Seria E, Inlocuire sticla Samsung

Inlocuirea sticlei este o necesitate pentru majoritatea utilizatorilor de telefoane din gama E. Ecranul este componenta cea mai importanta a unui dispozitiv mobil, iar in cazul deteriorarii acestuia, utilizarea telefonului devine o experienta neplacuta. Serviciile de inlocuire a sticlei sunt esentiale pentru a mentine performanta si functionalitatea telefonului, evitand astfel costurile ridicate pentru achizitionarea unui telefon nou.

Gama E este una dintre cele mai populare serii de telefoane de la producatorii de top. Aceasta serie include o varietate de modele, fiecare cu caracteristici si specificatii unice. Enumeram mai jos modelele din seria E:

  1. Samsung Galaxy E5 Samsung Galaxy E5 este un telefon cu un ecran de 5 inch, cu o rezolutie de 720 x 1280 pixeli. Acesta are un procesor Quad-core 1.2 GHz si 1.5 GB de RAM. Inlocuirea sticlei este importanta pentru a mentine performanta telefonului si pentru a evita problemele cu vizualizarea informatiilor pe ecran.

  2. Samsung Galaxy E7 Samsung Galaxy E7 este un telefon cu un ecran de 5.5 inch, cu o rezolutie de 720 x 1280 pixeli. Acesta are un procesor Quad-core 1.2 GHz si 2 GB de RAM. Inlocuirea sticlei este importanta pentru a mentine performanta telefonului si pentru a evita problemele cu vizualizarea informatiilor pe ecran.SERVICE GSM

Service & Accesorii GSM

Calea Victoriei 91-93
Sector 1, Bucuresti

Program:
L-V: 10:00 - 18:00
Sambata: Inchis

Modele din Seria E

Articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro