Seria A3 - A9, Inlocuire sticla Samsung Galaxy

Suntem specializați în înlocuirea sticlei telefoanelor Samsung din seria A de la A3 la A9. Aceste telefoane dispun de dotări impresionante și sunt echipate cu ecrane de înaltă calitate. Cu toate acestea, aceste ecrane sunt fragile și pot fi deteriorate sau sparte cu ușurință în urma unui impact.

Gama noastră de telefoane Samsung din seria A include modele precum A3, A5, A7, A8 și A9, fiecare dintre acestea oferind caracteristici și performanțe unice.

Samsung A3 este un smartphone accesibil, având un ecran Super AMOLED de 4,7 inci și o cameră principală de 13 MP. Este alegerea ideală pentru utilizatorii care doresc un telefon de calitate la un preț convenabil.

Samsung A5 dispune de un ecran Super AMOLED de 5,2 inci și o cameră principală de 16 MP, împreună cu o cameră frontală de 16 MP. Este un dispozitiv excelent pentru fotografiere și se potrivește utilizatorilor care caută performanțe ridicate.

Samsung A7 vine cu un ecran mare de 5,7 inci și o cameră principală de 16 MP, împreună cu o cameră frontală de 16 MP și o cameră ultra-wide de 8 MP. Este un telefon de înaltă calitate, având performanțe excelente și o cameră puternică.

Samsung A8 este echipat cu un ecran Super AMOLED de 5,6 inci și o cameră principală de 16 MP, împreună cu o cameră frontală de 16 MP și o cameră de adâncime de 8 MP. Este ideal pentru fotografiere și se potrivește utilizatorilor care caută performanțe ridicate și o cameră puternică.

Samsung A9 vine cu un ecran mare de 6,3 inci și o cameră principală de 24 MP, împreună cu o cameră ultra-wide de 8 MP, o cameră de adâncime de 5 MP și o cameră tele de 2x cu 10 MP. Este un telefon de înaltă calitate cu performanțe excelente, o cameră puternică și un ecran mare.

Indiferent de modelul de telefon Samsung A de la A3 la A9 pe care îl dețineți, suntem aici pentru a vă ajuta cu orice problemă legată de sticla telefoanelor. Oferim servicii de înaltă calitate la prețuri competitive, indiferent dacă aveți nevoie de înlocuirea sticlei telefonului sau de orice altă reparație.

Utilizăm numai materiale de cea mai bună calitate și tehnologie de ultimă generație, iar garanția este oferită pentru toate serviciile noastre. Suntem mândri de nivelul ridicat de satisfacție a clienților noștri și ne străduim să oferim cele mai bune soluții de reparații la prețuri accesibile.SERVICE GSM

Service & Accesorii GSM

Calea Victoriei 91-93
Sector 1, Bucuresti

Program:
L-V: 10:00 - 18:00
Sambata: Inchis

Inlocuire sticla de la Seria A3 la Seria A9

Articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro