Comparatie: Iphone 11 vs Iphone XS

Publicat de: Admin, Data: 2020-03-23 17:26:21, Categorie: Articole

Seria de telefoane Iphone 11 are trei modele (Iphone 11, Iphone 11 Pro si Iphone 11 Pro Max). Avand in vedere ca sunt cele mai noi telefoane de la compania Apple sunt automat si cele mai scumpe dintre toate telefoanele companiei. Iphone-ul XS a fost lansat anul trecut si din cauza ca este mai vechi cu un an pretul i-a mai scazut. Daca vrei sa iti cumperi un telefon dar nu esti inca hotarat care dintre cele doua modele (Iphone 11 sau Iphone XS) mai jos vom detalia caracteristicile fiecarui model in parte pentru a-ti achizitiona telefonul care ti se potriveste cel mai bine, dar sa faci si cea mai buna alegere in functie de bugetul pe care te-ai hotarat sa il aloci pentru cumpararea unui telefon nou. Daca ai deja un Iphone XS poate te intrebi daca se merita sa iti schimbi telefonul cu un Iphone 11 si pentru ca este mai nou dar poate are functii mai noi si mai bune decat XS-ul tau. 

 O noutatea sesizabila la Iphone 11 este varietatea de culorii vii si vesele de violet, rosu, verde, galben in comparatie cu cele standard ale Iphone-ului XS de negru, alb, gri si auriu. Iphone 11 se gaseste la preturi incepand de la 699 de dolari pana la 1.199 de dolari. Ecranul acestuia este LCD in comparatie cu ecranul OLED pe care il are Iphone XS. Printre noile functii ale Iphone-ului 11 se numara modul de noapte si un obiectiv cu unghi larg pentru a realiza fotografii dramatice. Telefonul este mai rapid, are o durata mai mare de de viata a bateriei si este dotat cu un cip nou de tip U1. Trebuie sa iei in considerare faptul ca Iphone-ul XS este inca un telefon foarte bun, chiar daca este mai vechi cu un an, acest lucru nu il face sa fie mult mai prejos decat Iphone 11. Daca ai deja un Iphone XS nu se merita sa renunti la el doar pentru cateva functii in plus pe care le are 11. Este posibil ca in cazul in care te gandesti pe care sa il cumperi prima alegere care iti va veni in minte este sa cumperi Iphone 11. Dar daca te vei mai gandi un pic poate vei ajunge la concluzia ca si Iphone XS este bun si preturile lui incep de la 699 de dolari pana la 899 de dolari. 

Iphone XS are chiar un ecran mai mic decat Iphone 6, si anume de 5,8 inci in timp ce Iphone 6 are un ecran de 6,1 inci. Intr-adevar diferenta este aproape insesizabila. Evident, Iphone XS are un ecran mai bun, cu o rezolutie mai mare si mai multi pixeli si ecranul este mai subtire. Ecranul este OLED, in comparatie cu cel LCD pe care il are Iphone 11. Poti sa faci un test in timp ce te uiti la videoclipuri pe Youtube sau cand dai scroll pe Instagram si vei vedea ca nu este chiar asa o diferenta mare intre cele doua tipuri de ecran. Ma gandesc ca nu te surprinde vestea ca Iphone 11 are o camera mai buna decat XS. Chiar daca ambele au camere duale de spate, la Iphone 11 s-a mai adaugat un teleobiectiv, ceea ce inseamna ca nu vei avea un zoom de 2x ca Iphone XS, ci vei putea sa realizezi poze de la apropiere cu o claritate maxima. De cate ori ti s-a intamplat sa faci o poza cand lumina este mai slaba si sa nu fie clara? Ei bine daca te-ai saturat de aceasta experienta, Iphone 11 este dotat cu un model de noapte care este o functie prin intermediul careia pozele efectuate pe intuneric sunt foarte clare. Iphone 11 concureaza cu alte modele de telefoane care au modul de noapte precum Samsung Bright Night, Google Night Sight si OnePlus Nightscape. Si Iphone XS poate face poze destul de bune pe intuneric dar nu se compara cu cele realizate de Iphone 11. O alta functie noua de care beneficiaza Iphone 11 este Deep Fusion care are rolul de a imbunatati calitatea fotografiei realizate in conditii de lumina slaba si contureaza detaliile. Calitatea video a Iphone-ului 11 este mai buna si are o camera frontala de 12 megapixeli in comparatie cu cea a Iphone-ului XS de 7 megapixeli. De asemenea Iphone 11 poate realiza videoclipuri in slow motion cu ajutorul camerei frontale. Sa stii ca daca vrei sa iti cumperi un Iphone XS nu trebuie sa te gandesti ca nu este un telefon bun. Doar ca nu are functiile noi pe care le are Iphone 11, dar este in continuare un telefon care isi merita banii. XS-ul are un procesor mai vechi de A12, in timp ce 11-le are un procesor A13, dar acest aspect nu face ca XS-ul sa fie un telefon de calitate slaba.

Referitor la durata de viata a bateriei, Iphone 11 are o baterie de 3.110 mAh, in timp ce XS-ul are 2.658 mAh. Un test realizat a demonstrat ca bateria Iphone-ului 11 a tinut in mod avion 15 ore si 24 de minute, iar a Iphone-ului XS a tinut 13 ore si 17 minute, tot in mod avion. La Iphone 11 s-a mai realizat un test in timp ce se vizionau videoclipuri prin streaming si bateria a tinut 13 ore si 52 de minute. Functiile noi ale Iphone-ului 11 sunt: cipul A1, Wi-Fi 6, Haptic Touch. Cipul A1 permite telefonului sa caute alte Iphone-uri care se afla in apropiere. AirDrop permite sa se transfere fisere intr-un mod foarte rapid. Wi-Fi 6 este o retea de varf cu ajutorul careia se pot transfera informatii intr-o viteza foarte mare. Haptic Touch inlocuieste Touch Iphone 3D pe care il are Iphone XS. Haptic Touch permite accesarea comenzilor apasand cu degetul pe ecran. Trebuie sa apesi lung pe element. Acestea fiind spuse, daca te poti lipsi de functiile noi ale Iphone-ului 11, Iphone XS este in continuare un telefon bun, dar daca vrei neaparat sa beneficiezi de functiile noi trebuie sa alegi Iphone 11.

Eticheta: iphone xs, iphone 11

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro