Inlocuire display Samsung Galaxy A54

Servicii de inlocuire ecran / display Samsung Galaxy A54:

Inlocuire sticla: 300 RON

Inlocuire display: 650 RONSERVICE GSM

Service & Accesorii GSM

Calea Victoriei 91-93
Sector 1, Bucuresti

Program:
L-V: 10:00 - 18:00
Sambata: Inchis

Suntem specializați în înlocuirea display-ului pentru Samsung Galaxy A54, oferindu-vă servicii de înaltă calitate și soluții profesionale pentru orice problemă legată de afișajul dispozitivului dumneavoastră.

Echipa noastră de tehnicieni experimentați și calificați este pregătită să vă ofere servicii rapide și eficiente de înlocuire a display-ului Samsung Galaxy A54. Indiferent dacă aveți un ecran spart, cu linii verticale sau orice altă defecțiune a afișajului, suntem aici pentru a vă ajuta.

Utilizăm piese de schimb originale sau compatibile și de înaltă calitate pentru a ne asigura că veți beneficia de un afișaj nou, clar și vibrant. Echipa noastră are experiență în lucrul cu modelele Samsung Galaxy și cunoaște în detaliu procedurile necesare pentru înlocuirea display-ului Samsung Galaxy A54.

Ne preocupăm de satisfacția clienților noștri și oferim servicii profesionale la prețuri competitive. În plus, avem un proces de lucru rapid și eficient, astfel încât să puteți beneficia de dispozitivul dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil.

Dacă aveți nevoie de înlocuirea display-ului pentru Samsung Galaxy A54, suntem alegerea potrivită. Contactați-ne astăzi pentru a programa o vizită la centrul nostru de service și vom rezolva problema dispozitivului dumneavoastră în cel mai profesionist mod posibil.

  1. Performanță puternică: Samsung Galaxy A54 este echipat cu un procesor puternic și o memorie RAM generoasă, oferindu-vă o experiență de utilizare fluidă și rapidă. Această performanță superioară vă permite să rulați aplicații și jocuri complexe fără probleme.

  2. Ecran captivant: Display-ul Samsung Galaxy A54 oferă o experiență vizuală captivantă. Cu rezoluția sa clară și culorile vii, puteți viziona conținut multimedia, să vedeți imagini și să navigați pe internet cu o claritate excepțională.

  3. Durabilitate și rezistență: Samsung Galaxy A54 are o construcție robustă și este conceput pentru a rezista la uzura zilnică. Este rezistent la stropi de apă și la praf, asigurându-vă că dispozitivul este protejat în diverse medii și situații.

  4. Baterie de lungă durată: Bateria Samsung Galaxy A54 este concepută să ofere o autonomie de lungă durată, astfel încât să puteți utiliza dispozitivul pentru o perioadă extinsă fără a fi nevoie să îl reîncărcați frecvent. Aceasta înseamnă că vă puteți bucura de funcționalități importante, cum ar fi apeluri, mesaje și navigare, fără să vă faceți griji cu privire la descărcarea bateriei.

  5. Reparare și service profesionist: În cazul în care întâmpinați probleme cu Samsung Galaxy A54, puteți beneficia de servicii de reparare profesionale. Tehnicienii calificați pot rezolva rapid și eficient orice defecțiune, inclusiv înlocuirea display-ului, astfel încât să puteți continua să utilizați dispozitivul în cel mai scurt timp posibil.

Samsung Galaxy A54 oferă o combinație excelentă între performanță, durabilitate și servicii de reparații profesionale. Indiferent dacă doriți să vă bucurați de toate funcționalitățile sale sau să reparați o problemă, acest dispozitiv vă oferă o experiență satisfăcătoare.

Articole recomandate

Vezi galeria de produseSOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro