Noul iPhone XS 2018 - data lansarii, pret si specificatii

Publicat de: Admin, Data: 2018-09-25 12:11:08, Categorie: Articole
Mult-asteptata lansare a noului model iPhone a avut in sfarsit loc in 14 Septembrie 2018, conform calendarului anuntat in prealabil de Apple. Ce am aflat deci despre noul telefon in urma lansarii? Conform asteptarilor, noile modele au la baza iPhone X, caruia gigantul tehnologic i-a adus o serie de imbunatatiri, indepartandu-se si mai mult fata de vechiul model iPhone 8, astfel ca noile modele sunt extrem de asemanatoare cu predecesorul lor la prima vedere. Aceasta poate fi o veste buna pentru posesorii de iPhone X ce isi pot astfel refolosi accesoriile achizitionate deja pentru noul model. Puteti considera iPhone XS un upgrade al lui iPhone X, in vreme ce XS Max vine cu inovatii in ceea ce priveste ecranul, avand cele mai mari dimensiuni dintre modelele lansate pana acum: 6.5 inch. Iata cele mai importante caracteristici ale noului iPhone:
  • Procesor Bionic A12
  • Certificare IP68
  • Camere 12Mp
  • Memorie 512GB
  • Dual-SIM
Cat va costa noul iPhone? Noul iPhone XS va costa in Statele Unite intre 999 si 1349 de dolari, in functie de versiunea aleasa, iar in cazul lui XS Max preturile variaza intre 1099 si 1499 de dolari. Bineinteles, preturile din tara noastra pot varia fata de cele din Statele Unite, produsele Apple fiind in general mai scumpe in Europa decat peste ocean. Cand pot avea noul iPhone? Precomenzile au inceput deja, iar primele telefoane vor fi expediate viitorilor proprietari incepand cu 21 Septembrie. Design si specificatii Dupa cum am spus deja, design-ul este acelasi ca cel al lui iPhone X, otelul folosit fiind si el acelasi, doar in cazul ecranul Apple schimband tipul de sticla folosita, cea noua fiind dupa declaratiile companiei cea mai dura folosita vreodata in fabricarea telefoanelor. Ecranul Rezolutia ramane aceeasi ca cea a lui iPhone X dar contrastul a fost imbunatatit considerabil pana la 1,000,000:1. Alte caracteristici ale ecranului:
  • 3D Touch
  • Functie Tap to wake
  • True Tone
  • 625 nit luminozitate maxima
Performanta Noul procesor bionic A12 are o configuratie asemanatoare cu cea a lui A11, dar datorita tehnologiei de fabricatie va fi cu 30% mai rapid decat acesta, conform declaratiilor Apple. Camera foto Si in cazul camerelor foto, noul model este asemanator cu iPhone X, cu mentiunea ca senzorul principal este mai mare. O alta noutate o reprezinta functia Smart HDR ce permite dispozitivelor sa faca 9 poze simultan in loc de 4 ca pana acum. De asemenea, pe noile dispozitive se poate modifica adancimea de camp a pozelor prin editarea ulterioara a acestora. Hardware Pentru cei ce doresc un telefon dual - SIM, Apple a introdus optiunea eSIM si pe iPhone, aceasta fiind de mult timp disponibila pe Apple Watch si iPad. Bateria este si ea imbunatatita, rezistand cu 30 de minute mai mult fata de predecesorul iPhone X. In mare parte, cam acestea sunt imbunatatirile la care ne putem astepta de la iPhone XS, astfel ca daca acestea nu v-au convins puteti astepta urmatoarea lansare Apple pentru a renunta la vechiul iPhone X in favoarea unui nou model.  

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro