Seria J, Inlocuire sticla Samsung Galaxy

Gama J este una dintre cele mai populare serii de telefoane de la producatorii de top. Aceasta serie include o varietate de modele, fiecare cu caracteristici si specificatii unice. Serviciile de inlocuire a sticlei sunt esentiale pentru a mentine performanta si functionalitatea telefonului, evitand astfel costurile ridicate pentru achizitionarea unui telefon nou.

In timpul utilizarii unui telefon din gama J, poate aparea necesitatea inlocuirii sticlei din cauza unui ecran fisurat sau zgariat. Aceasta problema poate fi cauzata de impactul cu un obiect sau de caderea telefonului. Pentru a remedia aceasta problema, este recomandat sa apelati la serviciile de inlocuire a sticlei oferite de specialisti calificati.SERVICE GSM

Service & Accesorii GSM

Calea Victoriei 91-93
Sector 1, Bucuresti

Program:
L-V: 10:00 - 18:00
Sambata: Inchis

Modele din seria J

  1. Samsung Galaxy J1 Samsung Galaxy J1 este un telefon cu un ecran de 4.3 inch, cu o rezolutie de 480 x 800 pixeli. Acesta are un procesor Dual-core 1.2 GHz si 1 GB de RAM. Inlocuirea sticlei este importanta pentru a mentine performanta telefonului si pentru a evita problemele cu vizualizarea informatiilor pe ecran.

  2. Samsung Galaxy J3 Samsung Galaxy J3 este un telefon cu un ecran de 5 inch, cu o rezolutie de 720 x 1280 pixeli. Acesta are un procesor Quad-core 1.4 GHz si 1.5 GB de RAM. Inlocuirea sticlei este importanta pentru a mentine performanta telefonului si pentru a evita problemele cu vizualizarea informatiilor pe ecran.

  3. Samsung Galaxy J5 Samsung Galaxy J5 este un telefon cu un ecran de 5 inch, cu o rezolutie de 720 x 1280 pixeli. Acesta are un procesor Quad-core 1.2 GHz si 1.5 GB de RAM. Inlocuirea sticlei este importanta pentru a mentine performanta telefonului si pentru a evita problemele cu vizualizarea informatiilor pe ecran.

  4. Samsung Galaxy J7 Samsung Galaxy J7 este un telefon cu un ecran de 5.5 inch, cu o rezolutie de 720 x 1280 pixeli. Acesta are un procesor Octa-core 1.5 GHz si 1.5 GB de RAM. Inlocuirea sticlei este importanta pentru a mentine performanta telefonului si pentru a evita problemele cu vizualizarea informatiilor pe ecran.

Articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro