Accesorii pentru telefoane

TicWatch S2 este unul dintre cele mai ieftine modele de smartwatch pe care le puteti gasi pe piata. In ciuda faptului ca ii lipsesc cateva dintre optiunile care sunt considerate esentiale pentru un astfel de dispozitiv, precum NFC pentru Google Pay, sunt o multime de lucruri pe care le puteti aprecia la smartwatch-ul lansat de Mobvoi. Sunt sanse sa nu fii auzit de Mobvoi, in ciuda faptului ca compania chinezeasca a lansat o multime de smartwatch-uri populare pe piata in ultimii ani, precum TicWatch Pro, TicWatch C2, TicWatch E, TicWatch S, iar cel mai recent este noul TicWatch S2.

TicWatch S2 (S fiind prescurtarea de la “Sport) este unul dintre cele mai accesibile dispozitive WearOS de pe piata. A fost anuntat impreuna cu TicWatch E, care este, in liniii mari, similar cu S2, singura diferenta dintre aceste doua modele fiind aspectul si materialul din care acestea sunt confectionate. S2 este, insa, o optiune mai scumpa fata de S, si este de recomandat sa ai in vedere acest aspect inainte sa comanzi acest model. TicWatch S2 a fost anuntat la inceputul anului si poate fi acum achizitionat direct de pe site-ul oficial al Mobvoi; in Marea Britanie, este valabil si pe Amazon, si suntem siguri ca, intre timp, mai multe companii terte vor pune in vanzare dispozitivul online.

TicWatch S2 este disponibil la pretul de 179 de dolari americani (aproximativ 747 de lei), fiind cu 20 de dolari / ~83 de lei mai scump decat E2. In ciuda faptului ca este putin mai scump decat E2, este foarte important sa mentionam ca are unul dintre cele mai accesibile preturi pe piata de smartwatch, iar daca pretul conteaza pentru tine ca si cumparator, poti face o investitie buna achizitionand acest dispozitiv WearOS.

Daca ai mai purtat pana acum un smartwatch, vei recunoaste multe aspecte legate e design la acest model. Nu este unul dintre cele mai premium dispozitive, insa acest lucru este de asteptat avand in vedere pretul scazut al acestuia. In ciuda unui look standard, ceasul cantareste foarte putin, si este comfortabil de purtat. Totusi, cu dimensiuni de 46.6 x 51.8 x 12.9mm, poate fi putin incomod pentru cei care au incheietura mainii mai mica. La lansare, vei putea achizitiona ceasul doar in negru, insa Mobvoi a confirmat faptul ca pregateste in viitorul apropiat si lansarea unui model de culoare alba. Cureaua este confectionata din silicon, cu un design interschimbabil, de 22 mm, astfel incat o puteti schimba cu un alt model. Este o schimbare binevenita, avand in vedere faptul ca la modelul TicWatch S nu puteati face acest lucru.

Cureaua de silicon inclusa in pachet este comfortabila atat pentru uzul zilnic, cat si in timpul exercitiilor fizice. Pentru accesarea interfetei dispozitivului, exista un singur buton, asezat in partea dreapta a ceasului, insa acest aspect este mai putin practic decat ne-am fi dorit, intrucat cateodata a trebuit sa-l apasam de doua-trei ori pentru a primi un raspuns. Insa, TicWatch S2 este si mult mai durabil in comparatie cu alte smartwatch-uri, si este si mult mai rezistent la apa.