Casti wireless pentru orice buget

Publicat de: Admin, Data: 2021-02-07 11:40:48, Categorie: Articole

Daca te-ai saturat sa descurci castile cu fir atunci cnd vrei sa asculti muzica, daca te incurca in desfasurarea activitatilor tale, poate ca ai avea nevoie de o pereche de casti wireless. De obicei, cand vine vorba de casti wireless, multe persoane se gandesc ca sunt prea scumpe, ca nu isi permit, ce este drept, exista si modele destul de scumpe, dar exista si modele mai ieftine. Daca esti in cautarea unei perechi de casti, in randurile de mai jos le voi prezenta pe cele mai bune pentru anul 2020, atat casti mai scumpe, cat si casti mai ieftine, deci fii cu ochii pe ce va urma. 

Castile Bose QuietComfort costa 249 de lire sterline, sunt casti destul de mari. Calitatea sunetului este destul de buna, doar ca sunt alte casti ale companiei care au un sunet mai bun, dar sunetul este detaliat si basul este destul de bun.  Castile sunt confortabile si se pot controla vocal prin intermediul asistentilor vocali sau prin comenzile tactile ce se gasesc pe fiecare casca. Aplicatia Bose Music permite personalizarea controlului. Caracteristica cea mai buna a acestor casti este functia de anulare a zgomotului si exista 10 niveluri de setari. 

SpecificatiiBose QuietComfort
Greutate8,4 g fiecare casca
Durata de viata a bateriei6 ore (carcasa ofera inca 12 ore)
Bluetooth5.1
ImpermeabilitateIPX4
Microfoane4

Apple AirPods Pro costa 198 de lire sterline si chiar daca nu sunt casti destinate pentru fitness, se pot folosi si la aceasta activitate pentru ca raman in urechi. Exista  2 microfoane  pentru a anula zgomotul si inca unul orientat catre ureche pentru muzica. Exista si un mod de transparenta potrivit pentru momentele in care vrei sa auzi si ce se intampla in jurul tau. Are un EQ adaptiv ce regleaza automat frecventele joase si medii in functie de forma urechii. Vin la pachet cu cateva perechi de varfuri pentru a-l alege pe cel care se potriveste cel mai bine. 

SpecificatiiApple AirPods Pro
Greutate5,4 grame fiecare casca, 45,6 grame carcasa
Durata de viata a bateriei5 ore/ 4,5 ore cu anularea zgomotului (carcasa ofera inca 24 de ore)
Bluetooth5.0
ImpermeabilitateIPX4
Microfoane3

SoundMAGIC TWS-50 costa 79 de lire sterline si au o calitate a sunetului foarte buna, durata de viata a bateriei mare si sunt confortabile. Sunt realizate din plastic, deci nu sunt atat de premium, dar carcasa are un afisaj digital ce indica nivelul bateriei. Are Bluetooth 5.0, ceea ce inseamna ca se vor descurca si cu fisierele de rezolutie inalta. Fiecare casca are comenzi tactile si sunt compatibile atat cu IOS, cat si cu Android. Durata de viata a bateriei este suficient de lunga. Sunetul este suficient de puternic si detaliat, este echilibrat si este o concurenta potrivita pentru alte modele mai scumpe. 

SpecificatiiSoundMAGIC TWS-50
Greutate8 grame/ 53 g cu carcasa
Durata de viata a bateriei6 ore (pana la 30 de ore cu carcasa)
Bluetooth5.0
ImpermeabilitateIPX7
Microfoane2

Urbanista London costa 129 de lire sterline, sunt asemanatoare cu cele de la Apple, sunt compacte, are conectivitate Bluetooth 5.0 pentru compatibilitate audio de inalta rezolutie, are incarcarea fara fir de pe orice pad de incarcare QI, are comenzi tactile, control vocal, anularea activa a zgomotului, iar calitatea sunetului este foarte buna. Anularea activa a zgomotului este eficienta, chiar daca nu opreste de tot zgomotul exterior, dar este suficient de eficienta atunci cand faci naveta.

SpecificatiiUrbanista London
Greutate9 grame/ 54 grame cu carcasa
Durata de viata a bateriei5 ore (pana la 25 de ore cu carcasa)
Bluetooth5.0
ImpermeabilIPX4
Microfoane2

Gardo GT220 costa 249 de lire sterline, nu are unele functii pe care alte casti la acest pret le au, nu are functia de anulare activa a zgomotului, nu are nicio aplicatie de control. Castile sunt mici si usoare, confortabile, iar durata de viata a bateriei este foarte buna. Sunetul este destul de bun, este puternic, detaliat. Din pacate, EQ nu se poate regla, dar controleaza basul automat destul de bine. Castile au comenzile tactile, dar permit si controlul vocal. Carcasa este robusta si compacta.

SpecificatiiGardo GT220
Greutate5g fiecare
Durata de viata a bateriei6 ore (inca 30 de ore du carcasa)
BluetoothaptX 5.0
ImpermeabilitateIPX4
Anularea zgomotuluiNu
Microfoane2

Audio Technica ATH-CKS5TW costa 135 de lire sterline, sunt destul de grele si de mari, dar durata de viata a bateriei este punctul forte al acestor casti. Castile rezista pana la 15 ore de redare, iar carcasa ofera 2 incarcari complete. Chiar daca sunt mari si grele, sunt destul de confortabile, ofera un sunet puternic si bun, doar ca uneori se mai pierd din detalii. 

SpecificatiiAudio Technica ATH-CKS5TW
Greutate75 grame cu carcasa
Durata de viata a bateriei15 ore (inca 45 de ore cu carcasa)
Bluetooth5.0
ImpermeabilitateIPX2
Microfoane1

Jabra Elite Sport costa 160 de lire sterline si sunt potrivite pentru antrenamente. Cand sunt folosit din aplicatia Jabra Sport, castile pot sa inregistreze ritmul inimii si oxigenul, doar ca rezultatele nu sunt la fel de precise ca cele de la o curea de piept. Sunt destul de mari, dar sunt confortabile. Sunetul este foarte bun, este clar, echilibrat si basul este puternic. Durata de viata a bateriei este de 4,5 ore, iar carcasa mai ofera inca 2 incarcari complete.

SpecificatiiJabra Elite Sport
Greutate6,5 grame fiecare/ 76 grame cu carcasa
Durata de viata a bateriei4,5 ore (inca 13,5 ore cu carcasa)
Bluetooth4.1
ImpermeabilitateIP67
Anularea zgomotuluiDa
Microfoane4

Asadar, daca ai nevoie de o pereche de casti wireless, dar bugetul tau este mai mic, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca se gasesc si casti wireless bune mai ieftine. Acestea sunt unele dintre cele mai bune casti wireless pentru 2020 si o poti alege pe cea care se incadreaza in bugetul tau. 

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro