Cele mai bune aparate de monitorizare pentru bebelusi

Publicat de: Admin, Data: 2020-12-06 10:28:10, Categorie: Articole

Monitoarele pentru bebelusi au devenit niste obiecte indispensabile pentru parinti. Ei pot urmari copilul de pe diverse gadget-uri, tableta sau smartphone, fie ca sunt in alta camera, fie ca sunt afara. Dar atunci cand vine vorba de a cumpara un monitor pentru bebelusi, poate ca vrei ca el sa aiba unele dintre cele mai bune functii (calitate audio si video, viziune nocturna, flexibilitatea aplicatiei) si nu toate au cele mai bune functii, de aceea in randurile de mai jos voi prezenta cateva monitoare pentru bebelusi care sunt foarte bune.

Kodak Cherish C525 costa 160 de lire sterline, iar unitatea mama are 5 inci si se poate vedea bebelusul prin intermediul unei aplicatii. Din punct de vedere al designul, este destul de elegant si de compact si are o serie de functii, precum panorama, inclinare, zoom si un unghi de vizualizare de 85 de grade. In plus, mai permite comunicarea bidirectionala, vedere infrarosie, sunet, primesti notificari daca bebelusul s-a miscat. Calitatea audio si video este foarte buna si prin aplicatia Kodak Smart Home se pot salva imagini in cloud sau pe un card SD care este incorporat. Conectarea aplicatiei cu monitorul poate sa dureze putin mai mult. Bateriile sunt reincarcabile. Monitorul este potrivit pentru o incapere de pana la 4.000 de metri patrati. 

SpecificatiiKodak Cherish C525
Video720p HD
Comunicare bidirectionalaDa
Viziune nocturnaDa 
Alerte de sunetDa
Alerte de miscareDa
AplicatieDa
Dimensiunea incaperiiPana la 4.000 metri patrati
Unitatea mama5 inci
Spatiu de stocareCloud sau card SD

BT Smart Baby Monitor costa 150 de lire sterline, nu are cel mai atractiv design, dar vine la pachet cu o serie de functii utile. Camera se poate conecta si la unitatea mama de 5 inci care are un ecran color si audio HD, dar si la aplicatia BT Smart Controls care se poate instala pe un telefon. Nu trebuie mereu sa ai telefonul deschis si poti urmari bebelusul si din afara casei. Asocierea camerei cu telefonul prin intermediul aplicatiei este foarte simpla si s-a realizat foarte repede. Aplicatia mai aduce o serie de caracteristici, printre care si vizionarea streaming video, fotografiere, inregistrare. In plus, acest monitor este compatibil cu Alexa sau Google Assistant, asa ca se pot oferi comenzi vocale. Viziunea nocturna este buna. Unitatea mama are LED-uri, iar cand bebelusul scoate vreun sunet se aprind aceste LED-uri. Mai are functia de zoom, inclinare, rotire de 135 de grade, comunicarea bidirectionala este permisa. Monitorul mai afiseaza temperatura camerei. 

SpecificatiiBT Smart Baby Monitor 
Video720p HD
Comunicare bidirectionalaDa
Viziune nocturnaDa
Alerte sonoreDa
Detectarea miscariiDa
AplicatieDa
Unitatea mama5 inci
Comenzi vocaleAlexa/ Google Assistant

Arlo Baby este un o camera in forma de iepuras si costa 140 de lire sterline. Ofera imagini foarte clare avand 1080 pixeli HD, iar viziunea nocturna este foarte buna. Alte functii ar mai fi lumina colorata de noapte, comunicarea bidirectionala, un senzor al calitatii aerului, masurarea temperaturii din camera si umiditatea. Configurarea se realizeaza usor si rapid. Conectare prin aplicatie la camera ofera notificari in ceea ce priveste sunetele si miscarile bebelusului. Se pot realiza fotografii sau si se poate inregistra si se salveaza in aplicatie. Rezolutia se poate ajuta, iar campul de vedere poate fi si el modificat de la 90 de grade la 130 de grade. Totusi, lipseste unitatea mama, ceea ce inseamna ca trebuie mereu sa ai telefonul la tine si aplicatia sa fie deschisa. Se poate la Alexa sau Google Assistant. 

SpecificatiiArlo Baby
Video1080p
Comunicare bidirectionalaDa
Viziune nocturnaDa
Alerte sonoreDa
Alerte de miscareDa
AplicatieDa
Unitate mamaNu
Comenzi vocaleAlexa/ Google Assistant

Bleep Bleeps Suzy Snooze costa 130 de lire sterline, ofera lumina de noapte si monitorizarea bebelusului. Monitorul iti permite sa asculti sunetele bebelusului iar calitatea audio este de inalta calitate.Are LED-uri si reda muzica incet pentru adormire. Este dotat cu iluminare slaba, care are rolul de a-ti crea somn. Daca bebelusul se trezeste noapte, monitorul este dotat cu o tehnologie care poate sa linisteasca bebelusul, dar totusi nu este bine ca el sa se obisnuiasca cu acest monitor. Aplicatia este simpla, avand 3 controale principale. 

SpecificatiiBleep Bleeps Suzy Snooze
VideoNo
Comunicare bidirectionalaDa
Viziune nocturnaNu
Alerte sonoreDa
Alerte de miscareNu
AplicatieDa
Unitate mamaNu

Bluebell costa 299 de lire sterline si poate monitoriza respiratia, temperatura, plansul, pozitia, somnul. Sistemul ofera si o lumina de noapte. Pentru bebelus este un clip care se prinde de haine si poate rezista pana la 5 zile cu o incarcare de 2 ore, iar pentru parinte un fel de ceas care ofera alerte si poate rezista 3 zile cu o incarcare de o ora. Pe langa aceste accesorii, exista si o aplicatie are iti poate spune daca bebelusul plange, daca are nevoie de atentie, daca a avut o perioada in care nu a respirat. Aplicatia se poate folosi pentru a prinde lumina de noapte, a seta memento-uri, cand trebuie schimbat scutecul. Ceasul va vibra, se va aprinde o lumina rosie si va afisa o pictograma care da de inteles ca bebelusul are nevoie de atentie. Lumina verde indica faptul ca bebelusul se misca, iar cea portocalie indica faptul ca si-a deschis ochii. Configurarea poate sa dureze putin mai mult, pentru ca necesita conectare la Wi-Fi. Daca se misca sau plange bebelusul, poti sa inregistrezi un mesaj care sa se transmita prin monitor, astfel incat bebelusul sa iti auda vocea si sa il mai linisteasca in timp ce esti in drum spre camera lui. 

SpecificatiiBluebell
VideoNo
Comunicare bidirectionalaPrin inregistrare
Viziune nocturnaNu
Alerte sonoreDa
Alerte de miscareDa
AplicatieDa
Unitate mamaNu
Comenzi vocaleDa

Asadar, daca ai nevoie de un monitor pentru bebelusi, acestea sunt unele dintre cele mai bune.

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro