Becurile inteligente ale anului trecut (2020)

Publicat de: Admin, Data: 2021-01-24 09:29:00, Categorie: Articole

Daca esti un fan al tehnologiei sau daca esti pasionat sa ai cat mai multe dispozitive inteligente in casa ta, poate nu te-ai gandit ca ai putea avea chiar si un bec inteligent. Acestea se pot controla fie prin voce sau aplicatie de pe alte dispozitive. Asa ca, acum poti sa inlocuiesti vechile becuri din casa cu unele noi si foarte inteligente. Acesta vin la pachet si cu o serie de avantaje, o serie de optiuni pentru iluminatul casei tale. Daca ti-am atras atentia si vrei sa afli care sunt cele mai bune becurile inteligente din anul 2020, te invit sa citesti randurile de mai jos.

Wyze Bulb este cel mai ieftin bec inteligent, costa 8 dolari si are lumina alba. Are Wi-Fi incorporat in fiecare bec, astfel ca nu vei avea nevoie de un hub suplimentar care sa se conecteze la routerul tau. Becul are doi asistenti vocali, Alexa si Google Assistant. Tot ce trebuie sa faci este sa le insurubezi, sa le pornesti si cu ajutorul aplicatiei Wyze sa le controlezi. Avand in vedere cat de ieftin este becul, acesta are si o serie de functii precum, regla tonului luminii, sa fie o lumina mai alba sau mai calda. Dezavantajul este ca exista cateva comenzi rapida, doar ca sunt destul de limitate. Nu poti sa programezi modificari automate de iluminat sau o rutina a Alexei sau a Google Assistant

Daca aceste becuri nu sunt suficient de performante pentru tine, atunci poti sa alegi becurile LED Philips Hue care costa 15 dolari, iar cele mai noi versiuni au si Bluetooth incorporat si se pot conecta si cu Alexa sau Google Assistant. 

Daca vrei ca asistentul vocal sa fie neaparat Google Assistant, atunci ar trebuie sa alegi becurile inteligente de la C by GE. Acestea sunt special concepute pentru a functiona doar cu dispozitive Google. Nu ai nevoie nici macar de aplicatia pentru smartphone, trebuie doar sa pornesti becurile si sa le sincronizezi cu Google Home, dupa care poti sa comenzi, iar raspunsul va fi unul foarte rapid.

Philips Hue White Floodlight LED este un bec luminos, accesibil, costa 34 de dolari, eficient si functioneaza foarte bine. Este dotat cu Bluetooth asa ca se pot conecta cu Alexa sau cu Google Assistant. 

Daca vrei sa asistentul vocal sa fie neaparat Alexa si vrei si un bec mai ieftin, atunci poti sa optezi pentru Sengled care costa 10 dolari si se poate asocia cu Amazon Echo Plus sau Echo Show, iar daca nu ai niciunul din astea va trebui sa iti cumperi un hub care sa se conecteze la router. 

Sengled face becuri care isi pot schimba culorile, dar daca vrei acest tip de becuri ar fi mai bine daca le-ai alege pe cele de la Lifx. Becurile au nevoie de Wi-Fi, au o aplicatie foarte buna, multe caracteristici si sunt compatibile cu Alexa si Google Assistant. Un bec care isi schimba culorile costa 45 de dolari.

Lifx Mini LED sunt potrivite daca vrei ca in casa ta sa adaugi un strop de culoare. Toate aceste becuri se pot conecta cu Alexa, Siri sau Google Assistant si nu este nevoie de un hub. Lix Mini costa 35 de dolari si este mai stralucitor decat becul care isi schimba culoarea de la Philips Hue. Necesita instalarea aplicatiei pe smartphone care ofera o serie de functii accesibile, efecte animate, un mod automat de zi si de seara.

Dupa cum am spus si Philips Hue are becuri care isi schimba lumina, doar ca nu sunt atat de stralucitoare, dar sunt mai ieftine. De exemplu, Hude Bridge, pe care daca il cumperi la un set de 2 becuri vei economisi 10 dolari. 

Sengled are si el becuri care isi schimba culoarea doar ca functioneaza doar cu Alexa, iar C by GE functioneaza doar cu Google Assistant, iar fiecare bec costa 25 de dolari.

Lifx Z Multicolor Light Strip este un bec mai scump care este capabil sa afiseze mai multe culori simultan. Pana acum niciun concurent nu a putut scoate becuri care afiseaza mai multe culori deodata, nici macar Philips Hue. Un set se gaseste la 79 de dolari pe Best Buy. 

Lutron Caseta In-Wall Dimmer Switch este un comutator care asigura functionalitatea mai multor becuri inteligente din casa ta. Acest model foloseste un semnal propriu numit Clear Connect, ceea ce insemna ca au nevoie de un Lutron Bridge pentru a se conecta la router, dar este foarte rapid si de incredere. Lutron Caseta vine intr-o serie de modele cu design-uri diferite, culori diferite. Toate sunt compatibile cu Alexa, Siri sau Google Assistant. Aceasta se poate gasi la pretul de 78 de dolari. 

Daca vrei sa fie mai colorata camera copiilor sau o sala de jocuri, poti sa iei in calcul panourile inteligente cu lumina LED pentru a schimba culoarea peretilor. Nanoleaf Canvas a creat panouri dreptunghiulare sensibile la atingere care costa 200 de dolari. Panourile pot afisa efecte animante si multe altele care se pot personaliza. Are chiar si un microfon care ii permite sa animeze in functie cu ce melodie asculti. Acestea accepta comenzi vocale de la Alexa, Siri si Google Assistant. 

Becul Lutron Aurora for Philips Hue este creat astfel incat sa nu fie nevoie de un fir, ceea ce iti permite sa-l pornesti sau sa-l dezactivezi, fapt ce duce la reducere puterii, iar controalele tale vor fi executate mai repede, chiar si atunci cand luminile sunt stinse. Acest bec se gaseste la un pret de 39 de dolari. 

Acesta fiind spuse, daca vrei sa ai o casa plina de dispozitive inteligente, un bec inteligent cu siguranta ti-ar trebui si se gasesc intr-o varietate destul de mare, fie ca vrei un bec cu lumina alba, colorata, mai ieftin sau mai scump.

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produse



SOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro