Cele mai bune casti Bluetooth pentru 2021

Publicat de: Admin, Data: 2021-03-17 13:00:22, Categorie: Articole

Daca te-ai saturat sa te chinui sa descurci firele de la castile tale, poate ca ar trebui sa te gandesti sa iti cumperi o pereche Bluetooth de casti. Ele sunt foarte bune si daca lucrezi de acasa, faci naveta si obisnuiesti sa asculti muzica, unele se potrivesc si la alergat, la antrenamente, sunt multe motive pentru a cumpara o pereche de casti wireless. Daca vrei sa afli care sunt cele mai potrivite pentru anul 2021, ce imbina performanta audio, conectivitatea Bluetooth si un design compact, ramai cu ochii pe descrierile urmatoare.

Sony True WF-1000XM3 se poate gasi la un pret de 189 de dolari. Tinand cont de faptul ca anularea zgomotului eficienta este greu de gasit la o pereche de casti wireless, Sony a reusit sa ofere o foarte mare eficienta acestor casti. Chiar daca nu este la fel de buna ca o pereche de casti de tipul peste urechi, este foarte bun. Designul este compact si in acelasi timp elegant. Daca esti in cautarea unor casti potrivite si pentru sport, acestea nu sunt alegerea potrivita. 

SpecificatiiSony True WF-1000XM3
Design acusticInchis
Greutate70 grame
Drivere6 mm
Durata de viata a bateriei6 ore + 18 ore carcasa
Gama wireless30 ft
NFCDa

Cambridge Audio Melomania 1 costa 100 de dolari, iar aceasta companie este cunoscuta pentru echipamentele de ultima generatie pe care le creeaza. Aceste casti se mandresc cu o lunga durata de viata a bateriei, un design confortabil si cu o calitatea audio impresionanta. Nu au o functie de anulare a zgomotului atat de buna ca cele de la Sony, dar sunt mai ieftine si depasesc AirPods Pro din mai multe puncte de vedere, doar ca nu au o carcasa de incarcare wireless.

SpecificatiiCambridge Audio Melomania 1
Design acusticInchis
Greutate9,2 grame
Drivere5,8 mm
Durata de viata a bateriei9 ore + 36 de ore carcasa
Gama wirelessNu se cunoaste
NFCDa

Lypertek Tevi costa 80 de dolari si chiar daca nu este o companie atat de cunoscuta, aceste casti sunt foarte bune, ofera o calitate a sunetului excelenta, au o lunga durata de viata a bateriei, specificatii foarte bune pentru acest pret. Se incarca prin USB-C, sunetul este echilibrat si castile sunt rezistente la apa.

SpecificatiiLypertek Tevi
Design acusticInchis
GreutateNu se cunoaste
Drivere6 mm
Durata de viata a bateriei10 ore + 70 de ore carcasa
Gama wirelessNu se cunoaste
NFCNu

Grado GT220 costa 259 de dolari, sunt niste casti mici, nu au functia de anulare activa a zgomotului, nu au o aplicatie de control, dar sunt confortabile, calitatea sunetului este buna, ofera atat control tactil, cat si vocal. Sunetul este echilibrat, natural si complet.

SpecificatiiGrado GT220
Design acusticInchis
GreutateNu se cunoaste
Drivere8 mm
Durata de viata a bateriei6 ore + 36 de ore carcasa
Gama wirelessNu se cunoaste
NFCNu

SoundMAGIC TWS50 costa 60 de dolari si in ciuda pretului mic, au o performanta foarte buna, un design usor, compact si confortabil, calitatea sunetului este foatre buna, sunetul este detaliat, echilibrat, amplu si deschis si are suport pentru Bluetooth 5.0. Durata de viata a bateriei este foarte buna.

SpecificatiiSoundMAGIC TWS50
Design acusticInchis
Greutate4 grame
Drivere6 mm
Durata de viata a bateriei7 ore + 23 de ore carcasa
Gama wireless10 m/ 33 ft
NFCNu

Bose QuietComfort costa 279 de dolari si au cea mai eficienta anulare a zgomotului, calitatea sunetului este excelenta, sunetul este bogar, clar, bine echilibrat, doar ca basul este mai slab. Castile sunt foarte confortabile, chiar daca sunt mai mari, au incarcare wireless. Carcasa de incarcare este destul de mare si nici nu ofera mai multe ore de viata a bateriei precum era de asteptat, durata de viata a bateriei este foarte slaba, iar castile nu au controale, trebuie controlate din aplicatie.

SpecificatiiBose QuiestComfort
Design acusticInchis
Greutate3 grame
DrivereNu se cunoaste
Durata de viata a bateriei2 ore + 3 ore carcasa
Gama wireless30 ft
NFCNu se cunoaste

Klipsch T5 True Wireless costa 70 de dolari, ofera o calitate a sunetului foarte buna, sunetul este clar si detaliat, durata de viata a bateriei este foarte buna, si au o constructie solida, toate acestea la un pret accesibil.

SpecificatiiKlipsch T5 True Wireless
Design acusticInchis
GreutateNu se cunoaste
DrivereNu se cunoaste
Durata de viata a bateriei8 ore + 24 de ore carcasa
Gama wirelessNu se cunoaste
NFCNu

Jabra Elite 85t costa 190 de dolari, au functia de anulare activa a zgomotului pe niveluri, designul lor este elegant si in acelasi timp si compact, ofera o calitate a sunetului impresionanta, iar durata de viata a bateriei este foarte buna. Sunetul este mai larg si mai bine echilibrat, basul este mai profund, fiind cateva imbunatatiri fata de modelul anterior.

SpecificatiiJabra Elite 85t
Design acusticSemi-deschis
Greutate7 grame
Drivere12 mm
Durata de viata a bateriei7 ore + 31 de ore carcasa
Gama wireless33 ft
NFCNu

B&O Beoplay E8 2.0 costa 168 de dolari, ofera un sunet foarte bun, clar, iar basul este puternic si profund si se pot personaliza din aplicatie, sunt usor de configurat, doar ca pot deveni putin inconfortabile. Aceste casti sunt potrivite pentru antrenamente si sunt rezistente la transpiratie. 

SpecificatiiB&O Beoplay E8 2.0
Design acusticInchis
Greutate13 grame
Drivere5,7 mm
Durata de viata a bateriei4 ore + 8 ore carcasa
Gama wireless10 0ft
NFCDa

Prin urmare, daca ai nevoie de o pereche de casti wireless, indiferent care este activitate pentru care vrei sa le folosesti, acestea sunt unele dintre cele mai bune, unele mai scumpe, altele mai ieftine, unele pentru sport, altele nu.

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro