Cele mai bune drone din 2020

Publicat de: Admin, Data: 2020-12-08 19:47:18, Categorie: Articole

Dronele se pot folosi pentru o multime de lucruri, pentru jocuri, de cautare, de salvare, in scop militar si sportiv. Daca te-ai decis ca vrei sa iti cumperi o drona, trebuie sa te gandesti bine in ce scop vrei sa o folosesti si sa iti asiguri un buget semnificativ. Trebuie sa gasesc un raport intre caracteristici, dimensiuni, calitate si pret. Daca te-ar interesa sa cumpweri o drona, dar nu sti cum sa te orientezi, nu sti de care, in randurile de mai jos voi descrie unele dintre cele mai bune drone, asa ca, te invit sa le urmaresti. 

DJI Mavic Air 2 costa 949 de lire sterline, are o forma care este benefica pentru evitare obstacolelor si ofera o stabilitate foarte buna. Are multe specificatii comune cu modelul Mavic Pro. Are o camera cu rezolutie de 12 MP si inca una de 48 MP. Se pot seta multe specificatii, avand in vedere ca are control manual, se poate regla functionalitatea HDR. Aceasta drona este capabila sa ofere aceeasi calitatea ca un smartphone de top al anului 2019. Are un senzor care se descurca foarte bine in conditii de iluminare slaba, chiar mai bine decat in toiul zilei. Are un mod numit Hyperlapse 8 K, care are rolul de a oferi o imagine aeriana dramatica. Mai ofera flexibilitate pentru decupare, zoom. Pe partea de video, poate filma 4K la 24 fps, la 60 fps si 120 MBps. Poate filma si videoclipuri Full HD de 240 fps. Drona poate sa urmareasca prin intermediul functiei AI si a senzorilor de a evita obstacolele, ceea ce inseamna ca ea va vedea subiectii si obstacolele si le va evita. Ea mai poate sa detecteze daca se afla avioane sau elicoptere prin preajma.

AvantajeDezavantaje
Functii avansateNu are un ecran pentru control
Calitatea imaginilor si a videoclipurilor foarte buna

SwellPro Spry+ 4K Waterproof Drone este cunoscuta pentru faptul ca poate sa pluteasca pe apa si este foarte rezistenta in cazul unei coliziuni si mai are rezistenta la praf si la nisip. Ea costa 979 de lire sterline si vine la pachet cu o telecomanda si cu un ecran, ceea ce inseamna ca nu este neaparat sa il asociezi cu un telefon. In momentul in care drona se va afla la o distanta de 700 de metri de telecomanda, imaginea nu va mai fi la fel de calitativa. Camera dronei nu este atat de avansata, realizeaza poze de 12 MP si videoclipuri 4K la 30p. Dar nu se poate spune ca pozele sunt urate, pentru ca nu este asa, sunt destul de palcute, de decente. Pentru ca are stabilizare electronica, va filma cele mai stabile videoclipuri. Printre modurile pe care le ofera se numara intoarcerea acasa, atingere pentru zbor, mod orbita si urmarire, aceste moduri sunt oferite de faptul ca este dotat cu un senzor GPS.Nu are nicio problema cu apa, se poate arunca in apa si ea poate sa aterizeze si sa decoleze din apa. Dar se poate intampla sa se rastoarne si nu va mai fi capabila sa decoleze, deci va trebui sa mergi dupa ea. Este rezistenta la ploaie si zapada. Filmarile nu sunt profesionale, dar sunt calitative.

AvantajeDezavantaje
Este o drona rezistenta la apaArie limitata de zbor

DJI Mavic 2 Pro costa 1.339 de lire sterline, are un senzor de 1 inch, ceea ce inseamna ca drona aceasta poate sa realizeze unele dintre cele mai bune poze. Filmarile se pot realiza in format HDR JPEG  sau de a fotografia RAW. Ea poate sa capteze la maxim adancimea culorilor, detaliile, gama dinamica. Are o camera de 48 MP si se descurca foarte bine in conditii de lumina scazuta. Poate sa filmez 4K HDR, care va oferi imagini pline de culoare. Are un obiectiv cu diafragma f/2,8- f/ 11, ceea ce inseamna ca poate sa realizeze videoclipuri cu miscare lenta. Filmarea se mai poate realiza Full HD la 240 fps si la 120 fps. Este dotata cu un sistem care ii permite sa detecteze obstacolele si sa le evite, poate sa urmareasca obiecte, are viteza. Aceasta drona se considera a fi cea mai buna drona. 

AvantajeDezavantaje
Calitatea pozelor foarte bunaUnele specificatii video mai slabe
Sistem de evitare a obstacolelor

Ryze Tello costa 99 de dolari si foloseste tehnologia DJI, dar si Intel pentru a fi capabila sa ofere caracteristici avansate, chiar sa depaseasca dronele mai scumpe. Este o drona potrivita pentru incepatori, pentru copii si se poate folosi pe post de obiect de predare. Exista o aplicatie, Tello Edu, care se poate folosi pentru a programa drona sa plece in diverse misiuni. Drona are protectie pentru elice, iar decolarea este foarte lina. Din pacate, drona nu are o camera avansata si nici GPS, dar avand in vedere pretul, nu putem sa avem pretentii de acest fel. Are o camera de 5 MP si videoclipurile se pot realiza cu rezolutie de 720p la 4 MBps.Are un slot pentru un card de memorie. Camera este fixa si foloseste tehnologia de stabilizare electronica. Videoclipurile sunt destul de bune, sunt netede, spre deosebire cu alte drone care sunt scumpe. Drona are functia de decolare si aterizare automata, ceea ce este o functie avansata, iar dronele ieftine de obicei nu includ aceasta functie, dar Tello o are. Se poate controla zborul prin intermediul aplicatiei de pe telefon, doar ca nu este o metoda atat de buna, de aceea exista controlerul care se poate cumpara cu 70 de lire sterline. 

AvantajeDezavantaje
Este dotata cu tehnologii de topCalitatea video nu este atat de buna
Este un instrument bun de predare

Asadar, daca vrei sa iti cumperi o drona, dar nu sti atat de multe lucruri despre ele, poti sa alegi una dintre cele descrise anterior, in functie de preferinte si, bineinteles, de bugetul tau.

Eticheta: drona, drone 2020

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro