iPhone 11 - Specificatii si impresii

Publicat de: Admin, Data: 2020-03-10 15:11:18, Categorie: Articole

Daca esti in cautarea unui telefon si ti-ar placea un Iphone 11, insa nu esti 100% convins ca vrei sa il cumperi, ceva te retine, mai jos iti voi prezenta avantaje si eventualele dezavantaje ale telefonului Iphone 11. Mai intai trebuie sa iti stabilesti dorintele sau la ce esti dispus sa renunti sau ce esti dispus sa aduci nou fata de telefonul tau pe care il ai deja. Daca ai de ales intre Iphone 11 si Iphone 11 Pro trebuie sa te decizi in primul rand daca vrei sa renunti la ecranul OLED si la functia de zoom, pentru ca Iphone 11 nu are aceste doua functii sau aspecte. Un alt aspect de care trebuie sa tii cont este pretul. Iphone 11 este mai ieftin decat cel Pro si trebuie sa te decizi daca vrei sa renunti la cele doua functii in cazul in care vrei sa cheltuiesti o suma mai mica pentru a-ti achizitiona Iphone 11. 

Cand vine vorba de a-ti alege un Iphone trebuie a te gandesti foarte bine pentru ca preturile telefoanelor sunt destul de mari fata de alte marci. De obieci cand ai de ales intre modelele de Iphone cel mai dorit ar fi ultimul model aparut, cel nou, in cazul nostru Iphone 11. Dar in categoria telefoanelor noi si bune se mai inscriu inca trei: Iphone 11 Pro, Iphone 11 Pro Max si Iphone XR de anul trecut care inca se afla in top si chiar si cu un pret mai mic. O caracteristica speciala pe care o are Iphone-ul 11 este faptul ca este rezistent la apa, este impermeabil. De vreo trei ani au fost discutii pe marginea faptului ca telefoanele Android aveau camere mai bune, dar trebuia luat in considerarea faptul ca Iphone-ul facea pe atunci poze mult mai bune decat Android-ul, mai luminoase, mai clare si faceau videoclipuri foarte bune. Huawei, Google si alte marci de telefoane au inceput recent sa faca telefoane mai bune si mai performante, cu o camera mai buna si cu un procesor mai puternic decat pana acum. Iphone 11 le-a intrecut acum pe toate. Este cel mai performant telefon din toate punctele de vedere. Chiar daca este mai vechi cu un an, Iphone XR este foarte bun si mai ieftin, bineinteles, decat Iphone 11, deci pretul lui este de 629 de lire sterline. In schimb, Iphone 11 aduce doua modificari destul de importante, si anume camera dubla care are un al treilea obiectiv echivalent cu 120 de grade si 13 mm si este dotat cu un nou mod de noapte. Iphone 11 Pro nu are al treilea obiectiv, dar in schimb are zoom-ul digital de 5x. 

Datorita functiei de noapte pe care il are Iphone 11 este acum mult mai dorit decat Iphone-ul XR, care nu are functia aceasta. Modul de noapte nu se poate declansa automat, dar in cazul in care te afli intr-o camera mai slab luminata iti va aparea in colt. Senzorul principal ajuta si la videoclipuri in cazul unei lumini mai slabe. Pentru a face fotografii cu ajutrul modului de noapte trebuie sa iti ti mana nemiscata si chiar daca imaginea nu o sa para intocmai naturala este mult mai buna decat fara modul de noapte. Cand vine vorba de modul de noapte, se remarca un concurent al Iphone-ului ci anume Samsung Galaxy S10. Apple a facut cateva modificari in ceea ce priveste IOS-ul 13 si functiile pe care le are acesta ci anume, modul de noapte, functia Find My si functii legate de confidentialitate. Referitor la bateria Iphone-ului 11, acesta are o baterie suplimentara si compania spune ca poate functia pana la 10 ore de inregistrare video. Insa, telefonul nu vine cu un incarcator rapid de 18W si nu s-a putut testa daca in 30 de minute trece de la 0% la 80%. Daca vrei sa iti cumperi un incarcator de 18W costa 29 de lire sterline. Haideti sa facem o comparatie intre Iphone 11 Si Pro Max dar strict legate de durata de viata a bateriei. Am vazut ca Iphone 11 ofera 10 ore, iar Pro Max doar o ora, iar diferenta de pret dintre cele doua modele este de 271 de lire sterline. Iphone a mai facut performante si in ceea ce privește sunetul. Daca asculti muzica cu ajutorul castilor de calitate sunetul este foarte bun. Anul acesta a avut un sprijin din partea companiei Dolby Atmos pentru imbunatatirea audio. Desi sunetul este mai bun in mos special la muzica decat la filme sau jocuri. Un alt aspect nou la Iphone 11 este spatele care se poate gasi in mai multe culori vesele precum verde sau violet. Desi design-ul actual al telefoanelor poate parea mai invechit fata de Android care au un aspect mai placut, mai subtire, dar Iphone 11 a fost conceput anul trecut. Iphone 11 are un ecran LCD de 6,1 inci, iar 11 Pro are un ecran OLED si 5,8 inci care face un negru mai intens pentru anumite genuri de filme sau reda culorile mai profund. Pe langa ecran, mai are in plus un cip de 13 si un cip U1 care permite sa iti indrepti Iphone-ul 11 catre alt Iphone 11 pentru a-ti efectua rapid niste AirDrops-uri. Astfel, are o tehnologie mai performanta si functii mai noi si mai bune decat XR-ul, fapt care datoreaza diferenta de 100 de lire sterline dintre cele doua modele, pentru ca Iphone 11 se situeaza mai sus decat XR-ul. Dar nu inseamna ca XR-ul este un telefon groaznic, est unul bun doar ca nu atat de bun ca 11-le.

Prin urmare, daca ai decis ca poti sa renunti la ecranul OLED al Iphone-ului 11 Pro si la zoom-ul digital de 5x, poti sa te pregatesti sa iti cumperi Iphone-ul 11.

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro