Cele mai bune statii de incarcare Wireless 2018

Publicat de: Admin, Data: 2019-01-21 20:29:48, Categorie: Articole
Incarcarea wireless a devenit din ce in ce mai populara in ultima vreme, si odata cu ea si incarcatoarele wireless atat in cazul telefoanelor Android cat si in cazul iPhone. Iata-le pe cele mai bune dintre ele: Inainte de a trece la lista propriu - zisa insa, merita mentionat faptul ca desi unele statii de incarcare dispun de functia incarcare rapida, nu toate telefoanele sunt compatibile cu aceasta functtie. Acest aspect ar trebui deci verificat in prealalabil, inainte de a face achizitia.  De exemplu, in cazul iPhone limita este de 7.5W in timp ce unele telefoane Samsung suporta pana la 15W. Ba mai mult, telefoanele mai ieftine nu se vor incarca mai repede la 7.5W fata de 5W, astfel ca nu merita sa investiti intr-o statie de incarcare cu putere mare in cazul lor. Asta daca nu folositi statia pentru mai multe device-uri, cel putin. In afara de acest aspect insa, majoritatea sunt destul de similare astfel ca design-ul si pretul vor fi cele care fac diferenta. Unele permit incarcarea mai multor device=uri in acelasi timp sau vor avea acesorii suplimentare precum un suport pentru masina sau pentru a tine pixurile pe birou.
  1. Belkin Boost Up
Avand o putere maxima de 15W, acesta este capabil de cea mai rapida incacare disponibila la momentul actual. Pretul este de aproximativ 300 de RON, device-ul fiind creat in special pentru device-uri Samsung. Samsung si Apple folosesc insa aceeasi tehnologie Qi, astfel ca puteti folosi statia si pentru a incarca un iPhone fara probleme. Nu veti ajunge insa la viteza de 15W ci doar la 7.5W care este maximul permis de Apple la momentul de fata. Suprafata este acoperita de un ecran LED rezistent la zgarieturi si este lata si stabila la o prima analiza. Telefonul poate avea carcasa de pana la 3mm pentru a permite incacarea. Daca aceasta este cumva mai groasa, trebuie inlaturata pe timpul incarcarii.
  1. Anker PowerWave
Anker sunt unul dintre cele mai cunoscute brand-uri din sectorul de accesorii pentru cei cu bugete medii. Aceasta statie de incarcare este insa putin mai scumpa decat ne-a obisnuit compania pana acum. Calitatea este insa pe masura pretului. Viteza este de 7.5W dar poate ajunge pana la 10W in cazul dispozitivelor Android. Si design-ul este optimizat pentru incarcarea rapida, incorporand la baza un ventilator, pentru a preveni supraincalzirea. Suprafata este perfect mata pentru a preveni eventuale accidente iar carcasele telefoanelor pot avea pana la 5mm, fata de cei 3 din exemplul precedent.
  1. RavPower Fast
Este ceva mai ieftin decat exemplul de mai sus, fiind insa capabil de aceeasi viteza onorabila de incarcare. Asta inseamna aproximativ 3 ore pentru in iPhone X sau iPhone 8. Nu are ventilator, astfel ca va face mai putin zgomot, precum si un sistem de cauciuc pentru securizarea telefonului. O lumina verde intermitenta indica faptul ca un dispozitiv se afla in curs de incarcare dar nu este puternica sau deranjanta. Vine de asemenea cu un microUSB de 1.2m.

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro