Apple Watch 3 VS Fitbit Versa

Publicat de: Admin, Data: 2020-04-26 11:00:00, Categorie: Articole
Din ce in ce mai multe persoane au sau isi doresc un ceas inteligent. Apple Watch si Fitbit Versa sunt doua modele de ceasuri inteligente care au grija de sanatatea si antrenamentele tale zilnice. Daca iti doresti unul dintre aceste doua ceasuri, mai jos am comparat cele doua modele si dupa aceea te poti decide care este mai potrivit pentru tine. Fitbit Versa costa 200 de dolari, iar Apple Watch 3 costa 199 de dolari. Din cauza ca au acelasi pret, alegerea intre cele doua este mai dificila. Dar si caracteristicile generale dintre ele sunt destul de asemanatoare. Fitbit are si o versiune mai ieftina, Versa Lite, dar ii lipsesc mai multe functii, printre care si stocarea muzicii si urmarirea inotului. Daca iti doresti un Apple Watch, seria 3 este cea mai ieftina varianta, pentru ca atat seria 4, cat si seria 5 sunt mai scumpe, doar ca au un ecran mai mare si afisaj care ramane mereu aprins. Seria 3 mai are un monitor de ritm cardiac, GPS si poti sa raspunzi mesajelor primite chiar prin intermediul ceasului. Asa ca, daca ai un Iphone, Apple Watch 3 ar fi alegerea potrivita pentru tine.   Spre deosebire de Watch 3, Fitbit Versa este compatibil atat cu Android, cat si cu IOS, de aceea utilizatorii de Android pot sa opteze pentru Fitbit Versa. Are o durata de viata mult mai mare decat Apple Watch 3, doar ca nu are chiar atat de multe functii ca acesta, dar daca durata de viata a bateriei este o caracteristica mai important pentru tine decat alte functii, atunci Fitbit Versa este o alegere potrivita. Cand vine vorba de design, cele doua sunt asemanatoare, au curele care se pot schimba, o serie de finisaje metalice si mai multe fete de ceas pentru a-ti putea personaliza ceasul asa cum vrei tu. Ambele sunt rezistente la apa si pot fi scufundate in apa de pana la 50 de metri, deci sunt ideale pentru a le folosi la inot sau le poti folosi si la dus.  
Fitbit Versa Apple Watch 3
Este confortabil, este subtire Schimbarea curelelor nu este atat de dificila
Are trei butoane diferite, dar este greu sa iti dai seama fiecare ce face Ecranul este mai subtire decat Versa si amprenta este mai mica.
Schimbarea curelei este mai dificila Versiunea LTE este mai groasa , iar senzorul din partea de jos te poate deranja si iti va lasa urme pe piele cand cureaua este prea stansa.
    Ambele telefoane permit afisajarea notificarilor, dar doar Apple Watch permite sa raspunzi fie vocal, fie prin scris, Fitbit Versa poate doar sa programeze raspunsuri rapide.  
Fitbit Versa Apple Watch 3
Este compatibil si cu Android, dar si cu IOS Compatibil doar cu IOS
Vibratiile sunt slabe chiar si la maxim si este usor sa ratezi notificarile Are mai multe functii decat Versa, precum sa iti sune telefonul sau sa deblochezi un Mac
Este posibil sa nu apara toate notificarile primite Transferul de carduri din portofelul digital este usor de utilizat
Este un numar limitat de aplicatii disponibile Primesti pe ceas toate notificarile
Fitbit Pay este disponibil doar daca cumperi Editia Speciala, care costa 30 de dolari. Alte modele Versa vin cu NFC pentru a plati, iar lista bancilor acceptate este mai scurta. Daca folosesti mai multe limbi, atunci cand dictezi un mesaj, poate sa nu traduca bine.
  Daca mergi sa iti faci activitatile fizice in aer liber si ti-ai lasat telefonul acasa, poate sa fie o dificultate daca porti un Fitbit Versa pentru ca ceasul nu are GPS si lipsa telefonului influenteaza si masurarea corecta a ritmului cardiac si a distantei. Versa iti poate fi un antrenor cu aplicatia Coach, in care sunt cateva antrenamente de baza si costa 40 de dolari abonamentul pe an pentru un acces nelimitat. Iti arata toate exercitiile pe care le poti face.   Apple Watch este mai mult pentru a-ti arata ce notificari ai decat pentru a-ti ghida antrenamentul, dar se pot instala anumite aplicatii pentru a te ajuta la antrenament. Versa are o functie de urmarire a sanatatii feminine care se poate vedea daca ecranul de blocare. Scrie care a fost ultima perioada de ciclu si Fitbit iti va arata care vor fi zilele fertile, aceste lucruri nu se pot face pe ceas, ceasul doar arata cat mai ai pana la zilele fertile sau pana la urmatoarea menstruatie. Si Apple Watch are o functie similara, dar nu arata toate detaliile pe care le arata Fitbit. Fitbit iti urmareste toate antrenamentele intr-o singura aplicatie, in timp ce Apple Watch are trei aplicatii diferite, ceea ce poate fi confuz cand vrei sa vezi care este progresul tau. Fitbit este foarte bun pentru a afla ritmul cardiac, iar Apple Watch nu poate face acest lucru. Apple Watch are o harta in care poti sa vezi cat ai parcurs in timpul alergarii tale. Ambele ceasuri permite ascultare melodiilor. Fitbit are o memorie de 2,5 GB pentru stocarea melodiilor, in timp ce Apple Watch are 8 GB pe modelul LTE, modelul standard are doar 2 GB. Bateria Fitbit este una foarte buna. S-a utilizat ceasul cu o singura incarcare si a durat 5 zile, doar ca nu s-a ascultat muzica si ramasese 10% din baterie. Spre deosebire de Fitbit, bateria la Apple Watch dureaza doar o zi. In functie de ce telefon ai si de ce necestati ai, iti poti alege ceasul. Daca ai un telefon Android, singura optiune este Fitbit Versa, dar daca ai un dispozitiv Apple, poti alege dintre cele doua. Daca vrei o durata lunga de viata a bateriei alege Fitbit, dar daca vrei functii, GPS, sa raspunzi la mesaje de pe ceas, atunci trebuie sa alegi Apple Watch.

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro