Inlocuire sticla sau display la un service GSM din Bucuresti

Publicat de: Admin, Data: 2021-02-01 16:52:50, Categorie: Articole

Atunci cand iti cumperi un telefon nou, mai ales daca telefonul este complet din sticla, primele accesorii pe care le vei cumpara sunt husa de protectie si folia de protectie, pentru ca telefonul tau sa fie complet in siguranta. Cu toate acestea, cele 2 accesorii nu garanteaza 100% ca telefonul nu se va sparge niciodata indiferent de cat de puternic este impactul. Exista posibilitatea ca telefonul sa se sparga chiar daca are o folie de protectie, daca impactul cu solul este unul puternic. Dar, exista si posibilitatea ca folia sa se sparga sau sa se zgarie si ecranul telefonul sa fie intact, depinde de cat de puternic este impactul. Dar daca s-a spart display-ul telefonul tau, iata care este solutia ideala.

Pana sa se lanseze iPhone 12 care are o protectie de ceramica, restul iPhone-urilor, mai ales iPhone X, erau destul de fragile si sansele ca ecranul sa se sparga era mare chiar daca impactul nu era atat de puternic. Daca ai un iPhone care s-a spart, ceea ce trebuie sa faci este sa mergi la un service gsm unde sa se inlocuiasca sticla la iPhone-ul tau. Acest lucru nu se aplica doar in cazul iPhone-urilor, ci in cazul tuturor telefoanelor, dar ca exista unele service-uri care sunt specializate strict in reparatii sau schimbare display la iPhone, ceea ce inseamna ca daca ai un Android care are nevoie de o reparatie, un service gsm specializat in reparatii de iPhone nu va fi o alegere buna. Daca un telefon Android necesita o reparatie, aceasta trebuie sa se realizeze in cadrul unui service gsm universal. 

In cazul in care locuiesti in Bucuresti si cauti un service gsm pentru a-ti repara telefonul, nu vei intampina nicio dificultate in a gasi unul, pentru ca se gasesc o multime de service-uri gsm. Deci, indiferent de gravitatea, dificultatea sau tipul reparatiei, tehnicienii de la acel service gsm se vor ocupa de ea cu cea mai mare grija, cea mai mare atentie, iar reparatia va avea cea mai mare calitate, pentru a te putea bucura de telefonul tau, dar care va fi acum ca nou. Avand in vedere necesitatea unui telefon, ei vor incerca sa finalizeze reparatia pe cat de repede posibil pentru a primi inapoi telefonul in timp util. Costurile reparatiei variaza in functie de gravitatea si tipul ei, dar in orice caz, o reparatie este mai rentabila decat cumpararea unui nou telefon.

Acestea fiind spuse, daca iPhone-ul tau sau telefonul tau Android s-a spart, cea mai buna solutie este sa apelezi la un service gsm pentru a se schimba display-ul la iPhone sau Android, telefonul va arata ca nou, costurile vor fi mai mici decat cumpararea unui nou telefon si te vei putea bucura din nou de telefonul tau.

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro