporizatoare pentru anumite aplicatii. Software-ul are o functie Zen Mode care are rolul de a restrictiona utilizarea telefonului. Cand aceasta functie este activata, aspectele esentiale ale telefonului nu vor mai putea fi folosite timp de 20 de minute, cu exceptia apelurilor de urgenta si a fotografierii. Acest mod se activeaza atunci cand telefonul este utilizat in continuu timp de la 2 pana la 5 ore, acest aspect se poate seta, dar nu se poate opri in momentul in care el s-a pornit. Poate fi enervant, dar daca vrei sa nu mai petreci atat de mult timp cu ochii in acel ecran, este o functie eficienta. 

OnePlus 7 Pro este dotat cu un chipset Snapdragon 855, ceea ce ii ofera telefonul o performanta foarte buna si rapiditate. Telefonul nu se blocheaza in timpul activiatilor pe care le rezolvi, iar deblocarea telefonului prin amprenta se realizeaza rapid. Pozele care au nevoie de un timp mai mult de a se procesa, precum portretele sau modul de noapte, au nevoie de acel timp si pentru a se vizualiza. Telefonul a functionat la fel de bine ca Galaxy S10E care este dotat cu acelasi procesor. Dar, Iphone XR a depasit toate telefoanele in testul de performanta. 

Durata de viata a bateriei este de o zi sau chiar mai mult la o singura incarcare. In testul de redare video continua in modul avion, bateria a rezistat 15 ore si 50 de minute. In alt test in care rata de actualizare era si de 60 Hz si de 90 Hz, rezultatele le-au depasit pe cele ale Galaxy S10E, Pixel 3 sau Iphone XR. Cu incarcatorul rapid, bateria ajunge pana la 42% in doar 15 minute, iar dupa o ora bateria ajuns la 91%. O incarcare completa dureaza aproape o ora si 20 de minute. 

SpecificatiiOnePlus 7 Pro
Display6,67 inci, AMOLED, 3,120 x 1,440 pixeli
Densitatea pixelilor516
Dimensiuni 162.6 x 75.9 x 8.8 mm
Sistem de operareAndroid 9.0 
Camera de spate48 MP- standard, 8 MP- telefoto, 16 MP- unghi ultra-larg
Camera frontala16 MP
Video 4 K
Procesor Snapdragon 855
Spatiu de stocare128 GB/ 256 GB
Memorie RAM6 GB/ 8 GB/ 12 GB
Bateria4,000 mAh

Asadar, OnePlus 7 Pro este un telefon accesibil, dar cu performante bune, caracteristici performante, durata de viata a bateriei foarte buna, camera buna, asa ca se merita sa il iei in considerare daca vrei sa iti cumperi un telefon. 

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro