Top 5 cele mai bune site-uri de editat poze in 2020

Publicat de: Admin, Data: 2020-02-27 17:11:30, Categorie: iPhone XS Max

Daca esti pasionat de editat poze, o sa analizam cele mai populare si mai bune site-uri de editat poze in anul 2020. Daca te-ai plictisit de vechile site-uri pe care le foloseai ca sa editezi pozele, poate a venit momentul pentru o schimbare. Topul acesta este dedicat si persoanelor care sunt pasionate de sedinte foto si vor sa aiba o fotografie perfecta. Instrumentele folosite pentru editarea pozelor sunt atat pentru incepatori, cat si pentru cei avansati, iar alte versiuni seamana foarte multe cu renumitul Photoshop. Trebuie precizat faptul ca toate au la baza HTML5, ceea ce inseamna ca vor functiona si in browser, si alt aspect important este acela ca unele sunt gratuite.  

In fruntea topului se afla site-ul Pixlr X care este cel mai bun pentru pentru a edita fotografiile. Este un editor premium care ofera foarte bune caracteristici de inalta calitate. O prima caracteristica se refera la faptul ca atunci cand incarcati o imagine care are dimensiunea prea mare, site-ul o va redimensiona automat la maximum de 3.840px. Au creat aceasta caracteristica, deoarece nu li se pare corect sa se impuna restrictii in ceea ce priveste dimensiunea imaginilor. Fiecare instrument este desemnat de cate o pictograma, chiar daca incepatorilor li se va parea dificil, pe parcurs o sa observe ca nu este atat de greu pe cat pare, deoarece daca vor mentine click-ul pe pictograma respectiva o sa apara o descriere a pictogramei. Pixlr X ofera o caracteristica referitoare la culori, asfel incat se pot alege diferite nunate. Se pot decupa imagini si se pot lipi pe o alta poza, pentru a crea un alt model de continut cu totul diferit, este modul in care se pot exprima cei care au o imaginatie bogata. Pixlr X este editorul de fotografi cel mai recomandat de catre experti. 

Pe al doilea loc se situeaza PhotoPea. Acesta este similar cu Photosopul, astfel cei care sunt familiariati cu Photoshopul se vor adapta cu usurinta la PhotoPea. Acest site de editat poze accepta mai multe formate ale imaginilor, precum PSD, PDF, GIF, JPG, PNG si altele. Aspectul acesta, referitor la mai multe formate ale imaginilor, este un lucru neobisnuit pentru utilizatorii de site-uri de editat, ceea ce inseamna ca se pot deschide si edita si fisiere din Photoshop. Interfata site-ului editor PhotoPea nu este la fel de atractiva ca cea a Pixlr X, dar si acesta este destinat editorilor incepatori, iar instrumentele ii vor ajuta in efectuarea unor procese de editat. Printre instrumentele de editat se numara, schimbarea lentilelor, efecte de reglare si multe altele. PhotoPea este un site care este sustinut de donatii, iar daca sunteti intr-adevar pasionati de acest editor puteti sa oferiti o anumita suma de bani pentru ca acesta sa se mentina in mediul online. Crearea unui cont profesional va reduce in totalitate reclamele care vor aparea pe parcurs. 

Canva se afla pe locul al treilea in top si este destinat editarilor fantastice pentru a deveni plin de creativitate, iar fotografiile vor prinde viata. Spre deosebire de celelalte site-uri de editare, Canva nu este deloc similar cu Photoshop-ul. Canva se poate folosi pentru diferite proiecte care sunt menite sa le aduca un zambet pe fata familei, prietenilor, apropiatilor tai. Prin intermediul acestuia poti sa creezi sabloane pentru retelele sociale (Facebook, Instagram), dar si pentru felicitari si pliante. Din pacate nu toate sunt gratuite, pentru a  utiliza unele dintre instrumentele pe care le are este nevoie de un abonament. Alte instrumente sunt gratuite si vei putea produce ceva extraordinar, sau poti sa creezi ceva de la zero. Spre deosebire de celelalte doua site-uri de editare, instrumentele la Canvas sunt ascunse si vor aparea in cazul in care dai click pe imagine. Printre instrumentre se numara reglajul culorilor, indepartarea fundalului si multe altele.

Locul patru este ocupat de Fotor care va pune la dispozitie trei optiuni, ci anume editarea unei poze, crearea unui colaj sau crearea unui design. Primele doua sunt explicate, iar al treilea presupune crearea unor postari  pe retelele sociale, carti, afise si altele, folosind propriile imagini si imaginatie. Daca fotografiile sunt mai mari de 19 MB nu le vei putea incarca si nu le va redimensiona precum Pixlr X. Acesta este un mic impediment al Fotor-ului. Daca poza este mai mica de 19 MB iti vor aparea multe instrumente care te vor ajuta in realizarea colajului sau a diferitelor editari. Instrumentele care vor aparea sunt selectia de filtre Instragram, un filtru pentru machiaj, perie clona care este utilizat pentru eliminarea imperfectiunilor si altele. Daca iti creezi un cont Fotor premium instrumentele vor fi mai multe, iar contul este gratuit. Se pot folosi, stickere, cadre iar imaginea poate fi salvata ca fisier PNG sau JPG.

Ultimul editor de poze este Polarr care permite crearea unui efect, astfel incat tu sa fii in centrul atentiei iar in jurul tau sa fie diferite efecte. Exista doua conturi, cel standard si cel premium si poti vedea toate instrumentele daca iti vei face un abonament care este cu plata. Un dezavantaj al Polarr-ului este acela ca se poate exporta un singur fisier pe zi utilizand versiunea gratuita. Polarr este destinat in mod deosebit editorilor avansati, astfel incepatorii vor intampina cateva dificultati in incercarea de a edita sau de a crea ceva. Acestea fiind spuse, daca este pasionat de editarea pozelor sau de creare de continut poate te vei regasi intr-unul din cele cinci site-uri si le vei folosi, schimbandu-ti astfel vechiul site folosit pentru a face ceea ce te pasioneaza. De asemenea, daca esti incepator poti folosi site-urile care sunt mai usoare pentru a-ti perfectiona fotografiile, iar pictogramele care sunt vizibile iti vor oferi si o scurta descriere despre ceea ce poti face cu ele.

Servicii oferite de Service Centre

Alte articole recomandate

Vezi galeria de produse



SOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro