Samsung Galaxy Fold 2 - zvonuri

Publicat de: Admin, Data: 2020-05-14 12:54:52, Categorie: Articole

Samsung este unul dintre cele mai populare, renumite si cunoscute branduri de telefonie mobila. Se poate considera faptul ca face parte din topul telefoniei mobile alaturi de Apple si Huawei. Samsung a lansat anul acesta 3 modele de telefoane noi din seria 20, si anume S20, S20 Plus si S20 Ultra, iar acestea au niste preturi destul de ridicate. Anul trecut Samsung a lansat primul sau telefonul pliabil, care nu a avut un succes atat de mare pe cat se asteptau, pentru ca a intampinat niste probleme destul de serioase de functionare, care au contribui la scaderea reputatiei telefonului. Dar, Samsung a anuntat ca isi va lansa alt telefonul pliabil, Galaxy Fold 2, care vine in continuarea celui de anul trecut. Din cauza coronavirusului, compania poate sa aiba de suferit in ceea ce privesc vanzarile, dar a spus ca va incerca sa creeze diferite modele de telefoane. Vanzarile telefoanelor au scazut cu 38% fata de luna februarie din 2019. Totusi lansarea unui dispozitiv pliabil destul de scump, nu poate fi o idee prea buna, avand in vedere ca multe companii, printre care si Samsung, se orienteaza spre telefoane mai ieftin, precum Seria A. Mai jos voi prezenta cateva zvonuri noi in ceea ce priveste lansarea noului Fold 2, doar ca trebuie mentionat, ca Samsung inca nu a anuntat ca asa se va numi telefonul, dar asa se preconizeaza ca se va numi, fiind in continuarea Galaxy Z Flip si Galaxy Fold de anul trecut. Este de asteptat ca ecranul pliabil mai mare al telefonului sa fie pe interior, care se va deschide ca o carte, iar ecranul mai mic va proteja ecranul interior de deteriorare. Unele zvonuri spun ca ecranul mai mare va fi la exterior, dar majoritatea zvonurilor spun ca Fold 2 ar putea semana mai mult cu primul Fold, dar care va avea unele functii similare cu noul Galaxy S20. 

Inca de anul trecut s-a propus ca Fold sa aiba un stilou, care poate semana mai mult cu seria Galaxy Note, dar stiloul ar face ca telefonul sa semene mai mult cu o tableta, care ar fi mai potrivita pentru multitasking si, in plus, ar putea sa ajute la distingerea telefonului pliabil de restul telefoanelor. La Fold nu s-a putut crea un suport pentru stilou, pentru ca ecranul era prea moale si era predispus la deteriorare daca ar fi avut acel suport. Dar acum se spune ca Fold 2 va avea un ecran flexibil care s-a folosit pentru prima oara la Galaxy Z Flip. Alte zvonuri se refera la faptul ca Samsung va renunta la incercarea de a adauga un stilou la noul telefon pliabil. Inca nu se stie nimic sigur. In orice caz, nu exista indoieli in ceea ce priveste ecranul mic al telefonului care poate fi folosit pentru executarea unor sarcini simple si rapide, precum un apel sau scrierea unui mesaj, iar ecranul cel mare sa fie folosit pentru vizionarea unor videoclipuri, multitasking sau compunerea unor e-mail-uri mai complexe. Se mai presupune ca ecranul mare va avea o rata de improspatare de 120Hz, in timp ce ecranul mic va avea o rata de improspatare de doar 60 Hz. Avantajul unei rate mai mari este ca derularea sau executarea altor activitati sa se desfasoare fara intreruperi, dar prezinta si un dezavantaj, ci anume, consumarea mai rapida a bateriei.

Dar exista sansa ca rata de 120Hz sa fie o optiune, asa cum este si la telefoanele S20. Primul Galaxy Fold, cel de anul trecut a avut functiile camerei similare cu S10 Plus, de aceea ne asteptam ca si Fold 2 sa aiba functii ale camerei si designul similar cu S20 Plus. In cazul in care acest zvon va fi real, camera frontala va avea 10 megapixeli, iar camerele de spate vor avea 12 megapixeli (unghi larg), 64 megapixeli (teleobiectivul), 12 megapixeli (ultrawide). In ceea ce priveste ecranul interior, anul trecut Fold a avut un decupaj in care erau incluse cele doua lentile pentru camera, dar si senzorii. Se presupune ca Samsung va reduce senzorii din ecranul interior, astfel incat sa fie doar unul singur pentru selfie-uri, chat-uri video. Alt zvon se refera la ideea camerei principale sa fie un decupaj in forma de V sau un senzor de ecran. Bateria telefonului ar trebui sa fie una puternica, avand in vedere faptul ca telefonul are doua ecrane care consuma multa energie. Se spune ca Galaxy Fold 2 s-ar putea sa aiba o baterie mai mare decat Fold de anul trecut (4.380 mAh) si sa aiba o baterie fie de 4.500 mAh, fie de 5.000 mAh. Se astepta ca Samsung sa pastreze capacitatea de incarcare wireless inversa si la Fold 2, pentru a fi asemanator cu telefoanele S20, care au o rata de 25 de wati. S20 Ultra are o rata mai mare, de 45 de wati, dar exista o problema intre cat de repede poate incarca un telefon si cat de multa caldura va genera.

   Consultantul de display, Ross Young, a trimis o lista in care sunt prezentate specificatiile telefonului, dar nu se mentioneaza nimic de dimensiune si tehnologia pe care o va contine. Specificatiile vor fi: Display principal - 7,59 inci; ecranul de acoperire - 6,23 inci; stocare - 256 GB, 512 GB; procesor Qualcomm Snapdragon 865 sau 865 Plus; software - Android 10; culori: albastru, argintiu, auriu, roz, negru. Se presupune ca se va lansa deodata cu Note 20. Despre pret inca nu este nimic sigur, dar putem fi siguri ca o versiune 4G va fi mai ieftina decat cea 5G. Acestea fiind spuse, Galaxy Fold 2 se va lansa anul acesta, dar inca nu este sigura data avand in vedere focarul de coronavirus care poate duce la amanarea evenimentului de lansare, dar Fold 2 se spune ca va avea un succes mult mai mare decat Fold de anul trecut.

Eticheta: fold 2, galaxy fold 2

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro