Inlocuire display iPhone 6, 6s, 6 Plus, 6s Plus

 


iPhone 6
Inlocuire Sticla: 150 RON
Display Aftermarket: 160 RON
Display Original Refurbished: 250 RON 

iPhone 6s
Inlocuire Sticla:160 RON
Display AfterMarket: 180 RON
Display Original Refurbished: 300 RON

iPhone 6 Plus
Inlocuire Sticla: 170 RON
Display Aftermarket: 200 RON
Display Original Refurbished: 350 RON

iPhone 6s Plus
Inlocuire Sticla: 180 RON
Display Aftermarket:220 RON
Display Original Refurbished: 380 RON

*Display Original Refurbished = Un display Original la care a fost inlocuita Sticla. Exista posibilitatea ca display-ul sa aibe urme mici de uzura (ex, zgarieturi minore pe display, care se vad prin sticla), dar ca si functionalitate si culori este exact ca un display ORIGINAL

* Aceste preturi pot varia. Sunati pentru un pret exact!

Sunați înainte pentru verificarea stocului!



SERVICE GSM

Service & Accesorii GSM

Calea Victoriei 91-93
Sector 1, Bucuresti

Program:
L-V: 10:00 - 18:00
Sambata: Inchis

Inlocuim si sticla

Inlocuire display iPhone 6, 6s, 6 Plus, 6s Plus

iPhone 6 si iPhone 6 Plus sunt smartphone-uri dezvoltate de compania americana Apple Inc. si fac parte din a 8-a generatie de telefoane din gama iPhone. Au fost anuntate la data de 9 septembrie 2014, iar lansarea propriu-zisa a avut loc 10 zile mai tarziu, pe 19 septembrie. Au fost lansate la aproximativ un an dupa predecesoarele lor: iPhone 5S si iPhone 5C.

Hardware

Design-ul este inspirat de cel al tabletei iPad Air, avand un ecran si o carcasa din aluminiu similare. In comparatie cu predecesoarele lor, sunt mai mici din punct de vedere al dimensiunii, iPhone 6 masurand 6.9 milimetri, iar 6 Plus 7.1 milimetri; astfel, iPhone 6 este cel mai subtire dispozitiv lansat de Apple pana in acel moment. Din punct de vedere al display-ului, insa, se constata o imbunatatire semnificativa fata de modelele precedente, ecranul lui iPhone 6 avand o marime de 4.7 inchi, iar cel al variantei Plus unul de 5.5 inchi, ultimul cu rezolutie full HD. Butonul de power se gaseste acum in partea laterala a telefonului, in loc de cea superioara, fiind mutat pentru ca utilizatorul sa se acomodeze mai usor cu dimensiunile mai mari ale lui iPhone 6 si iPhone 6 Plus. Hardware-ul consta intr-un procesor dualcore, cu o camera frontala de 8 MP, care prezinta capactiatea de a inregistra videoclipuri la o viteza mai mare fata de modelele precedente.

Utilizeaza procesorul Apple A8, cu un co-procesor M8, care, in comparatie cu M7 folosit pentru iPhone 5, vine cu imbunatatiri de 25% din punct de vedere al vitezei, 50% al graficii si este mai putin expus la supraincalzire, incluzand in acelasi timp si un barometru pentru masurarea altitudinii. Inaintea lansarii modelului, s-a speculat ca performanta placii video a lui A8 ar avea parte de un upgrade major fata de generatiile anterioare, lucru care s-a dovedit adevarat atunci cand iPhone 6 a inscris un scor mult mai mare fata de iPhone 5 la capitolul performanta GPU. De asemenea, iPhone 6 a inregistrat performante sporite atat la nivelul vitezei de download, care s-a ridicat la 150 de megabiti pe secunda, cat si la cel al conexiuni Wi-Fi, dispunand de o viteza de 433.0581 de megabiti pe secunda si de posibilitatea de a activa Wi-Fi Calling Support in locatiile in care acesta este disponibil.

Detalii tehnice

Frecvente retea:

2G: 850 / 900 / 1800 / 1900

3G: 850 / 900 / 1700 / 1900 / 2100

4G: 700 / 800 / 850 / 900 / 1700 / 1800 / 1900 / 2100 /2600

Tip display: IPS LCD, Retina HD display

Rezolutie: 1334 x 750

Functii: Retina display, Multi-touch, 3D Touch

GPRS: Da

Tehnologie Bluetooth: v4.0

Tehnologie Wireless: 802.11 a/b/g/nac, Wi-fi hotspot

Port: 1 x jack 3.5 mm, Conector lightning

Rezolutie camera: 8 MP

Blit integrat: Dual LED

Rezolutie video: 3264 x 2448

Camera secundara: 1.2 MP

Tip SIM: nanoSIM

Caracteristici foto/video: Auto Focus, Face Detect, Expunere automata, Geotagging, 5 elemente: lentile F2.2, Auto HDR, Burst Mode, Sapphire Crystal Lens, Panorama, Timer Mode

Durata convorbire 3G: 14 ore

Durata in regim de asteptare: 250 ore

Capacitate baterie (mAh): 1810 Tip baterie Li-Ion (iPhone 6) / 2915 Tip baterie Li-Ion (iPhone 6 Plus)

FM Radio: Da

Redare video: Da

Redare audio: AAC (8 - 320 Kbps), Protected AAC (iTunes Store), MP3 (8 - 320 Kbps), MP3 VBR, Audible (Audible Enhanced Audio, AAX, and AAX+), Apple Lossless, AIFF, WAV

Senzori: Senzori Barometru, Busola digitala, Senzor de lumina ambientala, Senzor de proximitate, Accelerometer, Giroscop

Tehnologii: Siri, AirPlay, Fingerprint sensor, Apple Pay (Visa, MasterCard, Amex), CarPlay, Air Drop, iTunes, Adaptor de priza EU

Receptia telefonului

Receptia telefonului de catre public a fost, in general, una pozitiva. S-au remarcat mai ales design-ul, in linii mari similar cu cel al modelelor precedente, performanta sporita a bateriei fata de modelul 5S, “ingeniozitatea” iOS 8 si calitatea imbunatatita a camerei foto. Cu toate acestea, antenele de plastic ale telefonului au fost criticate pentru estetica slaba, rezultand intr-o rezolutie si o densitate a pixelilor mai mica in comparatie cu alte modele de smartphone lansate la vremea aceea, incluzand modelele de aceeasi dimensiuni, precum HTC One, si pentru ca nu avea o justificare suficient de buna pentru pretul sau mult mai ridicat fata de alte dispozitive care ruleaza Android sau Windows Phone. De asemenea, a fost remarcata lipsa optimizarii suplimentare pentru ecran sau obiectivul proeminent al camerei.

In general, cu toate imbunatatirile si carentele pe care le-a prezentat, iPhone 6 a fost privit ca un smartphone “bun, chiar exceptional”, insa prea putin ambitios in comparatie cu alte dispozitive lansate la vremea aceea, fiind descris ca “perfectionarea a multor idei existente intr-un pachet mai placut”.

Probleme tehnice

iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost afectate de o serie de probleme hardware, incluzand, dar fara a se limita la, probleme legate de rezistenta telefoanelor, dificultati in utilizarea camerei foto sau a touchscreen-ului, performanta mai scazuta la modelele cu capacitatea de stocare mai mare, precum si o “eroare 53”, initial neinregistrata si slab documentata, care aparea in anumite circumstante.

Indoirea carcasei

Cea mai frecventa problema pe care au intalnit-o utilizatorii iPhone 6 si iPhone 6 Plus a fost indoirea carcasei sub presiune, spre exemplu atunci cand erau tinute strans in buzunarul utilizatorului. In timp ce aceste probleme nu sunt limitate doar la cele doua modele, acest defect al design-ului a devenit cunoscut printre utilizatori si mass-media ca “Bendgate”. Raspunsul Apple in acest caz a fost o declaratie in care compania americana afirma ca a primit doar noua plangeri in legatura cu indoirea dispozitivelor, si ca daunele cauzate de utilizarea regulata sunt “extrem de rare”. Compania a sustinut ca ambele modele au trecut prin teste de durabilitate pentru a se asigura ca telefoanele vor rezista utilizarii zilnice. Mai mult, Apple s-a oferit sa inlocuiasca dispozitivele indoite, cu conditia sa se determine in mod clar ca deteriorarea acestora nu a fost intentionata.

La data de 1 octombrie 2014, Axel Telzerow, redactor-sef al revistei germane Computer Bild, a anuntat ca, dupa ce a postat un videoclip in care un utilizator a putut indoi cu usurinta un model iPhone 6, un reprezentant al Apple Germania a informat publicatia ca ii este interzisa participarea la urmatoarele evenimente Apple, si ca nu va mai primi dispozitive Apple pentru testare. Telzerow a raspuns felicitand Apple pentru noua sa generatie de iPhone, in ciuda problemelor cu carcasa, dar declarandu-se profund dezamagit de “lipsa de respect” a companiei.

Performanta la modelele cu spatiu de stocare mai ridicat

Unii utilizatori au semnalat probleme legate de performanta mai slaba a modelelor cu spatiul de stocare de 64 sau 128 GB, si ca, anumite modele de 128 GB, in cazuri suficient de rare, se vor bloca si vor reporni. Publicatia Business Korea a dezvaluit faptul ca problemele respective au fost legate de stocarea NAND a celulelor cu trei straturi pe modelele afectate. Celulele cu trei straturi pot stoca trei biti de date pe fiecare celula, si sunt mai ieftine decat cele cu doua straturi, insa, cu pretul performantei telefonului. Au existat zvonuri ca Apple ar planui sa schimbe modelele afectate inapoi la celule multiple, si sa abordeze problema intr-o viitoare actualizare iOS.

Defectiuni ale camerei foto

La scurt timp dupa lansarea celor doua modele, au aparut informatii in legatura cu defectiuni ale sistemului de stabilizare optica a imaginii; astfel, o multime de utilizatori s-au plans de calitatea pozelor si videoclipurilor inregistrate. S-a constatat, de asemenea, faptul ca stabliziarea optica a fost afectata de accesorii care utilizeaza magneti, precum cele provenite de la terte parti. De asemenea, la unele modele iPhone 6 si iPhone 6 Plus au fost descoperite probleme cu camera frontala, aceasta fiind complet sau partial miscata in interiorul carcasei. Pentru toate aceste probleme, Apple a initiat un program de reparatii, fara taxe.

Eroarea 53

In cazul in care butonul home al lui iPhone 6 a fost reparat sau schimbat intr-un service, verificarile de securitate ale Touch ID vor esua, intrucat componentele nu au fost “revalidate” - un proces care poate fi efectuat numai intr-un service autorizat Apple. In lipsa acestor verificari, s-au dezactivat toate functiile legate de Touch ID. Ulterior, s-a raportat ca aceleasi verificari ale integritatii hardware ar declansa o defectiune irecuperabila in “Recovery Mode” in cazul in care iOS este actualizat sau restructurat, incercarile de a restaura dispozitivul prin iTunes rezultand intr-un mesaj “error 53”. Dincolo de explicatia legata de erorile hardware in ceea ce priveste componentele Touch ID, Apple nu a furnizat nici o alta explicatie oficiala in legatura cu motivul declansarii acestei erori, sau cum ar putea fi rezolvata fara inlocuirea dispozitivului. Ulterior, compania americana a admis faptul ca eroarea a fost legata de un test de diagnosticare pentru inspectarea hardware-ului Tocuh ID.

Touchscreen

In urma raporturilor privind functionalitatea tochscreen-ului, s-a constatat suportul insuficient al componentelor de comanda touchscreen ale modelelor iPhone 6 si iPhone 6 Plus, precum si lipsa unei protectii metalice, in comparatie cu modelele precedente. Publicatia iFixit a raportat faptul ca aceasta problema, cunoscuta sub numele de “touch disease”, este un efect secundar al Bendgate, ca urmare a problemelor de rigiditate a dispozitivului.

Initial, Apple nu a recunoscut oficial aceasta problema, iar discutiile legate de aceasta pe forumurile de suport ale companiei au fost supuse cenzurii. Raspunsul oficial Apple in aceasta situatie a fost declaratia ca aceste dispozitive nu pot fi reparate si trebuie inlocuite, rezultand intr-o multime de utilizatori apeland la serviciile unor centre de reparatii, precum si la plangeri si procese impotriva companiei pe aceasta tema. La doi ani de la lansarea dispozitivelor, Apple a recunoscut oficial aceasta problema, anuntand un program de reparatii pentru modelele afectate.

Vanzari

Apple a anuntat ca, in 24 de ore, s-au inregistrat 4 milioane de vanzari de tip pre-order, iar in primele trei zile de la lansarea dispozitivului, au fost vandute mai mult de 10 milioane de exemplare. Pana la intreruperea productiei la data de 7 septembrie 2016, s-au inregistrat 74.5 milioane de comenzi pentru iPhone 6, acesta fiind intre cele mai bine-vandute smartphone-uri ale anului 2015.

Articole recomandate

Vezi galeria de produse



SOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro