Inlocuire display iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max

iPhone 14

Inlocuire Sticla –  RON
Display Compatibil (A++)  – RON
Display Original Refurbished –  RON

iPhone 14 Plus

Inlocuire Sticla –  RON
Display Compatibil (A++)  – RON
Display Original Refurbished –  RON 

iPhone 14 Pro

Inlocuire Sticla –  RON
Display Compatibil (A++) – RON
Display Original Refurbished –  RON

iPhone 14 Pro Max

Inlocuire Sticla –  RON
Display Compatibil (A++) –  RON
Display Original Refurbished –  RON

*Display Original Refurbished = Un display Original la care a fost inlocuita Sticla. Exista posibilitatea ca display-ul sa aibe urme mici de uzura (ex, zgarieturi minore pe display, care se vad prin sticla), dar ca si functionalitate si culori este exact ca un display ORIGINAL

* Aceste preturi pot varia. Sunati pentru un pret exact!

Sunați înainte pentru verificarea stocului!SERVICE GSM

Service & Accesorii GSM

Calea Victoriei 91-93
Sector 1, Bucuresti

Program:
L-V: 10:00 - 18:00
Sambata: Inchis

Inlocuim si sticla

Inlocuire display iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro, 14 Pro Max

Repararea unui display pentru un Iphone 14 poate fi o opțiune bună dacă doriți să vă păstrați telefonul în stare bună și să îl utilizați cât mai mult timp posibil. Display-ul este una dintre cele mai importante părți ale unui telefon și este esențial să îl mențineți în stare bună dacă doriți să beneficiați de o experiență de utilizare optimă.

Dacă aveți un Iphone 14 cu display spart sau zgâriat, trebuie să luați în considerare repararea acestuia. Înainte de a lua o decizie, trebuie să țineți cont de câteva lucruri. În primul rând, trebuie să vă asigurați că aveți acces la un service care să efectueze reparația în mod corespunzător. Acest lucru este important deoarece Iphone 14 este un dispozitiv complex și doar tehnicienii sunt pregătiți să îl repare în mod adecvat.

În plus, trebuie să luați în considerare costul reparației. Deși poate părea costisitor la prima vedere, în comparație cu achiziționarea unui telefon nou, repararea display-ului poate fi o opțiune mai avantajoasă pe termen lung. În plus, dacă aveți un plan de întreținere pentru telefon, este posibil să acoperă costul reparației.

În concluzie, repararea unui display pentru un Iphone 14 poate fi o soluție bună dacă doriți să vă păstrați telefonul în stare bună și să îl utilizați cât mai mult timp posibil. 

Articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro