Alternative pentru Apple AirPods Max

Publicat de: Admin, Data: 2021-01-24 21:34:00, Categorie: Articole

Castile wireless sunt preferate de multe persoane, mai ales de cele care mereu aveau probleme in descurcarea firelor de la cele cu fir. Pentru cei care au un telefon de la Apple, poate ca cele mai bune modele de casti wireless ar fi AirPods sau noua pereche lansata de companie, Airpods Max, dar sunt foarte scumpe, costa 549 de dolari. Cu toate acestea, exista multe alte modele de casti care reprezinta o buna alternativa pentru aceste casti scumpe de la Apple. Daca tocmai esti in cautarea unei perechi de casti pentru telefonul tau, opreste-te cateva minute din cautarea pentru a citi descrierile celor mai bune alternative pentru AirPods Max.

Castile de la Bose QuietComfort sunt renumite pentru eficienta in eliminarea zgomotului. Nu sunt nici ele foarte ieftine, dar sunt mai ieftine decat AirPods Max, avand un pret de 279 de dolari. Cu toate acestea, au un design mai mare decat cel al AirPods Pro, dar se potrivesc bine in ureche si sunt confortabile. Castile sunt rezistente la apa, au IPX4. Calitatea sunetului este, de asemenea, foarte buna, sunt foarte performante si are abilitati avansate de apelare. 

ProContra
Anularea zgomotului foarte buna, plus modul de transparentaCastile sunt mai mari
Calitatea foarte buna a sunetuluiReducerea zgomotului din apeluri se astepta sa fie mai buna
Sunt confortabilePret destul de mare
Conexiune wireless solida
Durata buna de viata a bateriei, de pana la 6 ore
Incarcare wireless si USB-C
Functia de apelare auto-voce

Grado GT220 costa 259 de dolari si sunt cunoscute pentru o buna calitate a sunetului si se descurca foarte bine si in timpul apelurilor. Castile trebuie sa nu se miste cand sunt in ureche, de aceea trebuie introduse bine, ceea ce pentru unele persoane poate sa fie un inconvenient. Sunetul este precis, echilibrat, basul este profund. Are Bluetooth 5.0 si din pacate nu sunt rezistente la apa. 

ProContra
Sunet foarte bunFunctii limitate
Abilitati bune de apelare vocalaNu are rezistenta la apa
Conexiune wireless solidaPotrivirea poate fi deranjanta pentru unii
Incarcare wireless si USB-C
Durata de viata a bateriei de pana la 6 ore

Google Pixel Buds 2 costa 180 de dolari, sunt dotate cu Google Assistant, sunt confortabile, calitatea sunetului este foarte buna, se descurca bine si in timpul apelurilor si are comenzi tactile ce functioneaza bine. Durata de viata a bateriei este de 5 ore si carcasa ofera inca 19 ore de viata. Au Bluetooth 5.0 si rezistenta la apa de IPX4.

ProContra
Potrivire mai buna prin carligNu are anularea zgomotului activ sau modul de transparenta
Functia Asistent si de traducere hands-freeDurata de viata a bateriei de doar 5 ore
Calitatea sunetului este bunaNu sunt foarte confortabile
Calitatea apelurilor este foarte bunaFunctiile suplimentare nu functioneaza cu IOS
Incarcare wireless si USB-C

Mpow X3 costa 70 de dolari si sunt foarte bune pentru acest pret. Calitatea sunetului este foarte buna, basul este puternic, dar clar si au functia de anulare a zgomotului care este eficienta. In timpul apelurilor se descurca foarte bine, au si o functie ce iti permite sa iti auzi vocea, sunt confortabile, sunt complet impermeabile, au IPX7, durata de viata a bateriei este de pana la 7 ore. Comenzile tactile sunt putin mai ciudate.

Urbanista London costa 100 de dolari, au functia de anulare a zgomotului, dar si un mod de transparenta, au un senzor ce detecteaza cand scoti casca din ureche si muzica se va intrerupe. Calitatea sunetului este buna, sunetul este echilibrat si clar, basul este bine definit si sunt cuprinse detaliile. In timpul apelurilor, zgomotul se reduce si oamenii te vor auzi bine chiar daca te afli intr-un mediu mai zgomotos. Comenzile tactile sunt limitate si durata de viata a bateriei este de pana la 5 ore, iar carcasa ofera inca 4 incarcari. Sunt rezistente la apa si la transpiratie, au IPX4.

Tranya T10 costa 40 de dolari si sunt foarte bune pentru acest pret mic. Durata de viata a bateriei este foarte buna, de pana la 8 ore, este rezistent la apa si transpiratie, are IPX7, se incarca wireless si prin USB-C. Pentru a beneficia de un sunet foatre bun este necesara crearea unui sigiliu prin alegerea varfurilor potrivite pentru ureche. Sunetul este precis, basul este puternic si bine definit. Se descurca bine si in timpul apelurilor si reduc zgomotul de fundal.

Beats Powerbeats Pro costa 170 de dolari, calitatea sunetului este foarte buna, sunetul este profund, bogat, durata de viata a bateriei este buna, are carlige pentru o potrivire si o fixare mai buna si au Bluetooth 5.0.

Samsung Galaxy Buds Live costa 139 de dolari, au un design mai special, fiind in forma de bob de fasole, dar sunt confortabile, doar ca nu se vor potrivi in urechile tuturor. Calitatea sunetului este buna, se descurca bine si in timpul apelurilor telefonice, reduc zgomotul de fundal si are functia de anulare a zgomotului, doar ca nu este atat de eficienta. Sunt rezistente la transpiratie si la stropi, avand IPX2.

ProContra
Design unic, specialAnularea zgomotului usoara
Potrivire ergonomicaSunet ambiental
Incarcare wirelessPutina distorisune la volum mare
Sunet deschis cu bas si detalii
Reducerea zgomotului din timpul apelurilor
Rezistenta la apa, IPX2

Sennheiser Momentum True Wireless 2 costa 270 de dolari, au un sunet extraordinar, castile sunt mici, confortabile, au functia de anulare a zgomotului, durata de viata a bateriei este de pana la 7 ore, in timpul apelurilor exista functia de reducere a zgomotului. Calitatea sunetului este mai buna decat cea de la AirPods Pro. Sunt rezistente la apa, au IPX4.

Prin urmare, daca esti in cautarea unei perechi de casti wireless, care sa reprezinte o buna alternativa pentru AirPods Max, care sunt foarte scumpe, modelele anterioare se incadreaza in aceasta categorie.

Eticheta: apple airpod max

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro