Accesorii pentru telefoane Review-uri

Oricine are un telefon cu incarcare wireless probabil are si un incarcator wireless pentru acesta, dar poate nu toata lumea are si pentru masina. De aceea am realizat o lista cu suporturile auto pentru telefoane mobile care au si incarcare prin wireless pentru a va usura decizia in achizitionarea unuia. Un astfel de incarcator poate fi foarte util, mai ales soferului, care poate incarca telefonul mai usor, fara sa fie nevoit sa introduca cablul in telefon. Dispozitivele listate mai jos sunt compatibile cu toate tipurile de telefoane cu incarcare wirelss. Ele ar trebui sa functioneze si cu husa telefonului pusa, cat timp aceasta nu este foarte groasa.

X-Doria Defense Helix

Incarcatorul auto X-Doria Defense Helix are, la fel ca si celelalte, un senzor care inchide bratele automat cand detecteaza telefonul in apropiere. Telefonul poate fi eliberat printr-o singura apasare de buton, care va deschide bratele. Este compatibil cu dispozitive Android si iPhone.

In pachet este inclus si un cablu USB-C si un adaptor pentru bricheta, care contine doua port-uri USB A: QC3.0 si unul de 2.1A. Incarca telefoanele iPhone cu 7.5W, iar pe cele Android cu 10W.

Este un dispozitiv bine construit si rezistent, si este cel mai ieftin dintre incarcatoarele cu brate care se inchid automat. Varianta cu montare pe gaurile de aerisire nu are un sistem de prindere foarte sigur, acesta se mai poate detasa la denivelari.

iOttie iTap 2

Spre deosebire de celelalte dispozitive prezentate in acest articol, iTap 2 nu are brate pentru prindere a telefonului prin forta fizica, ci acesta este unul magnetic. Are un design mai minimalist si se poate cumpara in variante cu montare pe bord/parbriz sau pe gaurile de aerisire si slot CD. Varianta care se monteaza pe gaurile de aerisire are si un mecanism care blocheaza suportul, astfel incat acesta ramane la locul lui si la contactul masinii cu denivelari.

Pentru atasarea magnetica a telefonului utilizatorul trebuie sa detina o carcasa care un element metalic sau poate folosi un inel de metal, care este inclus in pachet. Si acest suport auto are in pachet un adaptor de bricheta, pe care se gaseste si un port USB suplimentar. Cablul inclus este unul cu mufa micro USB si nu are optiune de incarcare rapida.


iOttie Auto Sense

Acest suport cu incarcare wireless de la iOttie este primul din produsele acestui producator, recunoscut pentru suporturile de calitate, care are senzor de pozitionare. In momentul in care utilizatorul a pozitionat telefonul aproape de suport, acesta are un senzor care se activeaza si inchid bratele suportului in asa fel incat telefonul sa fie asezat intr-o pozitia fixa si stabila. Suportul poate fi gasit variante diferite, cu posibilitati de montare pe parbriz, CD sau pe gaurile de aerisire. Are un brat telescopic bine gandit si este compatibil cu aproape toate tipurile de husa. Ofera o putere de incarcare de 7.5W pt iPhone si 10W pentru telefoanele cu sistem de operare Android. In pachet mai puteti gasi si un adaptor pentru bricheta care permite conectarea a doua mufe la o singura bricheta, in asa fel nu ocupa bricheta, daca aveti una singura. Cablul de conectare care vine de la bricheta se conecteaza la dispozitiv prin micro USB.

Aici puteti viziona un clip cu modul de functionare al acestui suport:


ZeeHoo

Desi ZeHoo nu este un brand cunoscut, acesta prezinta majoritatea caracteristicilor pe care si le-ar dori utilizatorii. Cablul se conecteaza prin USB-C la suport, oferind avantajul ca este mai usor de conectat in caz ca acesta iese din locas, mai ales in timpul condusului. Puterea de incarcare este de 10W pentru Android si 7.5W pentru iPhone. Nu are acelasi design elegant cu iOttie si nici splitter-ul pentru bricheta cu care vine acesta, dar si pretul este mai scazut.

Este unul din cele mai folosite dispozitive de incarcare wireless pentru masini, si din cauza ca la un pret mai redus vine cu tehnologie de inchidere automata a bratelor cand detecteaza telefonul in apropiere. Trebuie retinut ca din cauza ca nu vine cu un adaptor trebuie sa aveti grija ca adaptorul pe care il aveti sa suporte fast-charging, adica sa aiba acelasi amperaj sau unul mai mare decat cel inscriptionat pe ZeeHoo.