Inlocuire acumulator, baterie iPhone

- Garantie 3 luni
- Montaj inclus in pret

Schimbam acumulatoare la:

iPhone 5 / 5s / 5c
iPhone SE 1 /SE2 2020
iPhone 6 / 6s / 6 Plus / 6s Plus
iPhone 7 / 7 Plus
iPhone 8 / 8 Plus
iPhone X / Xs / Xs Max / XR
iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro MAX
iPhone 12 / 12 Pro / 12 Pro MAX
iPhone 13 / 13 Pro / 13 Pro MAX
iPhone 14 / 14 Plus/ 14 Pro / 14 Pro MAX
Sunați înainte pentru verificarea stocului!



SERVICE GSM

Service & Accesorii GSM

Calea Victoriei 91-93
Sector 1, Bucuresti

Program:
L-V: 10:00 - 18:00
Sambata: Inchis

Inlocuim acumulatorul la

Schimbare acumulator iPhone

iPhone este o gama de telefoane mobile de tip smartphone dezvoltate si vandute de catre compania americana Apple Inc. Toate generatiile de iPhone utilizeaza sistemul de operare iOS. Brandul a aparut odata cu lansarea primului iPhone, la 29 iunie 2007, si a devenit in scurt timp unul dintre cele mai populare si mai binevandute modele de telefoane mobile, mai recent la concurenta cu companii precum Samsung, Huawei, LG, si alti competitori cu un istoric mai bogat pe piata de telefonie mobila. Interfata cu utilizatorul pentru aceste dispozitive este construita in jurul ecranului multi-touch, ce are include o tastatura virtuala. Printre cele mai importante caracteristici ale iPhone-ului se numara: accesul la Wi-Fi, inregistrarea de videoclipuri (o caracteristica aparuta odata cu iPhone 3GS) si fotografii, navigarea GPS, corespondenta e-mail, mesajele vocale vizuale, posibilitatea de a reda muzica, precum si disponibilitatea software-ului la functii precum jocuri video, lucrari de referinta si retele sociale, ce pot fi activate prin descarcarea de aplicatii mobile. Incepand din ianuarie 2017, App Store, varianta Apple a magazinului de aplicatii, continea peste 2.2 milioane de programe disponibile pentru iPhone. Pana in prezent, Apple a lansat sapte generatii de iPhone, fiecare dintre acestea insotite de una dintre cele unsprezece versiuni importante ale sistemului iOS. iPhone-ul original a fost aclamat “revolutionar” pentru industria de telefonie mobila, iar succesoarele sale au atras laude prin imbunatatirile aduse din punct de vedere hardware si software cu fiecare model nou, fapt care a propulsat Apple in topul celor mai bine cotate companii din lume, in ciuda faptului ca, pana in 2007, compania americana era mai bine cunoscuta pentru implicarea sa in domeniul IT, incluzand productia de calculatoare si laptop-uri. Fiecare model lansat dupa original a venit cu proprile sale imbunatatiri din punct de vedere al camerei foto, aplicatiilor si functiilor disponibile, al marimii ecranului si al graficii, fapt care a contribuit la renumele pe care il are iPhone in prezent.

Primele iPhone (2007-2010)

La aparitia sa in 2007, primul iPhone, un telefon de tip GSM, cunoscut in prezent si sub denumirea de iPhone 2G, a avut un impact major asupra pietei de telefoane mobile la vremea aceea, fiind al doilea smartphone lansat cu ecran touch (dupa LG Prada, aparut in acelasi an) dar si cu o interfata inovativa, permitand utilizatorului sa acceseze mai usor functionalitati pe care in trecut le putea folosi doar prin intermediul calculatorului personal, precum conexiunea la internet sau posibilitatea de a asculta muzica in casti, dar perfectionand si optiunile ce erau deja disponibile la telefoanele de pe atunci, precum apelul sau corespondenta e-mail. Design-ul telefonului a fost unul inovativ pentru vremurile respective, cu greutatea sa de 135 de grame, ecranul de 3,5 inch si carcasa de aluminiu, proiectat pentru doar doua culori: alb si negru. Aparitia iPhone-ului pe o piata inca dominata in mare parte de vechile celulare, a avut un impact major care a schimbat odata pentru todeauna fata industriei telefoniei mobile, in ciuda existentei smartphone-urilor putin mai evoluate din punct de vedere tehnologic, prin multitudinea de functionalitati la care utilizatorii de telefoane mobile nu s-ar fi gandit ca ar putea avea acces, pana atunci.

Lansat imediat anul urmator, iPhone 3G s-a remarcat, in principal, dupa cum sugereaza si numele prin conexiunea sa 3G si sistemul iOS 2.0, aducand imbunatatiri la nivelul performantei si al functiilor introduse, precum App Store, serviciul Mobile Me, Microsoft Exchange ActiveSync, dar si prin durata putin mai lunga a bateriei telefonului si rezolvarea unor probleme tehnice aparute la modelul precedent; de asemenea, telefonul a fost disponibil in variante de 8GB si 16GB spatiu de stocare. La capitolul design, insa, nu s-au adus modificari atat de semnificative, in afara inlocuirii carcasei de aluminiu cu una fabricata din plastic policarbonat. Succesorul sau, iPhone 3GS, a venit cu un design in linii mari identic cu cel al primelor modele lansate, insa a introdus pentru prima oara un ecran LCD, a fost primul iPhone disponibil in varianta cu 32 GB spatiu de stocare, precum si extinderea duratei de viata a bateriei pentru optiuni precum vizionarea de videoclipuri, navigarea pe internet si redarea de muzica; la capitolul functionalitati, a aparut, in premiera, optiunea de a inregistra videoclipuri, iar combinatia dintre iOS 3 si procesorul sau, Samsung S5PC100, au adus imbunatatiri radicale la capitolul performanta, motiv pentru care iPhone 3GS a fost considerat cel mai rapid telefon al anului 2009.

Un progres continuu (2010-2016)

In 2010, a aparut pe piata si iPhone 4, acesta fiind lansat cu iOS 4 si cu un procesor Apple A4, marcand tranzitia iPhone de la procesoarele produse de Samsung la cele fabricate direct de catre Apple, intarind astfel pozitia ascendenta a companiei americane in top pe piata telefoanelor mobile. Design-ul s-a diferentiat si acesta in comparatie cu primele trei modele lansate de iPhone la sfarsitul anilor 2000, mai ales prin carcasa din otel inoxidabil luand locul celei fabricate din plastic policarbonat, iar hardware-ul s-a remarcat ca fiind mult mai puternic in comparatie cu cel al predecesoarelor sale. De asemenea, iPhone 4 a fost primul model cu un ecran LCD Retina Display de inalta rezolutie, precum si primul iPhone cu o camera frontala inclusa. Au fost introdusi si multi senzorii noi, printre care giroscopul si accelerometrul.

Succesorul sau, iPhone 4S, a facut primii pasi mai mari din punct de vedere al tehnologiei sale hardware, avand incluse, in premiera, functii precum Siri, dar si aplicatii ca iTunes, iCloud, iMessage, Notification Center, Reminders, Twitter. Se poate spune ca incepand cu 4S, iPhone a inceput sa aiba majoritatea dintre senzorii si functionalitatile pe care le au modelele mai noi in prezent. Schimbari majore din punct de vedere al design-ului nu sunt prea multe, 4S “mostenind” carcasa din otel inoxidabil si avand un design aproape identic cu cel al predecesorului sau, cu exceptia unor mici modificari; cea mai vizibila dintre acestea fiind antena si butoanele, plasate in diferite parti ale telefonului in comparatie cu pozitionarea lor pe iPhone 4.

A urmat iPhone 5 in 2012, iar acesta, la vremea respectiva, se diferentiase cel mai mult in comparatie cu modelele precedente, atat din punct de vedere al design-ului, cat si din cel al hardware-ului si software-ului telefonului. Design-ul dispozitivului a fost cel mai distinctiv din punct de vedere al aspectului fizic, dar mai ales al dimensiunii, avand un ecran de 4 inch si cantarind 112 grame, cu mult mai putin fata de iPhone 4S (140 de grame). Din punct de vedere al hardware-ului, iPhone 5 a fost lansat cu un continut imbunatatit din punct de vedere al aplicatilor, astfel aparand Apple Maps sau functia Lightning. Bateria din litium-ion a telefonului a fost in anumite privinte mult mai rapida fata de cea a predecesorului sau, insa criticii au mentionat si faptul ca uneori era considerabil mai lenta in timp ce efectua diferite sarcini. Dupa iPhone 5 au urmat anul imediat urmator modelele iPhone 5C si iPhone 5S. Primul, era cunoscut pentru a fi disponibil intr-o varietate mai larga de culori, si pentru carcasa sa de plastic, in timp ce iPhone 5S a fost lansat cu procesorul A7, prezentand imbunatatiri semnificative din punct de vedere al vitezei, si prezentand, din nou, repozitionari ale butoanelor pentru a-l face mai usor de accesat.

In 2014, a fost lansat si iPhone 6, impreuna cu alternativa sa iPhone 6 Plus, prezentand un design diferit, cu un ecran mai mare, de 4.7 inchi, insa cantarind 129 de grame (cu 18 mai mult decat iPhone 5). Din punct de vedere hardware si software, iPhone 6 a prezentat imbunatatiri din punct de vedere al duratei de viata a bateriei, al camerei foto, al conexiunii Wi-Fi si al pefromantei, precum si un upgrade pentru functia Apple Pay, dar si cu Touch ID. iPhone 6 Plus a extins si mai mult dimensiunea ecranului, masurand 5.5 inch, iar dispozitivul in sine cantarind 172 de grame. De mentionat si faptul ca ambele modele au fost disponibile intr-o varietate mai larga de culori, cu Gold si Rose Gold ca alternative pentru modelele de culoare alba sau neagra. Ambele modele au fost urmate de iPhone 6S, similar din punct de vedere al design-ului, insa cu imbunatatiri aduse din punct de vedere al performantei.

Ca o alternativa pentru iPhone 7, in martie 2016 a fost lansat iPhone SE, cu un ecran si dimensiuni identice cu cele ale lui iPhone 5, insa la fel de performant ca iPhone 6S.

“O noua revolutie” (2016-prezent)

Lansarea lui iPhone 7 in 2016 a prezentat o surpriza din toate punctele de vedere, telefonul pastrand acelasi design ca cel al predecesoarelor sale, prezentand imbunatatiri legate de calitatea camerei foto, insa cel mai controversat aspect legat de acesta a fost, fara indoiala, indepartarea jack-ului audio de 3.5 mm. Acest fapt a fost descris ca “o noua revolutie” lansata de Apple pe piata telefoanelor mobile, starnind atat critici pozitive, cat si critici negative.

In 2017, au aparut, in acelasi timp, iPhone 8 si iPhone X. iPhone 8 a pastrat, in mod controversat, acelasi design cu cel al predecesoarelor sale, insa a introdus pentru prima oara incarcarea wireless, iar carcasa de aluminiu a fost inlocuita in favoarea uneia din sticla, pentru prima oara in 5 ani. iPhone X a schimbat radical design-ul dupa ce, timp de 3 ani consecutivi, modelele lansate de Apple au pastrat, in linii mari, acelasi aspect. Cele mai vizibile modificari adusa acestui model au fost schimbarea functiei Touch ID in favoarea Face ID si ecranul, de 5.7 inch.

In urma cu cateva luni, au fost lansate si modelele iPhone XR si iPhone XS, prezentand un design similar cu cel al lui iPhone X, insa XR avand un ecran mult mai mare decat cel al predecesorului sau, de 6.1 inch.

Articole recomandate

Vezi galeria de produse



SOL
SOL


copyright @ acasaGSM.ro