Scurgeri de informatii despre Galaxy S20

Publicat de: Admin, Data: 2020-02-06 12:54:09, Categorie: Articole

Scurgeri de informatii despre Galaxy S20

Se pare ca Samsung a publicat “din greseala” un set de poze despre noul sau telefon de tip flasghip, Samsung Galaxy S20, ca parte a unui set de imagini de marketing, pe care le-a publicat pe propriul site.

Pozele ne confirma lucruri despre care aveam zvonuri, si care par sa devina mai concrete cu fiecare clipa cu care ne apropiem de momentul lansarii. Unul dintre acest zvonuri era faptul ca telefonul nu se va numi S11, ci se va sari cu numerotarea peste cateva numere si vom avea un Samsung Galaxy S20. Se pare ca cei de la Samsung isi doresc sa inceapa un standard nou de numerotare a propriilor telefoane. Imaginile prezinta si o camera de selfie de tip hole-punch. Aceleasi imagini prezinta si o serie de huse si carcase, despre care vom discuta in a doua parte a acestui articol.

Aceste poze publicate din greseala au disparut foarte repede de pe site-ul celor de la Samsung, care se pare ca nu au fost publicate la nivel global, ci doar pe site-ul Samsung dintr-o tara europeana (nu stim exact despre care e vorba). Adevarul este ca nu ar fi prima oara cand Samsung lanseaza din greseala materiale de marketing care contin scurgeri de informatii. Este probabil o tehnica de a genera interes in jurul produsul inainte de lansare. A procedat la fel si cu Galaxy Note 10 si Galaxy Note 10 Plus, telefoane la care s-au publicat niste imagini cu o zi inainte de data anuntarii lor, anul trecut, in August.

Sincronizarea aparitiei pozelor nu pare a fi una oportuna pentru Samsung, avand in vedere ca intr-o saptamana urmeaza sa se tina evenimentul Unpacked al companiei sud-coreene, in care ne asteptam sa anunte noul telefon Galaxy S20. Ceea ce am aflat direct de la cei de la Samsung este vor fi lansate trei telefoane S20, care vor avea ecran cu rata de improspatare de 120 de Hz, suport pentru 5G (activat in mod implicit in Statele Unite) si niste imbunatatiri ale camerelor.

Scurgeri de informatii despre husele pentru Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 a fost anuntat lumii printr-o listare a unor huse pentru acest model pe site-ul oficial al celor de la Samsung. Acum, din cauza unei noi scurgeri de informatii, avem primele imagini cu husele oficiale pe care compania sud-coreana le ofera pentru urmatorul telefon de tip flagship pe care il lansaeaza, Galaxy S20. Imagini cu noile huse si carcase au aparut in mediul online, care prezinta o varietate de optiuni: carcase de tip hardcase, huse din silicon sau piele, de tipul flip-cover, S-View sau de tip-ul stand. Ele sunt prezentate si intr-o mare varietate de culori.

Imaginile despre noul dispozitiv de top al celor de la Samsung au provenit de la tipster-ul Ishan Agarwal si din colaborarea acestuia cu PriceBaba. Numarul mare de design-uri si culori sugereaza faptul ca utilizatorii Samsung vor avea o gama larga de optiuni din care sa aleaga. Ar exista si o carcasa cu LED-uri, pe care ar fi pozitionate lumini de tip LED, care par a fi pozitionate aleatoriu. Aceste LED-uri ar putea folosi acumulatorul telefonului prin incarcare wireless, iar carcasele vor fi disponibile in variantele de culori: negru, albastru, gri, roz si alb. Mai exista si o huse de tip flip-case cu LED-uri, care permite si afisarea orei in acelasi timp si se pare ca va aparea in aceasi varietate de culori.

Varianta de carcasa S-View cu LED-uri pentru Galaxy S20 imita design-ul carcasei oficiale Galaxy Note 10 S-View. Pe partea exterioara, cand cartea este inchisa, are o banda subtire care afiseaza aplicatii, ora si data. Daca se adeveresc zvonurile noua carcasa S-View cu LED-uri va aparea si ea in cinci variante de culoare: negru, albastru, gri, roz si alb.

Compania producatoare a realizat si o carcasa de protectie tip suport pentru noul telefon Galaxy S20, care are o suprafata metalica lucitoare de culoare neagra sau argintie, cu adancituri verticale pe spatele acesteia. Husele din piele s-au promis sa fie livrate in urmatoarele culori: negru, albastru, gri, roz, rosu de cireasa sau alb, iar carcasele din silicon vor aparea in culorile: gri inchis, roz, albastru marin, albastru deschis si vor avea un finisaj mat.

Eticheta: galaxy s20 leak

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro