Tipuri de folii pentru telefoane pretentioase

Publicat de: Admin, Data: 2018-08-30 18:20:46, Categorie: Articole
Primul gand pe care il avem toti, sau majoritatea dintre noi, in momentul in care ne achizitionam un nou telefon este acela de a-i aplica o folie si a cumpara si o husa pentru el, pentru a ne asigura astfel ca noul nostru dispozitiv este astfel mai protejat impotriva potentialelor deteriorari. Dar ce tipuri de folii exista pe piata? Si care dintre ele sunt cu adevarat potrivite pentru telefoanele pretentioase, de top? Odata ce ati achizitionat un astfel de telefon contra unei sume considerabile cu siguranta veti dori sa investiti si intr-o folie pe masura, astfel ca citind randurile de mai jos puteti lua cea mai buna decizie in acest sens.
  1. Foliile ultra clear – cuunoscute si sub numele de folii de plastic, sunt foarte subtiri, aproape invizibile si ofera protectie limitata impotriva zgarieturilor. Principalul avantaj al acestora il constituie pretul foarte accesibil, insa prezinta si o serie de dezavantaje: se zgarie relativ repede, dobandind un aspect inestetic si au tendinta de a se dezlipi la colturi, in special in cazul in care telefonul are si husa, din cauza contactului cu aceasta.
  2. Folia de sticla securizata – o alternativa mai sigura la folia ultra – clear, de o duritate mai mare. Principalul avantaj al acesteia il reprezinta faptul ca in cazul in care telefonul este scapat pe jos, cel mai probabil nu se va sparge ecranul, ci folia. Din motivele expuse mai sus pretul acesteia este mai ridicat decat al foliilor ultra-clear.
  3. Folia oglinda – un tip de folie de sticla ce ofera, pe langa rolul de protectie mentionat mai sus si avantajul ca poate fi folosita drept oglinda atunci cand ecranul este stins. Acest tip de folie poate fi util deci oricarei doamne sau domnisoare ce doreste sa-si retuseze machiajul folosindu-se direct de display-ul telefonului, sau de ce nu si domnilor ce doresc sa se priveasca in oglinda fara ca cei din jur sa isi dea seama, acestia crezand doar ca domnii in cauza privesc atent ecranul telefonului.
  4. Folia confidentiala – acest tip de folie ii permite doar utilizatorului sa vada informatiile afisate pe ecran, avand un unghi de vizibilitate de 60 de grade, fiind deci asemanatoare geamurilor fumurii intalnite la masini in ceea ce priveste protejarea intimitatii.
  5. Folia Alien Surface – cel mai nou-aparut si mai inovator tip de folie din aceasta lista, isi are originile in tehnica militara, unde era folosit pentru protectia elicelor elicopterelor din cadrul armatei Americane. Principalul avantaj al acestui tip de folie il reprezinta faptul ca protejeaza toata suprafata dispozitivului impotriva zgarieturilor si impactului cu suprafetele dure. Precizia cu care este decupata si taieturile efectuate cu ajutorul unui laser la micrometru permit o aplicare perfect proportionala cu design-ul telefonului ce va fi protejat in urma aplicarii de cea mai solida, subtire (0,19 mm) si transparenta folie disponibila pe piata la momentul actual, ceea ce o face o alegere ideala pentru telefoanele pretentioase. Avantajul alegerii acestei folii il reprezinta garantia calitatii, folia putand pe reinnoita cu costuri minime pe intreaga durata de viata a dispozitivului, fiind deci o alegere sustenabila pe termen lung.

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro