Boxe / difuzoare

Pentru cei care nu pot trai fara muzica si vor sa aiba mereu muzica oriunde ar merge, poate ca o boxa portabila nu suna atat de banal. Dar, daca vrei sa iti alegi o boxa care sa ti se potriveasca cel mai bine, poate ca o sa iti fie mai dificl sa alegi, avand in vedere ca se gasesc o multime de modele de pe piata. Dar, cand vei alege modelul trebuie sa ai in vedere durata de viata a bateriei, functiile suplimentare, calitatea sunetului, rezistenta la apa si comenzile vocale. Pentru a afla care sunt unele dintre cele mai bune boxe portabile pentru 2021, ramai cu ochii pe prezentarea urmatoare.

Ultimate Ears Megaboom 3 costa 140 de lire sterline si se afla in tpul celor mai bune boxe portabile. Ofera performante foarte bune, specificatii foarte bune,are un design cilindric, ofera un sunet de 360 de grade. Este acoperit de o plasa care este foarte utila, astfel ca boxa este rezistenta la apa si la praf, avand IP67. Durata de viata a bateriei este de 20 de ore. Are un buton in partea de sus ce are o serie de functionalitati. Boxa se poate asocia cu o alta, pentru a obtine un sunet stereo. Calitatea sunetului este buna, detaliile sunt cuprinse, doar ca basul pare sa fie mai slab.

SpecificatiiUltimate Ears Megaboom 3
Greutate925 grame
Dimensiune225 x 87 mm
Durata de viata a bateriei20 de ore
Rezistenta la apaDa (IP67)
Volum maxim90 dBA

Anker SoundCore 2 costa 40 de lire sterline si este o boxa portabila accesibila, dar care ofera o lunga durata de viata a bateriei, de pana la 24 de ore. Boxa este rezistenta la apa, are IPX5, are un microfon incorporat, deci se pot efectua apeluri. Calitatea sunetului nu este atat de buna ca a unui model mai scump, pentru ca trebuia facute anumite compromisuri pentru a mentine pretul scazut, astfel ca sunetul este doar decent, iar basul nu este prea puternic.

SpecificatiiAnker SoundCore 2
Greutate414 grame
Dimensiune167 x 48 x 55 mm
Durata de viata a bateriei24 de ore
Rezistenta la apaDa (IPX5)
Putere totala12 W
Aux-inDa

B&Q Beosound A1 a doua generatie costa 199 de lire sterline si este o boxa care are un design interesant, atractiv si special. Boxa are o forma circulara, are o curea de transport, este impermeabila. Driverele sale sunt mai bune, deci sunetul este mai bun, este mai clar, iar durata de viata a bateriei este de pana la 18 ore. Pe manerul de transport sunt plasate comenzile. Este dotata cu Alexa, dar care se poate dezactiva din aplicatie in cazul in care nu doresti asistent vocal. Calitatea sunetului este buna, basul este puternic si chiar si la volum mare, nu vor fi prezente distorsiuni. Sunetul este de 360 de grade, care este foarte eficient.

SpecificatiiB&Q Beosound A1
Greutate558 grame
Dimensiune3,3 x 4,6 x 13,3 cm
Durata de viata a bateriei18 ore
Rezistenta la apaDa (IP67)
Putere totala60 W
Aux-inNu

Marshall Emberton costa 129 de lire sterline si este cea mai mica boxa a seriei. Are un deisgn interesant, mai special, dar este usoara. Constructia sa este premium, este o boxa rezistenta la apa, are IPX7, doar ca nu are nicio aplicatie de unde sa se poata controla si care sa aduca functii suplimentare. Atentia a fost axata pe calitatea sunetului si pe performanta. Astfel ca, sunetul este de 360 de grade si nu este distorsionat. Foloseste tehnologia multi-punct pentru a oferi un sunet ideal. Basul este puternic, detaliat.

SpecificatiiMarshall Emberton
Greutate700 grame
Dimensiune6,6 x 16 x 7,6 cm
Durata de viata a bateriei20 de ore
Rezistenta la apaDa (IPX7)
Puterea totala80 W

Sonos Move costa 399 de lire sterline, are Wi-Fi si Bluetooth. Chair daca durata de viata a bateriei nu este ideala, nu este cea mai buna, rezista pana la 10 ore, ea este decenta. Se poate controla prin Alexa sau Google Assistant. Se poate asocia cu alte boxe pentru a oferi un sunet stereo. Calitatea sunetului este foarte buna, sunetul este puternic, detaliat, fiind ideal pentru petrecerile in aer liber.

SpecificatiiSonos Move
Greutate3 kg
Dimensiune240 x 160 x 126 mm
Durata de viata a bateriei10 ore
Rezistenta la apaDa (IP65)
Putere totalaNu se cunoaste

Anker Soundcore Flare 2 costa 65 de lire sterline si este o boxa accesibila, are Bluetooth, este rezistenta la apa, in partea de jos are un LED ce ofera culorile curcubeului. Are si o aplicatie de unde se poate controla, fiind disponibila pen Android si IOS si iti ofera control asupra functiilor, deci se pot personaliza. Durata de viata a bateriei este de pana la 12 ore la nivel decent de volum. Calitatea sunetului este buna, ofera un sunet de 360 de grade, sunetul este clar, detaliat si precis. La volum mai mare vor aparea distorsiunile, deci este mai bine ca volumul sa ramana pe la 75%.

SpecificatiiAnker Soundcore Flare 2
Greutate585 grame
Dimensiune16 x 8,9 x 8,9 cm
Durata de viata a bateriei12 ore
Rezistenta la apaDa (IPX7)
Putere totala20 W
Aux-inNu

UE Wonderboom 2 costa 90 de lire sterline, are un design foarte interesant, este atractiv, durata de viata a bateriei este destul de mare, rezista pana la 13 ore, iar calitatea sunetului este si ea foarte buna. Sunetul este echilibrat si suficient de detaliat. Este rezistenta la apa si la praf.

SpecificatiiUE Wonderboom 2
Greutate420 grame
Dimensiune220 x 95 mm x 93 mm
Durata de viata a bateriei13 ore
Rezistenta la apaDa (IP67)

Asadar, acestea sunt unele dintre cele mai bune boxe portabile pentru anul 2021, unele mai scumpe, altele mai ieftine.